Rene@Rabik Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ja w sprawie Napalma pisałam do ciotek od bullków - napisały do Ciebie ? A może szczeniakom (wszystkim jakie są w Wąsoszkach) załóż osobny wątek - będziemy je reklamowac gdzie się da. Ze szczeniakami na zdjęciu jest taki piesek (suczka?), ruda w łatki - to tez szczeniak ? Quote
Szczurosława Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Ja w sprawie Napalma pisałam do ciotek od bullków - napisały do Ciebie ? A może szczeniakom (wszystkim jakie są w Wąsoszkach) załóż osobny wątek - będziemy je reklamowac gdzie się da. Ze szczeniakami na zdjęciu jest taki piesek (suczka?), ruda w łatki - to tez szczeniak ? Dzięki za zainteresowanie! O Napalmie bullowate wiedzą, od początku wisi na ich forum, bez odpowiedzi:-( Szczeniaki mają ogłoszenia, na razie zainteresowała się jedna osoba, ale jakoś nie wierze w to. To małe rude to też szczeniak, plus minus 3 ms, oddany z mieszkania do kojca , bo dzieciak zaczął kichać. A że schronisko nie zgodziło się na przyjęcie psa od osoby fizycznej, to kreatywny pan porzyjechał za jakis czas i przerzucił brzdąca przez 2m ogrodzenie... Quote
Rene@Rabik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Szczurosława']O Napalmie bullowate wiedzą, od początku wisi na ich forum, bez odpowiedzi:-( Szkoda, taki ładny pies.:shake: [quote name='Szczurosława']To małe rude to też szczeniak, plus minus 3 ms, oddany z mieszkania do kojca , bo dzieciak zaczął kichać. A że schronisko nie zgodziło się na przyjęcie psa od osoby fizycznej, to kreatywny pan porzyjechał za jakis czas i przerzucił brzdąca przez 2m ogrodzenie... Kreatywny powiadasz...... :mad::mad::mad: Nic to, ze mały mógł nogi połamać, albo jeszcze go gorszego :angryy: Quote
Rene@Rabik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 A co wątku szczeniaczkowego to mówiłam poważnie. Może tym razem dogomania pomoże ? Kto wie.... Quote
Szczurosława Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Jeśli naprawde wierzysz ,że wątek szczeniaków coś da to w porządku. Założe w wolnej chwili ;) Quote
Rene@Rabik Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wąsowskie psy tez potrafia kochac !!! Quote
Szczurosława Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Łatek szkieletorek, czyli powrót do schroniska... Quote
Gosiapk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Łatek znowu wrócił do schroniska? :-o Quote
Szczurosława Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Gosiapk napisał(a):Łatek znowu wrócił do schroniska? :-o Tak :-( Ale jaki szkieletorek z niego teraz jest... Quote
Gosiapk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To już 2-gi raz, nie ma szczęścia chłopak :shake: Quote
Szczurosława Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Widać trafia na nieodpowiednie osoby :-( Quote
Rene@Rabik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Bezdomne i niekochane, szukają swojego azylu na resztę życia - psy z Wąsoszek Quote
Recommended Posts