Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ANKA, POMOCY!!!
Próbuję odszukać pewne zdjęcie Brutusa.
Zdjęcie na łące w towarzystwie innych psów. Brutus jest na pierwszym planie i patrzy w obiektyw z wywieszonym jęzorem :), inne psy dalej, zajęte sobą. W tle łan zboża i chyba las.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANKA_89 napisał(a):
przyszłam się poskarzyć, podawałam link do tematu gdzie są same opisy i zdjęcia psów, ktoś oferował się ze zbiorowym allegro, i co dalej?
a ja kilka godzin siedziałam, czytałam wszystkie wątki i wyszukiwałam zdjęcia:placz:

kto to był Aniu>? to jest dorbry pomysł - zbiorowe allegro... :cool3:

Posted

a to taki łaciaty burek,oddany na czas wyjazdu, ciekawe czy komunalka wie,że ktosik sobie dorabia jako hotelik:diabloti:
dziwie się tym ludziom,że zostawili psa, bo poprzednią sukę też zostawiali tej pani, suka spała w domu dopóki nie załapała pcheł, a któregoś ślicznego dnia odebrali ją niedość, że zaciążoną to jeszcze ledwo żywą, iż mimo działań weterynarzy suki nie udało się uratowac, ale pani kierowniczka nie poczuwa się do jakiekolwiek odpowiedzialności za jej śmierć...

na spacer poszedł razem z Klapsem, który najpierw był odważny,ale gdy podbiegł i zobaczył, że ledwo sięga mu do brzucha stracił cały zapał:evil_lol: