Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczurosława napisał(a):
no to cudnie:loveu:

sokoro nie ma cieczki to po południu zadwonie do weta i zapytam się o termin,racej napisze Ci sms, bo mój komputer wczoraj zacął śmierdziec jak spalony kurczak i odmówił wspólpracy,więc pisze ze zdezelowanej szkolnej klawiatury:cool1:

to ja czekam na sms ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Troche złych i trochę dobrych wiadomości. Klapsik mnie martwi, a właściwie jego nowa opiekunka, która wydaje się nie rozumieć, że to piesek ze schroniska i nie dąła mu szansy poczuć się bezpiecznie w domu spraszając obcych. :shake:

Posted

Szanti uciekła... :shake: dzisiaj rano jak przyszedł listonosz Szanti wybiegła na korytarz, a Izka niewiedziała, że nie zamknął drzwi od klatki:shake: i wybiegła... Iza szukała jej ponad 2h i nic, później ja wzięłam moje psy i też ok 1,5h chodziłam po mieście patrząc czy gdzieś jej nie ma, ale nigdzie ani śladu...:-(:-(:-( a taki miała wspaniały domek... :shake:

Czy ona przypadkiem wszystkim tak nie uciekała... (?)
Mam nadzieje, że jeszcze się znajdzie...

Posted

Szczurosława napisał(a):
kurcze, ja wczoraj około 11.30 widziałam na mieście Szanti na smyczy z jakąś dziewczyną, może to Iza, krótkie ciemne włosy?
jeśli ją zobacze dam znać

no Iza ma ciemne krótkie włosy i okulary... tylko, że ona o 11,09 pisała do mnie, że obeszła już wszystko w pobliżu i nigdzie jej nie ma...:cool1: czyżby ktoś ją sobie tak po prostu wziął ? W końcu była czyściutka, miała obroże...

gdybyś widziała kogoś z Szanti albo ją samą to od razu daj mi znać

Posted

Tak mi przyszło do głowy, że może on szuka swojego domu z którego uciekła lub się zgubiła? Suki raczej nie mają ciągot do włóczęgostwa.

Posted

ja normalnie nie mam pojęcia gdzie ona jest... Iza jeszcze wczoraj cały wieczór jej szukała i nic. Dzisiaj to samo najpierw Iza, a później ja i też nigdzie nie było jej widać... :(

Posted

[quote name='terra']Ta sunia Szczecinka wygląda jak sznaucer miniaturowy.
Ona ma wątek? Taka laleczka szybko znajdzie domek.

A ta druga sunia obok jak się nazywa? Mamy jej zdjęcia?

Posted

Szczurosława napisał(a):
coś wiadomo o Szanti?

Nigdzie jej nie ma... rozesłałam jej fotki po wszystkich znajomych żeby jakby ją gdzieś widzieli to od razu dali znać, ale nikt jej nie widział :shake: Izka codziennie jeszcze chodzi i jej szuka i czeka licząc na to, że może wróci...
Nie mam pojęcia co się z tą biedulką stało:-(

a ta wasza kierowniczka to... :mad::mad::mad: