werenn Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 nawet nie wiem jakiego masz psa :-) tak tylko chciałam wciąć się z tłumaczeniem dlaczego psy wystawowe nie są ciachane. Wcześniej miałam mieszańca i jajek nie miał. A co do wystaw - chciałam spróbować, ale nie wykluczam, że jak skończę się z tym bawić (bo jeżdzę tylko blisko), to po jajkach zostanie tylko wspomnienie sorry, że tak to odebrałaś Quote
Alicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 werenn napisał(a):nawet nie wiem jakiego masz psa :-) tak tylko chciałam wciąć się z tłumaczeniem dlaczego psy wystawowe nie są ciachane. Wcześniej miałam mieszańca i jajek nie miał. A co do wystaw - chciałam spróbować, ale nie wykluczam, że jak skończę się z tym bawić (bo jeżdzę tylko blisko), to po jajkach zostanie tylko wspomnienie sorry, że tak to odebrałaś no tak odebrałam bo tłumacząc Goni pisałam o tym ;) Mam ASTa i powiem , ze wystawy pociągały mnie dopóki nie zderzyłam się z brutalną prawdą , ze jest cała masa psów w typie TTB a i rodowodowych w schroniskach ...wtedy stwierdziłam , ze nie ma takiej mocy , by uchronić się przed takim wydarzeniem , że któryś z Moich ,,wnuków,, kiedyś tam wyląduje ...wszystko jest możliwe . Wtedy zrezygnowałam z robienia hodowlanki . Ozzy miał wtedy 2 lata , w wieku 5 i pół roku pozbawiłam go męskości ;) ...i wcale przez to nie stracił na uroku :lol: Quote
Canaveral-staff Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Tabaka ma dom w Poznaniu :):) cieszę się że nie musiała długo siedzieć w bidulu ale teraz domku szuka przeurocza sunia w typie staffika - tez ruda - zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/199048-Urodziła-i-wyleciała-na-bruk-ruda-sunia-w-typie-staffika?p=16003271#post16003271 Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Canaveral-staff napisał(a):rezerwacja postu na rozliczenie za podróż 20 zł. - baster&lusi - wpłynęło 100 zł. ( 80 do zwrotu ) 20 zł. - agaga21 - wynęło 20 zł. 60 zł. - Agnieszka32 - wpłynęło 60 zł. 20 zł. - chita - wpłynęło 20 zł. na podróż bez celu wydałam 148 zł. dziekuję wszystkim za pomoc aczkolwiek szkoda, że pieniązki zmarnowane :(:( nastepnym razem będę ostrożniejsza a ja nie chciałabym się za bardzo mieszać w finanse (nie swoje) ale czy baster&lusi otrzymała już pożyczone pieniążki ? ... to jest kasa hotelowanego Czesia tak jakoś umilkł wątek Quote
Canaveral-staff Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 a ja sie zastanawiałam skąd mam 50 zł. za dużo bardzo przepraszam w poniedziałek niezwłocznie prześlę Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 eeeeeeeeee Kasia spoko, tak myślałam że zapomniałaś bo ciągle się tyle dzieje jeśli brakuje kasy dawaj znać pójdę na żebractwo po ludziach Quote
Canaveral-staff Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 50 będzie od razu 30 zabraknie ale dzisiaj wystawiam bazarek to cos pewnie wyskrobię od ludzi dobrej woli Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 postaram się pomóc ... zagadam z koleżankami w pracy może cosik dorzucą ... każda dyszka na wagę złota ;) w poniedziałek dam znaka Quote
baster i lusi Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 kopiuję z niebieskiego: "karolcia_1992" napisał(a):Doszła do nas informacja, że Tabaka przebywa w Schronisku dla Zwierząt w Poznaniu i jest już po sterylizacji. Czy ktoś z Poznania ma możliwość zobaczyć i skontrolować co z sunią ? "karolcia_1992" napisał(a):Dziś się dowiedziałam dopiero. Sunia musi być tam już dłuższy czas ;|. Adopcja była chyba przez Fundacje - jeśli mnie pamięć nie myli. Ja będę wtorek/środa w Poznaniu, ale na szkoleniu do późnych godzin więc nie wiem czy by się udało dotrzeć i jakie panują zasady w tym schronisku czy w ogóle by mnie wpuścili. Nasza pracownica mówiła, że ludzie twierdzili, że im uciekła, a ze źródeł, że ją po prostu oddali. Nie rozmawiałam z nikim bezpośrednio - więc przekazuje co wiem. Fajnie by było jakby ktoś zobaczył co z nią, może zrobił jakieś świeże foto. Ewentualnie potwierdzić tą sterylizacje - nie znam tego schroniska, więc nie wiem na ile to wiarygodne info. "Keiti" napisał(a):Tabaka to Tabaka. Temat więc przenoszę, bo wątpliwości nie ma. Iwona, która widziała sunię na żywo odwiedziła schronisko i potwierdza, że sunia tam jest. Schronisko w Koninie zostało powiadomione przez Iwonę, na nich jest umowa (jeśli Tabakę oddawała jakakolwiek fundacja, to nie mylić z naszą). Więcej może napisze Iwona. Czy schronisko konińskie zabiera Tabakę do siebie? Quote
Recommended Posts