Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][FONT=Garamond]Gdyby Furia umiała mówić, najczęściej używała by słowa MÓJ.
Mój kocyk,
Mój pokój,
Moja kość,
Mój człowiek.
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Garamond]Odkąd do naszego domu wkradło się małe szczęście jak malutki szczeniaczek, od razu zrobiło się wesoło, a serce urosło.[/FONT]

[FONT=Garamond]Jako rodzice mieliśmy wielkie szczęście podziwiać Furię od samego dnia urodzenia, jak rosła i rozwijała się.[/FONT]

[FONT=Garamond] Nasza mała iskiereczka, urodziła się szczęśliwego dnia 13 marca 2010 w hodowli Dexter.[/FONT]

[FONT=Garamond]Zapraszam serdecznie do częstych odwiedzin :smile:[/FONT]
[FONT=Garamond] Pozdrawiamy[/FONT] :painting:

Mała Furia kilka dni na tym jakże ciekawym świecie:

:loveu::loveu:

Już trochę większa Mała Furia kilka miesięcy na tym teraz i interesującym świecie:
:multi::multi:

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy sie po raz pierwszy
mój syn od dawna bardzo chce mieć owczarka i postanowił że nada mu właśnie taki imie
dlatego widząc waszą galeria uśmiałam się
Furia juz jest , musze mu o tym powiedzieć

Posted

[FONT=Garamond]Dziękujemy za tak rychłe odwiedziny i miłe komentarze :)[/FONT]
[FONT=Garamond]A co do imienia to ją po prostu odzwierciedla jednakże bajka "jak wytresować smoka" również swoje zrobiła :bigcool:[/FONT]

[FONT=Garamond]Ze względu atmosferycznych jakie mamy za oknami postanowiłam dodać fotki z ciepłego i słonecznego lata :)

[/FONT]
[FONT=Garamond] :loveu: :loveu: [/FONT] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiamy wszystkich :multi:

aha.... Furia miała tu 4 miesiące :)

Posted

[FONT=Garamond]hehe, ona najlepiej zeskoczyłaby ze wszystkich schodków na raz żeby było szybciej [/FONT]

[FONT=Garamond]To dodaję jeszcze zdjęcia z sesji "schodowej" skoro tak wam się podobają :P[/FONT]

:multi: :multi: :multi:

Posted

Witamy sie pierwszy raz w waszej galerii. Furia to sympatyczna sunia, ale sesyjka schodowea świadczy o tym ze imie jest trafione w 10:evil_lol:
Zapraszamy do nas:multi:

Posted

[FONT=Garamond]Dziś trochę się pochwalimy :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Garamond]
Czteromiesięczna Furka zajęła II Lokatę na BIS BABY i obydwie byłyśmy mega szczęśliwe
[/FONT] :cool3:

Posted

Cześć bardzo, bardzo gratulujemy sukcesu, pucharek imponujący, a jakie dalsze plany wystawowe?
Czy to Twój jedyny yorczek(pytam bo sporo dziewczyn ma po 2...)?
A moze dasz wiecej foteczekz wystawy?;)

Posted

[quote name='FREDZIU'](...)
Czy to Twój jedyny yorczek (pytam bo sporo dziewczyn ma po 2...)?
A moze dasz wiecej foteczekz wystawy?;)

Furia jest moim jedynym dzieciaczkiem [na razie], planuję zostawić sobie po niej szczeniaczka ale to dopiero w przeciągu 2 -3 lat jak ustabilizuje się z miejscem zamieszkania :P

a jakie dalsze plany wystawowe? strasznie mnie wkręciły wystawy! ten dreszczyk emocji jest uzależniający !

[quote name='Nati28']

hej dziewczyny :smile:
Furia jest swietna a na zywo jeszcze fajniejsza :loveu:

hehe :loveu: dziękujemy ! a kiedy teraz wybierasz się na jakąś wystawę robić za paparazzi ?
A jak tam foty z Poznania ? może nas też gdzieś złapałaś ? :P

[quote name='karkakarka'] fajna Furiatka, a jak pozuje przy pucharze :evil_lol:

Rośnie z niej mała szołmenka, :evil_lol:
Jutro wstawię parę fotek z wystaw po kolei od pierwszej do ostatniej w Nowym Dworze :)
A dziś życzę Wam i waszym milusińskim miłego wieczoru :)