lon_cia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 domki gdzie jesteście???, takie sliczne pysie czekają... Quote
aisaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 domków przed świętami mało....oj za mało a piesków potrzebujących za dużo... Quote
malawaszka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 cholera jasna noo :placz: ta Pani co chciała go do budy też zrezygnowała - ale wg mnie rozsądnie, bo napisała, że nie chce sterylizować swoich suk bo są już za stare, a ta średniaczka która mieszka w budzie ma cieczkę co 11 mies i nie ma problemu z upilnowaniem i nie miała nigdy nieplanowanego miotu, więc nie chce brać psa, żeby się męczył przy 4 cieczkujących sukach - nie wiem czy brała pod uwagę kastrację sznaucera psa, ale ta buda ciągle mi nie pasuje :shake: a co z tą osobą, która dzwoniła jeszcze o niego? z Twojej okolicy Quote
Szczurosława Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 dzięki kącikowi nowy dom znalzł dziś Mandarynka i bohater sezonu-Kudłacz(Dino) Mandarynka robi kariere stróża w ośrodku wypoczynkowym, gdzie włamywacze zabili psa obronnego, miejmy nadziej, że Mandarynki ten los ni spotka, ładniue wskoczył do samochodu Kudłacz został pełnoprawnym psem domowym, ma do towarzystwa dwie znajdy, Pani od razu się w nim zakochała, a on na początku udawał, że nic go to nie obchodzi, a potem zaczął się tulić, wszystko było dobrze, dopóki nie miał wejść do samochodu... za to schronisko ma nowy nabytek, mału , rudy kudłacz, podobny troszke do sheltie, ale kompletny kundel, młody, właściciel nie żyje, rodzina nie mogła go zabrać, bo właściciel domu nie zgodził się, więc psina cały dzień siedziała sama, człowieka widział tylko podczas karmienia Quote
lon_cia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 jak tam szczenaczki???? kiedy beda fotki????:razz: Quote
wiska Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nie mozna jakos temu zaradzic (a'propos pierszysch stron tematow) zeby biedne psiulki trafialy do "domow" na lancuch?????? U nas (w Chojnicach gdzie jestem wol. 2mies w roku) staramy sie by psy nie trafialy do TAKICH domow..!!!!! Nie mozecie sprawdzac przyszlych wlascicieli czy cosik???????:-o Quote
lon_cia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 wiska napisał(a):Nie mozna jakos temu zaradzic (a'propos pierszysch stron tematow) zeby biedne psiulki trafialy do "domow" na lancuch?????? U nas (w Chojnicach gdzie jestem wol. 2mies w roku) staramy sie by psy nie trafialy do TAKICH domow..!!!!! Nie mozecie sprawdzac przyszlych wlascicieli czy cosik???????:-o chyba chdzi o to że kierownik schroniska ma w nosie gdzie psiaki trafiają, byleby opuszczały schronisko Quote
lon_cia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 no i tym sposobem psiaki ze schroniskowych warunków trafiaja pewnie czasami na jeszcze gorsze... Quote
lon_cia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Niestety kierownicy schronisk mylą się czasami ze swoim powołaniem...:shake: Quote
lon_cia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 No właśnie, prawdziwi miłośnicy zwierzaków powinni zajmować takie stanowiska.... Quote
Szczurosława Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Lon_cia Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem, :) tutaj mamy prawie całą rodzinkę i świńską czaszkę Brutus i szczeniorek, zła jakość ale podoba mi się Quote
Szczurosława Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 samotna matka mówi dość:) Miecio ze spółką Quote
Szczurosława Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 szalone, niechciane sunie Quote
Szczurosława Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 sunia I i znów rodzinka dodam, że nie miałam jedzenia, one śa po prostu strasznymi pieszczochami Quote
lon_cia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jakie one juz duże, a jakie śliczne:loveu: , niektore z nich widaz bedą kudłatkami. te zamowione mają iść do sprawdzonych domków???? czy na łańcuch???:shake: ta psinka za mieciem wyglada jak jego siostrzyczka,ale Miecio uchachany jest:loveu: Quote
Szczurosława Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 na dzień dzisiejszy trójka do domów, są takie malutkie, że na dwór się nie nadają; Quote
Szczurosława Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Puszek, psina , o której wspominałam już wcześniej Lon_cia zdjęcie specjalnie dla Ciebie, od kudłacza po gładziutką sunię:loveu: :loveu: Quote
lon_cia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 sliczne:loveu: jaki baranek ten pierwszy:loveu: a suncia tez ładna wygląda jak lisek:loveu: ale chodzi mi czy jak urosną to beda w domkach czy nie???? Quote
lon_cia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 że z kierowniczką rozmawiała pani, która chciała najmniejszą suczkę pod choinkę dla bachora:angryy: , ale kierowniczka kazała jej porządnie przemyślęc sprawę, bo chcę do bloku i żeby od razu był idealny i załatwiał się na dworzu bo w domu są dywany... oby zaden psiak tam nie trafił... Quote
Szczurosława Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 nie wiem czy pisała, najwyżej sie powtórze, Puszek trafił do schroniska po śmierci właściciela, rodzina dochodził go karmic, ze względu na właściciela domu nie mogli go zabrać,ale znalazła się dalsza rodzina i najpóźniej w środę Puszek pożegna schron Lon_cia wiesz co to oznacza:cool3: 3:0 :multi: Quote
Recommended Posts