Szczurosława Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 reszta później, tak zamula ,że uciekam. Quote
Szczurosława Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 http://poznan.gumtree.pl/poznan/61/20548161.html Quote
Szczurosława Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 ................................ Quote
wapiszon Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jak przestanie bolec mnie głowa, to napiszę jak ,, pieski mają się dobrze w schronisku! Quote
maggiejan Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 wapiszon napisał(a):A tak żeby Was rozbawić, cytuje jednego z radnych : Niektórym pieskom jest tak dobrze w schronisku,że uciekają ze swych nowych domów i wracają do schroniska:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Koniec cytatu. Dołączę się :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Szczurosława Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Byłam u weta / Wapiszon, kojarzysz zapewne którego;) / Streściłam mu bajki, powieści, przypowieści i legendy Komunalki, był w szoku , a potem sie zdenerwował. Kaszak usunie , tylko trza psa przywieźc i zapłacić /może by go od razu wychlastać? / , bo jeszcze za kastracje z zeszłego roku TOZ nie dał mu pieniędzy, bo po prostu nie mają.... I jeszcze na "poprawę nastroju" , czyli człowiek najinteligentniejszą i najdoskonalszą istotą na ziemi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9596975#post9596975 Quote
wapiszon Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nie widzę problemu, tylko czy wet wystawi pokwitowanie? Wiesz chodzi o to, żebym miała jakieś poświadczenie, gdyby robiono mi koło d.... . Nie musi być napisane,że to dotyczy psa ze schronu. A tak żeby Was rozbawić, cytuje jednego z radnych : Niektórym pieskom jest tak dobrze w schronisku,że uciekają ze swych nowych domów i wracają do schroniska:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Koniec cytatu. Quote
Szczurosława Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 On raczej faktur nie wystawia, ale w sumie mozna by poprosić o wypisanie rachunku, pewnie zrozumie i się zgodzi. Tiaaa,skoro jest tak super, to niech sam się tu wprowadzi. Schronisko w ogóle jest tak wzorowe,że wciąż są rozmowy o zamknięciu z powodów sanitarnych. Quote
Szczurosława Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Na lepszy humor;) Korek w grudniu w schronisku Korek u Jagody*, /zdjęcie jej autorstwa, z galerii/ Quote
Szczurosława Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Jeśli się nie rozpogodzi, to ja w życiu tych psów nie wyprowadze:cool1: Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Korek zadomowił się już... z kolegą zgoda? Pogoda do spacerów nie zachęca...:shake: Ale psom chyba wszystko jedno czy pada, czy słońce ;) Zawsze przyjemnie wyjść z kojca. Quote
Szczurosława Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Korek ma koleżankę;) Wciąż razem świrują, dwa kretynki. Jak dla mnie na spacer jest za mokro, wciąż pada deszcz i gratisowo śnieg... Aparat ma dziś wolne,nawet jeśli przestanie padać;) Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Korek nieźle trafił: od razu i dom i dziewczyna;) Czy na Wasze ogłoszenia odpowiadają chętni? Quote
Szczurosława Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Jakiś odzew z tych ogłoszeń jest,ale liczy się jakość , a nie ilość chętnych;) Żałuje,że nie zabrałam aparatu, bo takiego syfu to jeszcze nie widziałam! Od ponad dwóch tygodni w kojcach woda po kostki, błoto i ogólny gnój, a przed schroniskiem kupa żółtego piasku.... W miskach surowe płuca i woda z krwią! Nic tylko życzyć burmistrzowi smacznego! Ciekawe, czy dożyje dnia , w którym burmistrz i wet nadzorujący ruszą tyłki do schroniska... Coraz bardziej mam dosyć tego chrześcijańskiego kraju:cool1: Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aniu, to nie kraj winny, to ludzie... A nie da się jakieś akcji zrobić, żeby podnieść świadomość narodu?:diabloti: Quote
Szczurosława Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Jeśli o mnie chodzi, to nie mam cierpliwości do ludzi i akcji:eviltong::cool1: Quote
Recommended Posts