Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczurosława napisał(a):
ona była ze Słowackiego,gdzię między blokami się kręciła.

co właścicieli wątpie, ja nawet nie znam ich nazwisk, to jacyś znajomi kierownictwa, którzy ich teraz kryją....:cool1:

kurcze przez Słowackiego często chodze, ale jej nie widzialam... gdybym ja znalazła i wzięła do domu to pewnie rodzice by nic nie mówili, a tak.. :( ale staram się szukać Jej domku, zresztą pozostałym psiaką też

to kierownictwo mnie wkur**** :angryy:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczurosława napisał(a):
:loveu:
ja nie mam nic przeciwko,
jakiś czas temu rozniosłam nowe ogłoszenia do zoologicznych i wetów,ale odzew znikomy...,internet ma większą siłe przebicia:roll:

no wiadomo, że internet ma większą siłę przebicia, ale próbować trzeba:razz:

Posted

Szczurosława napisał(a):
;);)

miałam zapytanie o Guziczka,do bloku, może...

możliwe, że to zapytanie o Guziczka to od mojej koleżanki bo strasznie się jej spodobał i miała rodziców namówić:cool3: tylko oby coś z tego wyszło...

Posted

Szczurosława napisał(a):

Szanti została wydana, nie była nikogo w schronisku,więc nawet nie miałam jak się zapytać, a zależałoby mi na adresie...

żeby znowu nie skończyła tak jak poprzednio bo przecież ta biedna psinka się wtedy załamie:shake: ale mam nadzieje, że będzie miała kochający domek...

Posted

[quote name='Szczurosława']
Natusia,kojarzysz może gdzie jest Domańskiego ? chciałabym odwiedzić Dredzika;)

no pewnie, że kojarze;) Domańskiego to jest ta u;lica która leci od tego ronda gdzie jest jeleń w strone Stawnicy (ona prawie cała jest z tej śmiesznej kostki/kamienia, a nie z asfaltu);)

Posted

Aniu, ja zawiozę.Skontaktuj się ze mną. Nie mam Twojego telefonu.

Szczurosława napisał(a):
ja tylko na chwilę,potrzebuje pomocy,
pani z Lipki chciałaby Klapsa, nie może po niego przyjechac,jest starszą samotną osobą i nie ma jak, czy ktoś za zwrotem kosztów przezą tą panią mógłby go zawieźć?

Posted

wapiszon napisał(a):
Aniu, ja zawiozę.Skontaktuj się ze mną. Nie mam Twojego telefonu.

no ja też bym pewnie skombinowała transport dla Klapsika bo mój chłopak ma akurat wolne,ale ktoś mnie wyprzedził :lol:

Posted

Mam złą wiadomość !! :placz: Dzisiaj rano na Wojska Polskiego biegała Szanti !! Sama bez obroży, najpierw biegała między samochodami, a później jadła coś na trawniku !!! :-( Mówiła mi to moja mama bo jej sunia strasznie się podoba i kilkanaście razy widziała jej fotki, jak ja pojechałam to już jej tam nie było... Ciekawe gdzie teraz sobie chodzi... :angryy: :angryy::angryy: Jakbym wiedziała kto jest właścicielem to ...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Natusia88 napisał(a):
Mam złą wiadomość !! :placz: Dzisiaj rano na Wojska Polskiego biegała Szanti !! Sama bez obroży, najpierw biegała między samochodami, a później jadła coś na trawniku !!! :-( Mówiła mi to moja mama bo jej sunia strasznie się podoba i kilkanaście razy widziała jej fotki, jak ja pojechałam to już jej tam nie było... Ciekawe gdzie teraz sobie chodzi... :angryy: :angryy::angryy: Jakbym wiedziała kto jest właścicielem to ...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ja też chętnie dołożę :mad: