Mokka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tory nie były łatwe, zwłaszcza w sobotę, ale ja o to nie mam najmniejszych pretensji. Dobrze jest zapraszać różnych sędziów, każdy z nich ma jakieś swoje "hobby" :evil_lol: , stykamy się z nowymi ustawieniami i pułapkami :evil_lol: . Jeśli nie jestem w stanie pokonać jakiegoś toru, pretensje mogę mieć tylko do siebie (choć czasami mam do psa :diabloti: ), jest nad czym pracować i co szlifować. Jeśli chcemy biegać w openach i jeździć na mistrzostwa świata, nie ma przebacz, nie ma za trudnych torów. Dla mnie największym problemem było niepokazywanie błędów, to było przykre. Aby nie być posądzoną o prywatę dodam, że z powodu niedokładnego sędziowania moje lokaty nie zostały ani zawyżone ani zaniżone (poszczęściło mi się ;) ). Były jednak osoby, którym było głupio, bo nie miały zasygnalizowanych błędów, a nie muszę chyba mówić, jak czuli się ich konkurenci... OlaAB napisał(a):z czytaniem wywieszonych wyników to też nie chodzi tylko o własne wyniki (chociaż ja schodząc z toru nigdy nie wiem ile czego nałapałam - oprócz własnych przemyśleń:p ) ale również jak pobiegły inne psy, przygotowując psa przed przebiegiem lub też odprowadzając po przebiegu - nie mogę jednocześnie obserwować innych. Zwłaszcza, gdy przy linii mety siedzi któś i woła "nie wstyd ci, że się drugi raz kupiłaś na to samo"? :wallbash: :diabloti: Quote
OlaAB Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Robull']Wcale nie miałem na myśli, że tory były za trudne:wolfie: Robull jak na nasz poziom wyszkolenia psów skoro było tyle detek, bo jak inaczej to rozumieć: liberalne sędziowanie i mnóstwo detek ;) mnie akurat sędzina zawyżyła (chyba bo nie widziałam wyników) ocenę ale mam nadzieję, że nikomu tym nie popsułam lokaty bo i pies nie bardzo w weekend był konkurencyjny:shake: Mokka ja nie mam pretensji o trudne tory (akurat taki typ mi nie leży i już wiem do kogo nie jeździć na zawody:eviltong: ) Quote
BOGDANG Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Kilka następnych fotek z Łodzi .... ciąg dalszy nastapi ... Quote
BOGDANG Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ciąg dalszy ..... zwycięzcy:multi: W następnym odcinku "Pomarańczowa Alternatywa". Quote
Mokka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Bogdan, fajne fotecki :thumbs: . Niuka, co z obiecanymi wynikami? :mad: Quote
Saba Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A ja właśnie wyjeżdżam i wyników nie zobacze :-( ani naszych zdjęć z toru :-( Ale wielkie dzięki za zdjęcie z podium :multi: Quote
Aussie Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='BOGDANG']Ciąg dalszy ..... zwycięzcy:multi: A zwycięzcy egazminów z niedzieli? :cool3: [quote name='BOGDANG'] W następnym odcinku "Pomarańczowa Alternatywa". Przepraszam bardzo, ale Alternatywa jest żółta :lol: Quote
sic! Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ekchmmm to jadymy :) Zinka Catty Oooooo reetyyyy a siooooo paskudo! A tego nie znam:) Heh :) Mój ulubiony model-zawsze patrzy w obiektyw:) no i nasz emeryt:) Reszta zdjęć nie przeszła mojego ISO :) Quote
goranik Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 na tej stronie: http://www.border-collie.com.pl/ w dziale "psie profesje" , potem >>agility, potem zawody lodz sa zdjecia z zawodow, calkiem sporo. Quote
saJo Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='sic!'] A tego nie znam:) A to Szczurencja czyli Bugi Aussie No przecierz sa zwyciezcy, przynajmniej Lki sa. Saba Dzis wieczorem bede miala laptopa to se mozesz przyjsc popatrzec :) PS. Pod warunkiem, ze przyjdziesz z odpowiednim zaopatrzeniem :evil_lol: Quote
Flaire Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='goranik']na tej stronie: http://www.border-collie.com.pl/ w dziale "psie profesje" , potem >>agility, potem zawody lodz sa zdjecia z zawodow, calkiem sporo. Rzeczywiście! I to nie same bordery ;-) - nawet Misia się załapała! Dziękuję bardzo bardzo bardzo! BOGDANG, super zdjęcia i dla Ciebie również wielkie dzięki za moją Misię! Na Twoim zdjęciu nawet ogonek ma do góry, co w stanie ogromnego skupienia, z którym pokonuje torki, rzadko jej się zdarza! :Cool!: Quote
Basiak Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Krzysiek Super zdjęcia:thumbs: , Basia I Juki dziękują za zdjęcia i pozdrawiają serdecznie. Quote
2Monika2 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 łaaaał ale puchary :crazyeye: :loveu: Quote
Aussie Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 saJo napisał(a): Aussie No przecierz sa zwyciezcy, przynajmniej Lki sa. Ale LA2 nie ma :cool3: Quote
sic! Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='- KrzysieK'] Łoooooooooo matko!!! Niuk to Twoje???? Quote
Recommended Posts