Margolka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Matko jedyna, gdzie one taki wybieg będą miały... Quote
Szczurosława Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 No to się dowiedziałam.... Tego to chyba nikt nie wiem, w każdym razie dostałam info,że to kwestia czasu i ogłoszeń już się nie opłaca robić. Quote
Margolka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 LIKWIDACJA SCHRONU!!! DOMY TYMCZASOWE I STAŁE PILNIE POTRZEBNE!!! POMÓŻCIE!!! Quote
Szczurosława Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Nie żebym się naprzykrzała, po prostu chcieliśmy się tylko przypomnieć :roll: Quote
monika55 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Czy juz te biedaki przeniesiono? Jakie szczesliwe na tych spacerach. Quote
Szczurosława Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 monika55 napisał(a):Czy juz te biedaki przeniesiono? Jakie szczesliwe na tych spacerach. Jeszcze nie, jak się dowiedziałam to ma być jakoś tak,że jeszcze przez jakiś czas schron będzie, tylko psów przyjmować nie będzie. Boje sie,że teraz psy będą wydawane jak leci,byleby się ich pozbyć.A niedobitki albo jadą gdzie indziej,albo jako niadopcyjnymi zajmie się nimi wet :roll: Quote
Margolka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To jeszcze ociupinka czasu została... Może się uda znaleźć dobre domki chociaż dla części... Quote
Margolka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 SZUKAMY DOMKÓW DLA REZYDENTÓW LIKWIDOWANEGO SCHRONU!!! Quote
Szczurosława Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Margolka']SZUKAMY DOMKÓW DLA REZYDENTÓW LIKWIDOWANEGO SCHRONU!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szczurosława Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 W schronie te same psiaki i jeden gratis : średni wiekowo, ok.9kg ,czarny, długowłosy pies. Możnaby go podciągnąć pod szpica miniaturowego . Troszke przestraszony tym wszystkim,ale jeszcze wyjdzie na ludzi, do psów w porządku. Zdjęc nie mam i nie będę mieć dopóki nie wróci do mnie ładowarka :cool1: Quote
Margolka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [LEFT]To zamiast ubywać, przybywa towarzystwa:razz:[/LEFT] Quote
Szczurosława Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 No niestety, choć może dla niektórych schroniskowe warunki są o niebo lepsze niż poprzednie... Quote
Szczurosława Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ze schroniska zniknęła Dziewczynka, jest nowy, ciemny wilczur, młody pies. Quote
Recommended Posts