Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wapiszon napisał(a):
A tak żeby Was rozbawić, cytuje jednego z radnych :
Niektórym pieskom jest tak dobrze w schronisku,że uciekają ze swych nowych domów i wracają do schroniska:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Koniec cytatu.

Dołączę się :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Byłam u weta / Wapiszon, kojarzysz zapewne którego;) /
Streściłam mu bajki, powieści, przypowieści i legendy Komunalki, był w szoku , a potem sie zdenerwował.

Kaszak usunie , tylko trza psa przywieźc i zapłacić /może by go od razu wychlastać? / , bo jeszcze za kastracje z zeszłego roku TOZ nie dał mu pieniędzy, bo po prostu nie mają....

I jeszcze na "poprawę nastroju" , czyli człowiek najinteligentniejszą i najdoskonalszą istotą na ziemi:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9596975#post9596975

Posted

Nie widzę problemu, tylko czy wet wystawi pokwitowanie? Wiesz chodzi o to, żebym miała jakieś poświadczenie, gdyby robiono mi koło d.... . Nie musi być napisane,że to dotyczy psa ze schronu.
A tak żeby Was rozbawić, cytuje jednego z radnych :
Niektórym pieskom jest tak dobrze w schronisku,że uciekają ze swych nowych domów i wracają do schroniska:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Koniec cytatu.

Posted

On raczej faktur nie wystawia, ale w sumie mozna by poprosić o wypisanie rachunku, pewnie zrozumie i się zgodzi.

Tiaaa,skoro jest tak super, to niech sam się tu wprowadzi.
Schronisko w ogóle jest tak wzorowe,że wciąż są rozmowy o zamknięciu z powodów sanitarnych.

Posted

Korek zadomowił się już... z kolegą zgoda?

Pogoda do spacerów nie zachęca...:shake: Ale psom chyba wszystko jedno czy pada, czy słońce ;) Zawsze przyjemnie wyjść z kojca.

Posted

Jakiś odzew z tych ogłoszeń jest,ale liczy się jakość , a nie ilość chętnych;)

Żałuje,że nie zabrałam aparatu, bo takiego syfu to jeszcze nie widziałam!
Od ponad dwóch tygodni w kojcach woda po kostki, błoto i ogólny gnój, a przed schroniskiem kupa żółtego piasku....
W miskach surowe płuca i woda z krwią!
Nic tylko życzyć burmistrzowi smacznego!

Ciekawe, czy dożyje dnia , w którym burmistrz i wet nadzorujący ruszą tyłki do schroniska...

Coraz bardziej mam dosyć tego chrześcijańskiego kraju:cool1: