Szczurosława Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 i na koniec "gadający" Kajtek Quote
Gosiapk Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Szczurosława napisał(a):Rudasek jest bardzo sympatyczny,tylko w tej jego radości trudno go ściągnąć z nogi:cool1: a w schronisku nowy psiak,piękny,b.kontaktowy i cudny mixik ON.około roczny,przywieziony przez wyfiołkowanego pana w srebnym mercedesie gdyż Norek nie nadaje się sie do pasienia krów,a pan nie może sobie pozwolić na trzymanie darmozjada Norek reaguje ślicznie na imię Niech się facio sam zabierze za pasienie krów :eviltong: Quote
terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Chyba fiołki panu zaciemniły mózg. Co za ludzie. Psiak jest śliczny. Pewnie Rudzikowi kastracje by się przydała. Hormony szaleją i być może to jest powodem jego bezdomności. Quote
Szczurosława Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 wg kolejności robienia przedstawiać burków już chyba nie musze;) Quote
terra Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tak wygląda jakbyś chodziła z wszystkimi na raz:crazyeye: Tu link do wątku o schronisku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8547621#post8547621 Quote
terra Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Przypadek, zobaczyłam tutuł... Mam wrażenie, że to napisała osoba z TOZu, nowa na dogo. Nie ma tam u Ciebie psa polującego na myszy?: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96131 Quote
Szczurosława Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 troszke Torra na zachęte,reszta w jego wątku :p ***************************************************** Quote
Natusia88 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 w jaki dzien potrzebny jest transport Boksia do weta ?? i czy ten wet jest w Zlotowie ?? Quote
Natusia88 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Szczurosława napisał(a):to jeszcze dokładnie nie wiadomo,być może cos na przełomie listopada/grudnia,do Złotowa, do dr.Mendyka, na Królówce kojarzysz? no wiem ktory to... to jakby bylo cos dokladniej wiadomo kiedy trzeba tego słodziaka zawieźć to napisz ja postaram, się załatwić transport Quote
Natusia88 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Szczurosława napisał(a):na góre!!! nigdy nie wiem o co chodzi z tym "na góre" :roll: wytłumaczy mi ktoś ??:lol: Quote
Natusia88 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Szczurosława napisał(a):podnosze.... to ja tez podnosze... Quote
Recommended Posts