mestudio Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Zauroczyły mnie te szczeniaczki, bardzo mi żal tej sunieczki, która padla w schronie. Quote
stonka1125 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 mam nadzieję ze jeszcze kogos zauroczą Quote
IVV Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 podpiszcie prosze http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surow%C4%84_kar%C4%98_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html Quote
stonka1125 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 ha, już dawno podpisana :) gnojki nie z tej ziemi, nie obejrzałam filmu do końca bo nie ogarniam takiego debilizmu......... Quote
IVV Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 fajne rozrabiaczki :) bialaskowi trzeba wloski kolo oczek podciac chyba... Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 rytka napisał(a):biały cudny ten nos:loveu: chcesz???? oddam na zawsze:lol:nie wiem co na to Lodziu:razz: Quote
KateBono Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 rytka napisał(a):biały cudny ten nos:loveu: Podobny psiak do Tigerka:lol: ale w wersji mini Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 KateBono napisał(a):Podobny psiak do Tigerka:lol: ale w wersji mini No zupełnie, docelowo mniejszy będzie, ale tigerowy jest. W tigerze w rodzinie wszyscy zakochani, więc gnojka też rozesłałam ale cisza :-( A Sauron czytałam super domek znalazł:lol: Quote
auraa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 smutny ten wątek. Szkoda sunieczki................... Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='auraa']smutny ten wątek. Szkoda sunieczki................... Cały czas o niej mysle i nie wiem dlaczego tak się stało, do odłowienia nadal pozostało 7 psów, nie ma gdzie ich umieścić, są dzikie, socjal=0, nikt nie ma pomysłu na te psiaki, gmina je odłowi ale trzeba je gdzieś umieścić, potrzebne doświadczone dt, jeżeli nie znajdzie się miejsce psy mogą być odstrzelone (to moja osobista opinia, w że w tej gminie i gminach ościennych maja problem z dzikimi psami), trzeba znaleźć dla nich miejsca!!!!!! Quote
KateBono Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 stonka1125 napisał(a): A Sauron czytałam super domek znalazł:lol: No nie wiem czy taki............. odkładany termin wzięcia Saurona ( pani ma syna w szpitalu ), pewnie twoje szczeniaczki znajdą szybciej dom niż mój maluch pójdzie do swojego. Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 No nie wiem czy prędzej, tak jakoś ciężko to idzie, telefony owszem są ale jakie to osobna kwestia, lekko nie będzie, a Sauronek dość duży jest "maluszek":diabloti: Quote
rytka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 stonka1125 napisał(a):. W tigerze w rodzinie wszyscy zakochani, więc gnojka też rozesłałam ale cisza :-( cos mi sie przypomina,ze Tigera tez rozesłałas i nie chcieli dopiero odemnie wzieli jak go wyszkolilam na pomoc domowa:) a tak powaznie to bardzo podobny i wyraz pyska ten sam a charakterek tez tigerowaty ma?Lodziu woli damskie towarzystwo lowelas nawet kici nie podaruje..wszystko jedno jaki gatunek byle kobita była... Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 rytka napisał(a):wszystko jedno jaki gatunek byle kobita była... się wprowadzam więc :) Quote
rytka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 stonka1125 napisał(a):się wprowadzam więc :) bedzie sie cieszył im wiecej w haremie tym lepiej dla Lodka... ps.ale uwaga zobacz co zbok wyprawia z kotka-widac gatunek naprawde mu obojetny wiec na swoja odpowiedzialnosc... Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Widziałam co robi, zbok mały :) Quote
rytka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 stonka1125 napisał(a):Widziałam co robi, zbok mały :) e on nie wie co z tym fantem zrobic jak mu sie tak kicia nadstawia puszczalska jedna;) moja siora(ta co ma mopikową) chce sie dopsic juz raz była o krok od decyzji ale jej sprzatli sprzed nosa wiec gdybys cus małego(bo my jezdzimy duzo a auto male) fajnego miała to mozesz mi podrzucac moze sie spodoba;) Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 rytka napisał(a): wiec gdybys cus małego(bo my jezdzimy duzo a auto male) fajnego miała to mozesz mi podrzucac moze sie spodoba;) no masz szczyle, duże nie będą, najmniejszy mleczak i tigi, karmelek raczej większy będzie, a jak coś dorosłego woli to też znajdziemy :) Quote
rytka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 tylko dorosłe siostra nie cierpi dzieci ,patrzec na niemowlaki nie moze nawet na te w reklamach TV bo jej sie niedobrze robi(ma 3 dorosłych synów)... Quote
stonka1125 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='piove']serce mam złamane , będę zaglądać , pomóc nie mogę , trzymajcie się maluchy , będę was udostępniać na Fb do skutku :( Witam serdecznie piove:) Siostra chłopców, Pianka przed świętami trafiła do domku w Miliczu, oj była kupa strachu bo mała nie potrafiła sie zaaklimatyzować, po zmianie miejsca i rozdzieleniu z braćmi wycofała sie jeszcze bardziej, potrafiła nawet ze strachu reagować agresywnie, miałyśmy więc z Panią Małgosią rozgrzane do czerwoności klawiatury i wlewałyśmy w siebie nawzajem nadzieje i siły do walki i warto było bo w końcu w sylwestra dostałam tak maila o jakim marzyłam, a potem było coraz lepiej :) To ostatni mail od Pani Małgosi z 12 stycznia :): W poprzednim mailu nie napisałam, że Pianka jest śliczna i kochana. Bardzo urosła i wyładniała.Jest szczupłą, delikatną blondynką i wygląda bardzo 'rasowo". Prawdziwa księżniczka, która lubi też porozrabiać.Jeśli przekona się jeszcze, że inne osoby w rodzinie też potrafią ją wyprowadzić na dwór, to nasza radość będzie pełna. Chętnie bawi się z dziećmi, ale traktuje je jak młodsze rodzeństwo.Pianka wie, że dziewczyny "muszą trzymać się razem"i głównym odbiorcą miłości i czułości Pianki jestem ja., Małgosia. Pozdrawiam Quote
rytka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 wszystkie szczyle w domach czy nie oddasz nikomu ? nic nie informujesz na wątku?:mad:o Bobiku grubasie tez tylko na basetach mozna poczytac zero info na Twoich wątkach:nono::diabloti: Quote
stonka1125 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 a co ty, dalej siedzą u mnie i czekaja na transport do holandii, miało być jutro, przełożyli za tydzień, jedzie karmel i mleko, tigiego cały czas ogłaszam... Ja też bobka na bassetach odnajduję, ale wiesz Bob w taka rodzinę wszedł ze on prawie basset :):):):):) Quote
Recommended Posts