Szczurosława Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 ......................... Quote
Margolka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Domki potrzebne na wczoraj:multi::multi::multi: Quote
Szczurosława Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Jest nowy chłopczyk, jeszcze zmienia ząbki. Czarne , gładkie maleństwo, tak jakby jamnikiem zalatuje. Waga ok 3kg, słodziak straaaszny. Quote
Margolka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Szczurosławo, ktoś poszukiwał takiego maluszka. Zajrzyj do działu "przygarnę psa", a mnie może oświeci, kto to był... Quote
Margolka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Biegniemy po domeczki, bo to ostatnia szansa... Quote
Szczurosława Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Wiecie co, ja nie wiem czy ten wątek ma jeszcze sens... dogo ma w dupie te psy Quote
Szczurosława Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/8153.dhtml I kogo widzimy na zdjęciu? Szanti! Kocham te schroniskowe adopcje:loveu: Quote
monika55 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Wiem, ze Ci ciezko. Moze zmien tytul na jakis bardzo dramatyczny.Czasu tak malo.Nie umiem pomoc. U nas jeszcze gorzej a pomagac juz mi nie wolno. Quote
Szczurosława Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Moniko, ja już zmieniłam, Tylko inny jest w pierwszym poście, a inny w nagłówku:shake: Quote
Margolka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Oj, czasu malutko... Czy gmina będzie się odwoływała od decyzji weta powiatowego? Quote
Szczurosława Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Margolka napisał(a):Oj, czasu malutko... Czy gmina będzie się odwoływała od decyzji weta powiatowego? Pewności nie mam, ale raczej tak. Choć to tylko formalność,bo przez spartańskie warunki zamknięcie jest tylko kwestią czasu. Quote
maggiejan Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Witaj, Aniu! Bardzo dawno mnie nie było...:oops: Widzę, że trafiłam na bardzo dramatyczne wydarzenia, czy zamykają wasz schron? Nie da się go dofinansować albo zainteresować jakąś organizację nim? Może by go ktoś przejął...? Albo wolontariusze...? Quote
Szczurosława Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 maggiejan napisał(a):Witaj, Aniu! Bardzo dawno mnie nie było...:oops: Widzę, że trafiłam na bardzo dramatyczne wydarzenia, czy zamykają wasz schron? Nie da się go dofinansować albo zainteresować jakąś organizację nim? Może by go ktoś przejął...? Albo wolontariusze...? Witaj Gosiu, Zamykają, przedtem wciąż o tym mówiono, a teraz się spełnia. Chyba już nie da się zrobić, rok temu komunalka miała dostac wytyczne, co zrobić,aby schron został, nie zrobili nic, widać nikomu nie zależy . Tylko psów szkoda:shake: Quote
maggiejan Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Aniu, właśnie! Psów szkoda... One może luksusów nie miały, ale były kochane (głównie przez Ciebie) i myślę że mimo wszystko były szczęśliwe... Jak im będzie w tych Złotach? Czy tamten schron dobry? Czy im tam krzywdy nie zrobią? Czy próbowaliście zainteresować jakąś organizację? Podobno Emir robi jakieś schrony w Wielkopolsce... A czy wolontariusze nie mogliby się jakoś umówić z gminą i przejąć tego schronu? Kiedy ta decyzja zapadła? Quote
Szczurosława Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Nie potrafie na to odpowiedzieć :shake: Niby warunki lepsze,ale całościowo nie wiem jak to wyjdzie. O likwidacji ,tak na poważnie, ja się niedawno dowiedziałam. Przedtem mówiono tylko,że gdy będzie schron w Złotowie to Wąsoszki kończą. Quote
maggiejan Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Może gyby ktoś przejął ten schron to gmina dałaby kasę? Quote
Szczurosława Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Wiesz, nie wiem , w moim odczuciu gmina ma w poważaniu to schronisko :roll: Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Podejrzewam, że gmina odetchnie z ulgą, pozbędą się balastu:-( A wystarczyłaby tylko niewielka inwestycja w budy i ogarnięcie okolicy...:angryy: Quote
Gosiapk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Szczurosława']http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/8153.dhtml I kogo widzimy na zdjęciu? Szanti! Kocham te schroniskowe adopcje:loveu: cholera :( Quote
Gosiapk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jak daleko jest z Wąsoszek do Złotowa? Quote
Recommended Posts