Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie tylko tylnie tak stawia, wogóle unika chodzenie, ale zaczyna nieśmiało majtać ogonem jak mnie widzi, tylko ja musze do niego podejśc i wtedy tak słodko i ufnie nadstawia łepetynę:loveu: , te psy są takie cudowne, dlaczego los je tak potraktował? chciałabym je wszystkie, ale wiem, że to nierealne:(

Malawaszko twa obecnośc przypomniala mi coś, dziś zadzwonil koleś i zapytał czy są sznaucery, powiedziałam, że zostały tylko skundlone, a on, że skundlonego nie chcę i się rozłączył; zawsze myslałam, że jeśli ktoś jest milośnikiem rasy to nie ma dla niego znaczenia "rasowość" piesów, niemniej ciesze się, że Kudłacz trafił do pani, która nie jest zainteresowna jego rozmnażaniem, i której zależło na samym psie, a nie na jego płodności

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu niestety tak jest - ja mam co jakiś czas na stronę maile, że ktoś szuka takiego a takiego sznaucerka oczywiście szczeniaczka i że CHĘTNIE PRZYJMIE - cóż za łaskawość chceć za darmo rasowe szczenię :diabloti:

Nie pisałaś wcześniej o tych skundlonych - daj mi ich zdjęcia i jakieś info - wstawię też na stronkę!

jejku tak strasznie mi szkoda tego Kremówka :-( pewnie bolą go te łapki :placz:

Posted

znalazłam w wątku ich zdjęcia, ale nie znalazłam info o wieku - wiesz coś? wstawiłabym od razu na stronkę - wcześniej musiałam przeoczyć :oops: :oops: :oops: Sara jest sterylizowana a obydwa psy kastrowane czy pomieszałam coś?

Posted

dziś gadałam z kierownikiem, no więc, mały łaciak pojechał do jakieś znjomej, mieszka w domku , był już u weta i jak podrośnie czeka na operacja tej przepukliny, ; dziś mignęła mi w pobliżu ta biała suczka, ale jak tylko mnie zobaczyła od razu zwiała:(

Posted

świńskie uszolki moim zdaniem beda w sam raz, zdoswadczenia wiem że psiaki za nimi przepadaja;)
albo mozna by sie tez zastanowic nad sucha karma na wagę, chyba że psiaki maja ją na codzień, bo niewiem co tam uwas jadają;)
a czy Natka ta terierkowata suczka jest jeszcze w schronie???? bo na pwp ktos szuka terierka

Posted

wstawisz ja czy ja ja mam wstawić?????
to może ta karma byłaby tez dobra???? ja ostatno kupowałam karme psiakowi ktory nie ma zbyt odpowiedzialnych włąscicieli i raczej nie dostaje regularnie jesc, poniewaz nie jestem przy kasie,a psiak wielkich gabarytów, bylam zmuszona kupić najtansza karme, zapłacilam 4 zł za kg , lepsze to niz nic...więc miałabyś z 10 kg:roll: , chyab ze jest jeszcze cos tanszego:roll:

Posted

Ogonek dziś pojechał na łańcuch, na pocieszenie mogę dodać, że pan planuje budowe porządnego ,kojca i miał pies ze schroniska, który u niego był grzeczny, a wracał dwa razy z adopcji;.

jutro idę po żarełko, planuje dokonać zakupu Darlinga 5zł/kg

Posted

of kors:eviltong:

mamy chappi (kg/4,40zł) za 20 zł, najpierw tachałam to przez całe miasto, potem autobusem do domu, a jak sobie pomysle, że mam to wrzucić na rower i pedałować do schroniska to mi się odechciewa, ale wyżerka będzie:), martwi mnie tylko Szorściak, bo on nie je suchej karmy, zawsze jak zamiast gotownego dostawały gotowe,to on sobie robił głodówkę

Posted

no to zdjęcia będą wcześniej:) dostałam tel , że do schroniska przyjechał facet w sprawie Białaski, pojechałam i zabrałam aparacik, facet zabrał Dorę-Białaskę, oczywiście najpierw Ania musiałam poprzeklinać dlaczego pies został wypier****ny na pole w zimie, przed świętami, facet tłumaczył,że jest on znajomym , którym ma się urodzić dziecko i lekarz stwierdził, że żeby dziecko było zdrowe musza się pozbyć psa, no i pozbyli...., nawiałam faceta na sterylkę suni, bo widać, że macierzyństwo nie jej jej obce, stwierdził, że upiluje, a że często wyjeżdza(co 3 miesiące na 2 miesiące) sunia będzie u mamy lub u brata na wsi, na moje ,że na wsi raczej brat suki nie upilnuje stwoerdził, że pomyśli nad sterylizacją, spisałam jeszcze dane, sunia nie była wpisywana w zeszyt więc dane są tylko do mojego prywatnego użytku...:evil_lol:

zaraz obrobie foty