*anusia&ajlu* Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ostatnio szału nie ma w wystawach jakoś narazie nie jeżdżę ale juz niedługo będzie sunia i trzeba będzie sie zebrać ;) a teraz myślę nad Zabrzem i Kielcami ale to jeszcze długi czas ;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Yourii']i kolejny sukces na koncie :) BOB : [/QUOTE] Gratulacje:) A gdzie została zdobyty? pzdr. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 hejka ;) słodkiego masz tego psiutka :loveu: podobają mi sie yorki ale ja bała bym się mieć takiego maluszka w domu :oops: mam dwa ogromne psy i dwa ogromne koty wiec chyba bym sobie nie poradziła z takim maleństwem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yourii Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ostatnio szału nie ma w wystawach jakoś narazie nie jeżdżę ale juz niedługo będzie sunia i trzeba będzie sie zebrać ;) a teraz myślę nad Zabrzem i Kielcami ale to jeszcze długi czas ;) Zabrze już minęło ale Kielce zbliżają się wielkimi krokami :) a jakieś krajówki planujesz? może gdzieś się spotkamy :) [quote name='Asiaczek']Gratulacje:smile: A gdzie została zdobyty? pzdr. W Hundorp - 260 km od Oslo :) teraz byłyśmy w Hamar na międzynarodówce, championat przeszedł koło noska hihi ale z res.CACIBem wróciłyśmy [quote name='dOgLoV']hejka słodkiego masz tego psiutka podobają mi sie yorki ale ja bała bym się mieć takiego maluszka w domu mam dwa ogromne psy i dwa ogromne koty wiec chyba bym sobie nie poradziła z takim maleństwem Dzięuję :) Mi się marzy chart afgański, zawsze chciałam dużego psa, a skończyłam z bojowym maluchem :D jednak yoreczki są tak kochane (przypuszczam że jak każdy inny pies) że bardzo szybko się w nich bez pamięci zakochałam i już planuję następnego, żeby Furii się nie nudziło :p Quote
*anusia&ajlu* Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Zabrze już minęło i skończyliśmy Championat :) teraz dopiero na Rzeszów albo na Katowice w następnym roku będziemy jechać. A teraz będę jeździć z Boogiego synkiem bo siostra go ma :D Quote
łamAga Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='Yourii'] Mi się marzy chart afgański, zawsze chciałam dużego psa, a skończyłam z bojowym maluchem :D jednak yoreczki są tak kochane (przypuszczam że jak każdy inny pies) że bardzo szybko się w nich bez pamięci zakochałam i już planuję następnego, żeby Furii się nie nudziło :p psy duze sa fajne ale małe praktyczne ;) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Oj, tak. Jak mialam sznaucery olbrzymy, to zawsze byl problem w komunikacji czy to autobusowej czy pociągowej. A z baskiem, to nawet nikt nie zauważa, że jedzie z nami pies:) pzdr. Quote
Yourii Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 dOgLoV napisał(a):psy duze sa fajne ale małe praktyczne ;) dokładnie !!! :) Quote
Recommended Posts