Yona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ANKA, POMOCY!!! Próbuję odszukać pewne zdjęcie Brutusa. Zdjęcie na łące w towarzystwie innych psów. Brutus jest na pierwszym planie i patrzy w obiektyw z wywieszonym jęzorem :), inne psy dalej, zajęte sobą. W tle łan zboża i chyba las. Quote
carolinascotties Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ANKA_89 napisał(a):przyszłam się poskarzyć, podawałam link do tematu gdzie są same opisy i zdjęcia psów, ktoś oferował się ze zbiorowym allegro, i co dalej? a ja kilka godzin siedziałam, czytałam wszystkie wątki i wyszukiwałam zdjęcia:placz: kto to był Aniu>? to jest dorbry pomysł - zbiorowe allegro... :cool3: Quote
Yona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Właśnie skończyłam. Nie jestem z siebie zadowolona, bo... nie umiem tak rozłożyć tych zdjęć, jakbym chciała :angryy: Jestem chętna do pobierania nauk w tej materii :) http://www.allegro.pl/item218744986_anka_zabierz_mnie_ze_soba_.html ANKA, zrobiłam :) Quote
Yona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Tak, właśnie to zdjęcie kiedyś widziałam. Dzięki :) Już wkleiłam :) Quote
Szczurosława Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 pozwole sobie wtrącić optymistyczny akcent, pamiętacie Szprotę? teraz Sushi:lol: a wszystko dzieki Yonie:loveu: Quote
Szczurosława Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 zdjęcia! najpierw grupowe Mamuśka,Łatek,Brutus Łatuś Mamuśka Szorściak (nie rozumiem czemu jego zdjęcia prawie zawsze są zepsute :/) Szorściak z Łatkiem Quote
Szczurosława Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 a to taki łaciaty burek,oddany na czas wyjazdu, ciekawe czy komunalka wie,że ktosik sobie dorabia jako hotelik:diabloti: dziwie się tym ludziom,że zostawili psa, bo poprzednią sukę też zostawiali tej pani, suka spała w domu dopóki nie załapała pcheł, a któregoś ślicznego dnia odebrali ją niedość, że zaciążoną to jeszcze ledwo żywą, iż mimo działań weterynarzy suki nie udało się uratowac, ale pani kierowniczka nie poczuwa się do jakiekolwiek odpowiedzialności za jej śmierć... na spacer poszedł razem z Klapsem, który najpierw był odważny,ale gdy podbiegł i zobaczył, że ledwo sięga mu do brzucha stracił cały zapał:evil_lol: Quote
Szczurosława Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Brutusek, tak strasznie się wyrywał przy zapinaniu, próbował ściągnąć obroże ( i mu sie udało), piszczał , skamlał itp., jesli trafi na łańcuch to po prostu sie zapłacze na śmierć.. Quote
Yona Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ANKA, ja widzę, że Mietek bardziej niż Brutus rozumie powagę sytuacji :lol: Jutro zrobię mu to allegro :) Quote
Szczurosława Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Jamnisia zamieszkała w gospodarstwie, ale ma być luzem. Więcej pani kierownik nie wie, bo niespecjalnie się tym interesuje i nie pytała. szpacerujemy Quote
Szczurosława Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 wodujący Mieczysław i zbliżenie Mieczysława Quote
Recommended Posts