Vilena Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Pan Ślimak na wieczornym spacerze :D Quote
Vilena Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Mamuśka przyjechała :lol: arbuzik mniammm! Quote
kropi124 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Dobra. Foty są to teraz opowiadaj jak tam u was i jak psice po przeprowadzce? :jumpie: Quote
Vilena Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 ...urlop był, bez dalekich wyjazdów, ale i tak był extra :Cool!: nowy przyjaciel misiek :loveu: i Mesajah też był :D :D :D A już wkrótce kolejne newsy :D :bye: Quote
:: FiGa :: Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Dziewczyneczki :loveu: Widze ze tak jak paskuda Grazi Twoje tez zajadaja sie malinami prosto z krzaka :evil_lol: Woooooo ale sie woziliscie :evil_lol: Mesayah :loveu: Mam wszystkie jego plyty a nigdy nie bylam na koncercie :placz: Quote
Vilena Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Dobra. Foty są to teraz opowiadaj jak tam u was i jak psice po przeprowadzce? No powiem Ci, że super! Szybko się zaklimatyzowały, myślałam, że gorzej będzie, a tu kanapa już tylko ich! I super się mają bo miejsca na spacerki w okolicy bardzo fajne :loveu: Dziewczyneczki Widze ze tak jak paskuda Grazi Twoje tez zajadaja sie malinami prosto z krzaka Woooooo ale sie woziliscie :evil_lol: Mesayah :loveu: Mam wszystkie jego plyty a nigdy nie bylam na koncercie :placz: To akurat jeżynki były ;) Prosto z krzaka najlepsze, a najlepiej z robaczkami! Lubisz Mesayah? Hi hi :klacz: super jest, może pójdziemy kiedyś razem na koncert :kiss_2: Fotki jak zwykle piękne :) Dzięęękuję, miło Cię tutaj widzieć :calus: Gupawka! :D Quote
Vilena Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Pierwsze dni po przeprowadzce. Chyba nawet pierwsza noc w nowym domku :grins: Quote
Vilena Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Moja siostra w odwiedzinach :lol: Quote
Vilena Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Największy skarb jaki może istnieć :megagrin: Razem "najwygodniej" :lol: żeby nie było, że kogoś brakuje ;) Quote
Vilena Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Lostuś i jego funkiel-nówka nowy drapak ;) Quote
Vilena Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Tak dziewczynki zachowują się w gościach, bardzo qlturalne, dobrze wychowane, grzeczne - na łóżkach :siara: Quote
Vilena Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Kochana siostrunia przyjechała ugotować mi obiad :megagrin: Dajcie jeszcze malutki kawałeczek głodnemu pieskowi! Quote
Vilena Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 NASZA NOWA ŁĄKA SPACEROWA :grins: Quote
kropi124 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Wilczy głód dalmatyńczyków = kocham to :loveu: :loveu: :loveu: I najbardziej denerwujący widok- kot na blacie w kuchni :megagrin: Quote
:: FiGa :: Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Lubisz Mesayah? Hi hi :klacz: super jest, może pójdziemy kiedyś razem na koncert :kiss_2: No ba, reggae jest obok rocka najulubieńszym gatunkiem :loveu: 5go w Pradze jest moje absolutne guru, zespol SOJA, bosz dlaczego ja nie moge tam byc :placz: Tyle piekniastych fot ze az nie wiem ktore cytowac! Sesja lozeczkowa :loveu: I te wybryki na lace :loveu: Quote
NICOLA85 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Piękne dalmatki :-) Kotek też pod kolor ;-) U mnie na odwrót.. Jeden pies i dwa koty ;-) Quote
Vilena Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Wilczy głód dalmatyńczyków = kocham to I najbardziej denerwujący widok- kot na blacie w kuchni To wszystkożerne potwory! Ale już się przyzwyczaiłam... chyba :mdrmed: Kto ma kota ten wie jak uwielbiają buszować po blacie. Przynajmniej mój, zdejmuję go po 10 razy, a on dalej wskakuje :motz: No ba, reggae jest obok rocka najulubieńszym gatunkiem :loveu: 5go w Pradze jest moje absolutne guru, zespol SOJA, bosz dlaczego ja nie moge tam byc :placz: Tyle piekniastych fot ze az nie wiem ktore cytowac! Sesja lozeczkowa :loveu: I te wybryki na lace Nie wiedziałam, że lubisz! Ja czasami, tak dla odmiany lubię posłuchać. Weź mi tu nie słodź, Twoje zdjęcia i tak zawsze są najładniejsze :eviltong: Piękne dalmatki Kotek też pod kolor ;-) U mnie na odwrót.. Jeden pies i dwa koty ;-) Dziękuję. Kotek był pierwszy w tych barwach, więc psiaki dopasowały się kolorystycznie :evil_lol: Quote
Recommended Posts