Szczurosława Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 tu jest jego wątek Ivan wyszedł,ale nowi właściciele długo z nim pracowali,aby zdobyć zaufanie, za co należą im się gratulacje Quote
maggiejan Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zajrzałam do Ivanka - piękny pies sie z niego zrobił po adopcji. Troska człowieka dział cuda. Quote
Szczurosława Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 wypiękniał i morda mu się śmieje na każdym zdjęciu;) Quote
maggiejan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Szczęsliwe zakończenie i szczęśliwy początek jednocześnie ;). Quote
Szczurosława Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 a gdyby wszytskim się udało tak trafić... wiem, naiwna jestem;) Quote
maggiejan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wiara podobno czyni cuda, a więc rozsądnie jest wierzyć - może stanie się cud...? Quote
Szczurosława Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 może... w ogóle dziwni ci ludzie, Guzik prawie 2 ms był schronisku, a teraz jak go nie to co rusz ktoś dzwoni w jego sprawie:cool1: i oczywiście podstawowe pytanie , czy są szczeniaki , najlepiej 6 tyg ON-a:shake: Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Czy sytuacja w schronie wróciła do "normy"...? Czyli czy jest tak jak było...? Quote
Szczurosława Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 niby tak, moge chodzić, ale nie mogę " się wychylać":cool1: w schronisku stan psów bez zmian,Fuks dalej siedzi,ale,ale! jakie on ma wygody! nie wiem ile właściciele płacą, z pewnością więcej niż za jego pobyt we wakacje, pies ma najlepszy kojec, najlepsze i najwięcej jedzenia i ,tu uwaga, chodzi na spacery:crazyeye: za to schroniskowe nie mogą nawet korzystać z wybiegu:roll: ale Fuksa pan jest nauczycielem:multi: (chyba jeszcze) jest radnym:multi: i kiedyś kandydował na burmistrza:multi: i daltego schronisko wygląda jak wyglada:cool1: modernizować się nie opłaca, bo za drogo, likwidowac się nie opłaca, bo za dużo osób na nim korzysta... Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Że też panu Fuksa nie wstyd tak na psie oszczedzać...ale cóż, są ludzie i ludziska...:diabloti: Dobrze, że o psiaki chociaż Ty dbasz, Szczurosławo...tą łaskę robi schron...:roll: Quote
Szczurosława Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 staram się, dzisiejszy spacer był dośc trudny, gdyż Szczecina ma dzień pt."Jak mnie dosięgniesz , będe twoja.":cool1: zapytałam się co z ew.kastracją psów, bo suk w schronie wet nie chce robić, pani sie nie zgadza, (aczkolwiek usłyszałam troche inną argumentacje niż wapiszon),gdyż te psy zostaną zabrane, a na ich miejsce trafią kolejne, niewykastrowane, więc taka kastracja jest nieopłacalna jakby ona za to płaciła:roll: nie podoba mi się tez wciskanie ludziom psów na siłę, byli ludzie szukający małego psa na gospodarę i zachwalano im Czarusia! jamnika szorstkowlosego, który na psa rolniczego sie nie nadaje... zresztą jak każdy pies,wątpie aby ich marzeniem było gnicie na łancuchu:cool1: Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Zerowa świadomość, brak wyobraźni, nieodpowiedzialność....można by epitety mnożyć w nieskończoność...kiedy my wreszcie wyjdziemy z mroków średniowiecza...:shake: Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ciekawe, czemu Szczecinką nikt się nie zainteresował...:roll: nie mam na myśli okolicznych rolników, tylko miastowych...ona rasowo wygląda... Quote
Szczurosława Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 no cóż, jak to ktoś kiedyś powiedział " Głupich nie sieją, sami sie rodzą." Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Schron nie ma strony internetowej...? Quote
Szczurosława Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 stronkę ładną zrobiła Lara, ale musiała zostać usunięta... Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dlaczego...? Za dużo pomocy....?:cool1: Quote
Szczurosława Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 promocja psów= zainteresowanie= więcej osób zobaczy warunki w schronisku= ktoś może to opisać w mediach= ktoś może dostać po tyłku i stracić stołek:cool1: Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 No tak, to ma sens...:cool1: A już myślałam, że są inteligentni inaczej...:roll: Quote
Szczurosława Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 ................................ Quote
Szczurosława Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 SM przywiozła ok.2 ms rudego szczeniaka, psa Quote
maggiejan Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak 2 miesięczne szczenię jest w stanie przeżyć samo na dworze? Co takie maleństwo je, jak unika zagrożeń...?:-( Quote
Recommended Posts