IVV Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jak poszla wizyta???? podpiszcie dziewczyny petycje http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html Quote
stonka1125 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Wizyty jeszcze nie było, szczeniory nadal siedzą, masa telefonów o szczeniaki w roli prezentów świątecznych.......... Quote
rytka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 niektóre fundacje 'z zasady' nie wydaja psow czy kotów do adopcji przed świętami...jak zainteresowny to nich zadzwoni po swietach. Quote
IVV Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 to dobrze !!! wiele ludzi niestety traktuje zwierzeta przedmiotowo... Quote
stonka1125 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 rytka napisał(a):niektóre fundacje 'z zasady' nie wydaja psow czy kotów do adopcji przed świętami...jak zainteresowny to nich zadzwoni po swietach. No właśnie wydaje mi się że nasze też przeświętują z nami i zobaczymy czy zapał nie minie....... Quote
stonka1125 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 właśnie śmierdziele zaczęły koncert, jak mnie sąsiedzi nie zlinczują to będzie cud...jazgają jak głupie, jak uda mi sie pospać to będzie też cud, wczoraj udało się dwie godzinki.......zabiję je chyba!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IVV Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 moze sie uspokoja ...trzymam kciuki za wasza spokojna noc !!! Quote
stonka1125 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 śpią boble, na razie przynajmniej, każdy osobno jest przekochany (poza tigim, ten najmniejszy, najciemniejszy, on siusia ze strachu przy każdym kontakcie), można przytulić, sami przyjdą, poliżą ręce i dadzą się pogłaskać, razem niestety nakręcają się bez sensu, gryzą się i walczą nadal, nie mam możliwości rozdzielenia ich niestety, u nas nie mają szans na socjalizację, nie wiem co będzie dalej. Masa bezsensownych telefonów, szczeniaki na prezenty...... Quote
rytka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 będzie dobrze trzeba tylko wytrzymac jakos w te Swieta;) nie zazdroszcze małe dzieci i szczeniaczki jakos mnie nigdy nie rozczulały:shake:wręcz przeciwnie:eviltong: Quote
stonka1125 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 rytka napisał(a): małe dzieci i szczeniaczki jakos mnie nigdy nie rozczulały:shake:wręcz przeciwnie:eviltong: doskonale rozumiem Quote
funia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Witajcie maluchy .Stoneczko dla Ciebie duzo siły .Tys kobita walczaca Quote
stonka1125 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Noc minęła w miarę dobrze i radośnie bo domek w Miliczu miał wczoraj wizytę która Wpadła super, niestety rano nadeszły złe wiadomości.......... Młodsza sunia wiki, która była w schronisku w Krotoszynie już za TM, nie wiadomo dlaczego, ale obawiam się że starsza bez niej nie przeżyje w schronisku, miały tylko siebie Jeden ze szczylków, Pianka jedzie jutro do nowego, super domku do Milicza Może gdybym zabrała suńki to Wiki by żyła, myślałam że szczeniaki są bardziej narazone na niebezpieczeństwo w schronie dlatego zabrałam je chociaż za szczylami nie przepadam. Sunia się już otwierała, lgnęłą do człowieka i takie nieszczęście, nie wiem co się stało. Najgorsze jest to że Werka została sama, stara sunia która nie zna zupelnie normalnego życia, mam szczeniaki nie mogę jej zabrać do siebie, boję się kolejnego telefonu z Krotoszyna że Werka nie żyje................ Quote
IVV Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 to strasznie smutne wiadomosci ........................................ale schron powinien wiedziec co sie stalo Quote
stonka1125 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 IVV napisał(a):ale schron powinien wiedziec co sie stalo No właśnie nie wiadomo....żadnych wymiotów, biegunki, ran......nic, po prostu się nie obudziła. Quote
majka2222 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 uważajcie teraz proszę, przed świętami!! błagam też o wizyty poadopcyjne, np. po świętach, niech na przykład ludzie, którzy adoptowali pieska wyślą po świętach (np w połowie stycznia) ino jak pies sie ma itd.! Quote
stonka1125 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 majka2222 napisał(a):uważajcie teraz proszę, przed świętami!! błagam też o wizyty poadopcyjne, np. po świętach, niech na przykład ludzie, którzy adoptowali pieska wyślą po świętach (np w połowie stycznia) ino jak pies sie ma itd.! jasna sprawa, zresztą tylko pianka jedzie na razie, reszta prześwietuje raczej z nami bo i tak nie zdążymy wizyt pa zrobić :) Quote
Joodith Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Wiki :( Maluchy są cudowne, imiona zresztą też. Powiedzcie gdzie znajdę je na FB, to wstawię do siebie. Quote
stonka1125 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Pianka w domku :) Dziękuję FUNDACJI PASTERZE za sprawdzenie domku :) Quote
Recommended Posts