Natusia88 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Szczurosława napisał(a):no to cudnie:loveu: sokoro nie ma cieczki to po południu zadwonie do weta i zapytam się o termin,racej napisze Ci sms, bo mój komputer wczoraj zacął śmierdziec jak spalony kurczak i odmówił wspólpracy,więc pisze ze zdezelowanej szkolnej klawiatury:cool1: to ja czekam na sms ;) Quote
Gosiapk Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Troche złych i trochę dobrych wiadomości. Klapsik mnie martwi, a właściwie jego nowa opiekunka, która wydaje się nie rozumieć, że to piesek ze schroniska i nie dąła mu szansy poczuć się bezpiecznie w domu spraszając obcych. :shake: Quote
Natusia88 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Szanti uciekła... :shake: dzisiaj rano jak przyszedł listonosz Szanti wybiegła na korytarz, a Izka niewiedziała, że nie zamknął drzwi od klatki:shake: i wybiegła... Iza szukała jej ponad 2h i nic, później ja wzięłam moje psy i też ok 1,5h chodziłam po mieście patrząc czy gdzieś jej nie ma, ale nigdzie ani śladu...:-(:-(:-( a taki miała wspaniały domek... :shake: Czy ona przypadkiem wszystkim tak nie uciekała... (?) Mam nadzieje, że jeszcze się znajdzie... Quote
Natusia88 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Szczurosława napisał(a):kurcze, ja wczoraj około 11.30 widziałam na mieście Szanti na smyczy z jakąś dziewczyną, może to Iza, krótkie ciemne włosy? jeśli ją zobacze dam znać no Iza ma ciemne krótkie włosy i okulary... tylko, że ona o 11,09 pisała do mnie, że obeszła już wszystko w pobliżu i nigdzie jej nie ma...:cool1: czyżby ktoś ją sobie tak po prostu wziął ? W końcu była czyściutka, miała obroże... gdybyś widziała kogoś z Szanti albo ją samą to od razu daj mi znać Quote
terra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tak mi przyszło do głowy, że może on szuka swojego domu z którego uciekła lub się zgubiła? Suki raczej nie mają ciągot do włóczęgostwa. Quote
Gosiapk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Może wróciła do poprzednich właścicieli? Quote
Natusia88 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ja normalnie nie mam pojęcia gdzie ona jest... Iza jeszcze wczoraj cały wieczór jej szukała i nic. Dzisiaj to samo najpierw Iza, a później ja i też nigdzie nie było jej widać... :( Quote
terra Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ta sunia Szczecinka wygląda jak sznaucer miniaturowy. Ona ma wątek? Taka laleczka szybko znajdzie domek. Quote
Natusia88 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='terra']Ta sunia Szczecinka wygląda jak sznaucer miniaturowy. Ona ma wątek? Taka laleczka szybko znajdzie domek. ta sunia ma pyszczek zupełnie jak moja Zosia :lol: Quote
Gosiapk Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='terra']Ta sunia Szczecinka wygląda jak sznaucer miniaturowy. Ona ma wątek? Taka laleczka szybko znajdzie domek. A ta druga sunia obok jak się nazywa? Mamy jej zdjęcia? Quote
Natusia88 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Gosiapk napisał(a):A ta druga sunia obok jak się nazywa? Mamy jej zdjęcia? :evil_lol: przecież ta psinka obok to nie żadna suczka tylko po prostu śliczny Rudzik :lol: Quote
Natusia88 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Szczurosława napisał(a): coś wiadomo o Szanti? Nigdzie jej nie ma... rozesłałam jej fotki po wszystkich znajomych żeby jakby ją gdzieś widzieli to od razu dali znać, ale nikt jej nie widział :shake: Izka codziennie jeszcze chodzi i jej szuka i czeka licząc na to, że może wróci... Nie mam pojęcia co się z tą biedulką stało:-( a ta wasza kierowniczka to... :mad::mad::mad: Quote
Natusia88 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a co tutaj taka cisza nastała ??:crazyeye: Ania jak tam stan schroniska ?? I widziałaś gdzieś jeszcze Szanti ?? Quote
Szczurosława Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 nie, nigdzie jej nie widziałam.... to jest ta mała sunia: spacer Quote
Szczurosława Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 wątek SZCZECINKI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9068282#post9068282 Quote
Szczurosława Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kajtek spacerował z Guziczkiem takie piesy nas zaatakowały... więc Guzik je pogonił:loveu: Quote
Recommended Posts