Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

hejka ;)

słodkiego masz tego psiutka :loveu:

podobają mi sie yorki ale ja bała bym się mieć takiego maluszka w domu :oops: mam dwa ogromne psy i dwa ogromne koty wiec chyba bym sobie nie poradziła z takim maleństwem :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']ostatnio szału nie ma w wystawach jakoś narazie nie jeżdżę ale juz niedługo będzie sunia i trzeba będzie sie zebrać ;)
a teraz myślę nad Zabrzem i Kielcami ale to jeszcze długi czas ;)

Zabrze już minęło ale Kielce zbliżają się wielkimi krokami :) a jakieś krajówki planujesz? może gdzieś się spotkamy :)

[quote name='Asiaczek']Gratulacje:smile: A gdzie została zdobyty?

pzdr.

W Hundorp - 260 km od Oslo :) teraz byłyśmy w Hamar na międzynarodówce, championat przeszedł koło noska hihi ale z res.CACIBem wróciłyśmy

[quote name='dOgLoV']hejka

słodkiego masz tego psiutka

podobają mi sie yorki ale ja bała bym się mieć takiego maluszka w domu mam dwa ogromne psy i dwa ogromne koty wiec chyba bym sobie nie poradziła z takim maleństwem

Dzięuję :)
Mi się marzy chart afgański, zawsze chciałam dużego psa, a skończyłam z bojowym maluchem :D jednak yoreczki są tak kochane (przypuszczam że jak każdy inny pies) że bardzo szybko się w nich bez pamięci zakochałam i już planuję następnego, żeby Furii się nie nudziło :p

Posted

[quote name='Yourii']
Mi się marzy chart afgański, zawsze chciałam dużego psa, a skończyłam z bojowym maluchem :D jednak yoreczki są tak kochane (przypuszczam że jak każdy inny pies) że bardzo szybko się w nich bez pamięci zakochałam i już planuję następnego, żeby Furii się nie nudziło :p

psy duze sa fajne ale małe praktyczne ;)

Posted

Oj, tak.
Jak mialam sznaucery olbrzymy, to zawsze byl problem w komunikacji czy to autobusowej czy pociągowej. A z baskiem, to nawet nikt nie zauważa, że jedzie z nami pies:)

pzdr.