Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam sms:

"Mam ten numer ze strony o labladorach. Pisze aby prosić o danie ogłoszenia na tej stronie gdyż ja nie umiem. Chce oddać labladora bez rodowodu 4 mies. w dzieciństwie stracił oko, ma zaszyte powieki, jest śliczny, zywiołowy, chce oddać kundelka, suczka czarna krotkowł.Labek już ją przerósł, oddam królika oraz rybki mieszkam na śląsku blisko rybnika. Powód depresja mam taką syt.życiową,że załamałam się .Przepraszam za kłopot. Numer tel :0500502303"

Posted

Szczurosława napisał(a):
Dostałam sms:

"Mam ten numer ze strony o labladorach. Pisze aby prosić o danie ogłoszenia na tej stronie gdyż ja nie umiem. Chce oddać labladora bez rodowodu 4 mies. w dzieciństwie stracił oko, ma zaszyte powieki, jest śliczny, zywiołowy, chce oddać kundelka, suczka czarna krotkowł.Labek już ją przerósł, oddam królika oraz rybki mieszkam na śląsku blisko rybnika. Powód depresja mam taką syt.życiową,że załamałam się .Przepraszam za kłopot. Numer tel :0500502303"

Cioteczko, napisz PW w tej sprawie do ciotek ze Śląska: halbina i Formica - tworzą Fundację Szara Przystań.

Posted

Margolka napisał(a):
Cioteczko, napisz PW w tej sprawie do ciotek ze Śląska: halbina i Formica - tworzą Fundację Szara Przystań.

Nic nie dostałam :shake:

maggiejan napisał(a):
Aniu, czy robicie coś aby ratować wasze schronisko?

Już nie

Posted

jestem, sama dostaję nawrotu depresji, ale pomyślimy jak pomóc... na razie zawiadomiłąm kilka cioteczek, w tym Alę Rydzewską, ona zdaje sie mieszka gdzieś w okolicach... najlepiej byłoby porozmawiać z tą osobą, porobić foty zwierzakom i szukać domków... spróbujmy sie dowiedzieć, ile mamy czasu... :roll:

Posted

Szczurosława napisał(a):
Dostałam sms:

To ja doprecyzuje te informacje.
Zwierzaki znajdują się w Wodzisławiu Śląskim.
Dla tej Pani najważniejsze jest żeby chociaż jeden z psiaków znalazł dom, wtedy byłoby jej lżej, gdyż oprócz zwierzaków ma jeszcze 2 dzieci w tym jedno niepełnosprawne. Nie chce dawać zwierząt na dt, tylko od razu na ds, a jeżeli takie sie nie znajdą to zwierzaki zostaną tam gdzie są.
Do adopcji są:
- ok roczna sunia - przybłęda, przypomina trochę owczarka, maści czarnej ze stojącymi uszami. Puszczona ze smycz ucieka, ale jak juz się wybiega to wraca;
- 4 miesięczny biszkoptowy labek, piesek nie ma oka;
- królik o umaszczeniu zajęczym, podobno laicy mylą go z zającem, płeć niezidentyfikowana;
- rybki.
Potrzebny jest ktoś, kto mógłby podjechać do tej Pani i porobić zdjęcia.