Balbina. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witam.Chcę kupic karmę dla mojego psa który ma problemy z sercem.Która będzie najlepsza -royal canin cardiac -hills k/d -hills h/d ?Z góry dzięki za odpowiedzi Quote
Hawanka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Balbina12 napisał(a):Witam.Chcę kupic karmę dla mojego psa który ma problemy z sercem.Która będzie najlepsza -royal canin cardiac -hills k/d -hills h/d ?Z góry dzięki za odpowiedzi Zdecydowanie Royal Cannin Cardiac przerabiałam wszystkie Diety na serce I Fafik po niej najlepiej sie czuje...:) zdrówka dla Franka życze ;) Quote
Balbina. Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 o.dziękujemy za odpowiedz.cóż po zjedzeniu worka hillsa spróbujemy z RC.A jakie ma granulki?Duże? Quote
Hawanka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Balbina12']o.dziękujemy za odpowiedz.cóż po zjedzeniu worka hillsa spróbujemy z RC.A jakie ma granulki?Duże? Royal cannin cardiac http://i56.tinypic.com/2z85chv.jpg Quote
Balbina. Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 o dziękujemy baaardzo!;)Granulki w miarę fajne więc spróbujemy;) Quote
Marek Kurski Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 mam pytanie czym powinna się charakteryzować dieta na serducho ? - pytam z ciekawości Quote
Balbina. Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 no i nie zauważyłam wiadomości...no więc tak -przede wszystkim obniżony sód -mało soli -tauryna ;) Quote
Hawanka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Balbina12 napisał(a):no i nie zauważyłam wiadomości...no więc tak -przede wszystkim obniżony sód -mało soli -tauryna ;) wyprzedziłas mnie :) przedewszystkim chodzi o małą zawartość Soli i tauryny Quote
mam psa Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 dziekuje za info. rozumiem że tauryna ma być ? (czy nie?) - soli jak najmniej to widzę jak z procentami białka, tłuszczu, włókna ? Quote
Hawanka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 mam psa napisał(a):dziekuje za info. rozumiem że tauryna ma być ? (czy nie?) - soli jak najmniej to widzę jak z procentami białka, tłuszczu, włókna ? Białka do 25% tłuszcze tez nie powinna byc karma tłusta i jeszcze trzeba uważać na Potas zeby duzo w karmie nie było bo przy chorym sercu niestety ale nerki tez padaja .... Quote
mam psa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 dziękuję Wam za uprzejme odpowiedzi , pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts