Szczurosława Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Podróż o dziwo w porządku. Było tak, jakby wszystko skłaniało się,że musi sie udać! Pociąg, który zawsze jest pełny, teraz prawie pusty. Konduktor nie czepiał się,że pies nie ma kagańca i szczeka na niego. Lord zaczął współpracować ,potrzebował tlyko pomocy przy wchodzeniu i schodzeniu. Bałam się jak to będzie z tym wchodzeniem, a znalazła się dziewczyna, która jechała w tą samą strone.Lord nie wymiotował, z sikaniem czekał na wyjście, choc w pociągu kręcił .;) Od około 2 tyg. po mieście błąka się mały czarnulek, teraz jak zwolniło się miejsce miałam dzwonić do sm, ale wypadły święta.Dziś wyhcodze do schroniska , a on pod moją furtką! Akurat zabrałam linkę do prania,więc miałam czym go uwiązać. Zamieszkał z Guzikiem i dogadały już się;) Mała sunia, Frania, do schroniska trafiła z końcówką rui ,więc może być zaciążona... W kojcach syf, błoto i woda stoi.Nasz mały gminny wzór wzorów. Quote
Szczurosława Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Nowy /imię na gwałt poszukiwane!/ Quote
Szczurosława Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 to właśnie Frania, malutka, troszke jamnikowata Quote
Szczurosława Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Wczoraj komunalka PRAWIE wywiozła gnój. No po prostu szok:-o Przecież DOPIERO CO, półtora roku temu wywozili:-o Jakaś kontrola się zapowiada czy co?:roll: Quote
maggiejan Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Szczurosława napisał(a): W kojcach syf, błoto i woda stoi.Nasz mały gminny wzór wzorów. A więc po super akcji z Lordem wracamy do szarej rzeczywistości... Quote
maggiejan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Widzę, że nie robisz sobie świątecznej przerwy ;) Quote
Szczurosława Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Dopóki schronisko istnieje szkoda czasu na przerwy;) Quote
maggiejan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Szczurosława']....................[/quote] A co to, w schronie nic się nie dzieje...? Żadnych nowych pomysłów...? Quote
Szczurosława Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Ja tam jestem tylko raz w tygodniu,więc przez ten czas nic nie wiem:shake: Quote
maggiejan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ach tak. A czy wiadomo coś o szaraczku co poszedł na łańcuch?:-( Quote
Recommended Posts