Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może...

w ogóle dziwni ci ludzie, Guzik prawie 2 ms był schronisku, a teraz jak go nie to co rusz ktoś dzwoni w jego sprawie:cool1:

i oczywiście podstawowe pytanie , czy są szczeniaki , najlepiej 6 tyg ON-a:shake:

Posted

niby tak, moge chodzić, ale nie mogę " się wychylać":cool1:

w schronisku stan psów bez zmian,Fuks dalej siedzi,ale,ale!
jakie on ma wygody! nie wiem ile właściciele płacą, z pewnością więcej niż za jego pobyt we wakacje, pies ma najlepszy kojec, najlepsze i najwięcej jedzenia i ,tu uwaga, chodzi na spacery:crazyeye: za to schroniskowe nie mogą nawet korzystać z wybiegu:roll:

ale Fuksa pan
jest nauczycielem:multi:
(chyba jeszcze) jest radnym:multi:
i kiedyś kandydował na burmistrza:multi:
i daltego schronisko wygląda jak wyglada:cool1:
modernizować się nie opłaca, bo za drogo, likwidowac się nie opłaca, bo za dużo osób na nim korzysta...

Posted

Że też panu Fuksa nie wstyd tak na psie oszczedzać...ale cóż, są ludzie i ludziska...:diabloti:
Dobrze, że o psiaki chociaż Ty dbasz, Szczurosławo...tą łaskę robi schron...:roll:

Posted

staram się, dzisiejszy spacer był dośc trudny, gdyż Szczecina ma dzień pt."Jak mnie dosięgniesz , będe twoja.":cool1:

zapytałam się co z ew.kastracją psów, bo suk w schronie wet nie chce robić, pani sie nie zgadza, (aczkolwiek usłyszałam troche inną argumentacje niż wapiszon),gdyż te psy zostaną zabrane, a na ich miejsce trafią kolejne, niewykastrowane, więc taka kastracja jest nieopłacalna jakby ona za to płaciła:roll:

nie podoba mi się tez wciskanie ludziom psów na siłę, byli ludzie szukający małego psa na gospodarę i zachwalano im Czarusia! jamnika szorstkowlosego, który na psa rolniczego sie nie nadaje... zresztą jak każdy pies,wątpie aby ich marzeniem było gnicie na łancuchu:cool1: