Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka moich uwag:

1.Gmina daje tak dużo pieniędzy,że aż nie wiedzą w którą częśąć schroniska inwestować, bo jest tak SUPER,że nic mu nie potrzeba...
2.Co ta pani może wiedzieć o adpopcjach, skoro schronisko psów nie promuje...
3.Pan radny niech nie zazdrości psom jedzenia, tylko sam spróbuje...
4.Oficjlanie psy przywozi tylko krajeńska SM z terenu gminy.

Jak zwykle odwracanie kota ogonem, jak widać w komentarzach, nie jest to tylko moja opinia:p

A więc, kochajmy naszą władze!:multi::multi::multi:

Artykulik;)
http://www.zlotowskie.pl/index.php?art=2268

Posted

Szczurosława napisał(a):
W schronisku byłam sama, pracowników nie było,więc nie dowiedziałam sie żadnych nowych życiowych madrości:-(

Masz klucze do schronu? Bo chyba psy są jakoś zabezpieczone?

Posted

Nie wszystkich radnych. Reszta radnych milczy bo sie boja władzy i tak im wygodniej. Sami pracują w jednostkach podległych gminie lub maja współmałżonków tam pracujących!
A ja jestem winna wszystkiemu,że psy są w schronisku,że bieda jest w gminie.Przeze mnie TERAZ nikt nie chce adoptować psów ze schronu. A adopcje prowadzi pani z gazety!!!!!!! i NIE MA W SCHRONIE ŻADNEJ WOLONTARIUSZKI!!!!!!!!

Posted

:crazyeye:
Czego to się człowiek dowie o sobie:evil_lol:

Pani z gazety to niby teraz wielka przyjaźć z dyrektorką ,a już nie pamięta jak na nią wyzywała...

Niestety ci, co mają najwięcej do powiedzenia dobro zwierzaków mają w głębokim poważaniu:roll:
Na szczęście ktoś się wyłamał z tego zaklętego kręgu;)

A co do kluczy od schroniska , to trzeba wiedzieć gdzie są, bo na szyi ich nikt nie nosi;)

Posted

Do adopcji poszedł Rudzik, ale nie przekonuje mnie to. Poszedł na podwórko, gdzie często giną psy,może sąsiedzi trują, może samochody...
Osobiście nie miałabym odwagi oddać tam psa.

Guzik z powrotem w schronie, gdyż pozostawiony sam sobie na podwórku wymyślił zabawę pt:"Jak zrobić dobry podkop i zwiedzić podwórko sąsiada."