kropi124 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Dla mnie kot na blacie jest bardzo denerwującym widokiem. Najgorzej jak przychodzę do domu a wszędzie widać łapy kota :lmaa: Taki to Funio macza łapy w psiej misce :siara: Quote
NICOLA85 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Mnie nie denerwuje widok kota na blacie, moje koty wchodzą wszędzie gdzie chcą i nie zdejmuję ich... No może wyjątek stanowi stół w jadalni podczas posiłku ;-) A tak to róbta co chceta ;-) Mam bardzo grzeczne koty więc nie trzeba ich jakoś specjalnie ustawiać :-) Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Dla mnie kot na blacie jest bardzo denerwującym widokiem. Najgorzej jak przychodzę do domu a wszędzie widać łapy kota :lmaa: Taki to Funio macza łapy w psiej misce :siara: Łapy... a sierść na blacie to już w ogóle :lmaa: Ale co zrobić, taka kocia natura :lol: Mnie nie denerwuje widok kota na blacie, moje koty wchodzą wszędzie gdzie chcą i nie zdejmuję ich... No może wyjątek stanowi stół w jadalni podczas posiłku ;-) A tak to róbta co chceta ;-) Mam bardzo grzeczne koty więc nie trzeba ich jakoś specjalnie ustawiać :smile: U mnie też jest róbta co chceta - tzn kot tak ma. Przecież trzeba wiedzieć co tam na blacie leży ;) Pod stołem spokój od psów. Tylko lampą od aparatu błyskają po oczach :evil_lol: Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Taka kostkę mam i nikomu nie dam, takie mam groźne spojrzenie! :watpliwy: Ciach lampą po oczach :shiny: nudne to muldanie kostki... ...nie wiem co Mia widzi w tym całym obgryzaniu... Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 ... O! Chyba robi się ciekawie :D ...wymiana spojrzeń... walka?! :stupid: ludzie z ekipy z Nakarm Pupila są zajefajni, nie można się nudzić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (przepraszamy za niepoodkurzany dywan :angel: ) Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Wyprawa na SKRZYCZNE w Szczyrku :) Momentami stromo dość i ślisko, ale wesoło :cool2: Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Mia normalka - tarzanko :lol: Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Fajnie tak się pokulać :lol: taka chatka :D ;) Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 przerwa! w szkole Szamana :lol: Quote
Vilena Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 no już prawie szczyt! jak rozplątać te smycze... Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jak ja kocham gory :loveu: W kazdej postaci, ojacie :loveu: Piekne te wasze okolice Paulinko :multi: Dziewczynki widac w swoim zywiole na takich wyprawach :multi: Quote
Elfgabi Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Przeprowadzka!!!???- oj ale mam nadzieje ze w obrębie Bielska? Obiecałam ze sie kiedyś spotkamy a ten moment nadchodzi i to nawet z niespodzianka! Zdjecia cudne, no w końcu takie smukłe laski na nich! A co do pana z kością w buzi to my lubimy takich pozytywnie nastawionych do psów!Hehe! Quote
Vilena Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Przeprowadzka!!!???- oj ale mam nadzieje ze w obrębie Bielska? Obiecałam ze sie kiedyś spotkamy a ten moment nadchodzi i to nawet z niespodzianka! Zdjecia cudne, no w końcu takie smukłe laski na nich! A co do pana z kością w buzi to my lubimy takich pozytywnie nastawionych do psów!Hehe! Przeprowadzka oczywiście na terenie Bielska. W takim razie czekam na tą niespodziankę :D Quote
Vilena Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Nareszcie mam normalnego neta bez ograniczeń jak normalny człowiek! :bigcool: No to fotki! Sesja dla superdoga backstage by ciocia Vilena :-D Szila, koleżanka z fundacji :) Quote
Recommended Posts