Fifek_Miśki Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Trafiła do schroniska pare dni temu w takim stanie jak widać na zdjęciach, ma prawdopodobnie stan zapalny gruczołów sutkowych albo będzie szczenna, bardzo prawdopodobne że już się wyeksploatowała i ktoś się jej pozbył jak niechcianego przedmiotu, sunia znajduje się w schronisku w sosnowcu na milowicach, dzisiaj jest tam wet więc miejmy nadzieje że coś sie ruszy w jej sprawie :-( Quote
Malibu Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jejku te cycochy . Strasznie musza ja boleć. Sunia jest gruba , możliwe że jest w ciazy . Quote
masienka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A czy ktos bedzie moze w okolicach schroniska zeby dowiedziec sie pozniej co powiedzial wet? Ta dziewczynke trzeba natychmiast wyciagnac... Quote
Fifek_Miśki Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 pogadam z madzia i może jeszcze dziś tam podjedziemy ;) Quote
masienka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pokaz sie wszystkim Swiedectwie Ludzkiego Okrucienstwa:shake: Quote
masienka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 biedulko ty malenka:shake: ach, gdybym dorwala tego sk...:angryy: Quote
masienka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Wiadomo cos o suni? Bylyscie tam? Mam tylko nadzieje, ze to nie taki wet jak w *ol*:shake: Quote
Fifek_Miśki Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Byłyśmy tam wczoraj ale kierowniczki już nie było, sunia siedzi w kojcu nadal i czeka, dziś zadzwonię i wypytam Quote
Ambra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 koniecznie 3ba sprawdzic czy jest szczenna a jeśli tak czy juz jest za poźno na sterylkę... najlepszy byłby tymczas zeby ją leczyc i wyprowadzić z tego.... wiadomo w jakim wieku jest sunia? w stanie widzimy że koszmarnym...tego skur""""** ktory ja przywiózł zatłukłabym gdybym była kierowniczką:angryy::angryy::angryy: Quote
boksiedwa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 a czy może jakieś lepsze foty suni? bo ona nie koniecznie musi byc bullowata. Tak patrząc na ta druga fotkę to może byc pręgowany posokowiec. Quote
Ambra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 boksiedwa napisał(a):a czy może jakieś lepsze foty suni? bo ona nie koniecznie musi byc bullowata. Tak patrząc na ta druga fotkę to może byc pręgowany posokowiec. hmm faktycznie coś w tym podobieństwie jest, tylko pyszczek chyba ma zaszeroki.... Quote
Fifek_Miśki Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Dostałam maila od dzienczyny zainteresowanej pomocą suni :roll: zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, co do samej sunieczki faktycznie podobna do posokowca.... Rozmawiałam przed chwilką z Kierowniczką schroniska, suczka została oddana przez dwóch facetów, ma 1,5 roku, wabi się Sara i w poniedziałek obejrzy ją dokładniej weterynarz aby określić jej stan, bo ponoć szczenna nie jest, więc raczej ten stan zapalny.... Quote
Ambra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 cholera jasna !!! :angryy::angryy: 1,5 roku i juz takie katusze przechodzi!?!? jakiś horror! a tych dwóch to ******** w jaki sposób ta dziwczyna jest gotowa pomóc suni? Quote
masienka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 oj taka mlodziutka i juz taka doswiadczona:shake: Quote
Malibu Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jestem gotowa pomóc finansowo w leczeniu suni . Inni Dogomaniacy też napewno pomoga . Potrzebny chociażby dom zastepczy dla suni . Kto moze pomóc ?. Quote
Fifek_Miśki Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Aaaaa no i standradzik, za powód oddania podano alergię dziecka na sierść Sary..... Dziewczyna chce pomóc finansowo, zastanawiam się nad hotelem dla niej, tyle że nie znam jej nastawienia do ludzi, bo nas obwarczała dokładnie i ogon niestety ani nie drgnął.... Quote
boksiedwa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nic dziwnego, że obwarczała, znalazła sie w nowej sytuacji, nie rozumie co sie w koło niej dzieje. Może trzeba by było wyciągnąć ją na spacer, tak żeby była sama sunia i człowiek? Quote
Fifek_Miśki Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Skacz Sarusiu na pierwszą stronkę!!! Quote
masienka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Kochana, malenka dziewczynka, ktora tak bardzo cierpi na samiutka gore musi isc:shake: Quote
Recommended Posts