Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

imageshack coś nie chcę wspólpracować:shake:
więc reszta potem

znów powróce do ran Szorściaka, smierdzą, ropieją, nie goją się wcale, a dziś wybierałam z nich musze jaja! ale nie jestem w stanie oczyścić ran,
oglądało go dwóch wetów, ale żaden nic nie zrobił,wg nich rany powinny się zagoić miesiąc temu a tymczasem psa powoli zjadają muchy!

Posted

Ci stołownicy są tam zupełnie zbędni. Zapewne jednak nic sobie z tego, że są nieproszeni, nie robią i wcinają bez pardonu.
A podejrzewam, że Szorściak tylko im się przygląda.

Posted

Na wątku Iwana napisalam o tatuażu Związku Kynologicznego w Pl.
Nie wiem natomiast jakie tatuaże mają schroniska:shake:. Ale jeszcze Polski Klub Psa Rasowego tatuuje psy. Ale jakie mają tatuaże, nie wiem.
Gdzieś był taki wątek, poszukam.

Posted

Szorściaczek do dusza-piesek, kochany nie skrzywdził myszeczek.

Trzeba zadzwonic do Związku Kynologicznego i zapytać jaki oddział daje literę P na początku tatułażu, wtedy będzie wiadomo gdzie zadzwonić. Ja wiem tylko, że A to Warszawa, a H to Kielce, reszty oznaczeń nie znam.

Posted

P podchodzi pod Szczecin, na razie wysłałam im meila z zapytaniem czy mają taki nr,chociaż podobno rasowe mają 3 cyfry, a Iwan ma 4...

jutro chciałabym zadzwonić do Piły, czy oni tatuują,albo może wiedza, ktore okoliczne schronisko tatuuje.

Iwan do schroniska trafił w zbyt złym stanie psychiczym i fizycznym, aby miał wrócić do właściciela, ale warto byłoby poznać jego przeszłość, na psiaka czeka pani z Krakowa,ale jest problem z transportem i wizytą przedadopcyjną...

Posted

Z Krakowa są następujące osoby, które deklarują, że mogą robić wizyty porzed- i po- adopcyjne

Arnika
GG: 4564080 (zwykle "niewidoczny")
kom. 507 77 69 67 (nie odbieram nieznajomych nr, więc sms - oddzwonię)e-mail: konop3[bubu]o2.pl

kiwi
tel.kom. 504 783 417

GG: 3103323 zawsze niewidoczna

Kasie
tel: 501 037 312
k.adamus@interia.pl

Anashar (Maciek)
gg 5853123

mail: darkanashar@gmail.com

Perfi (Ola)
gg 1609717

perfi@poczta.fm

Ela i Krzysiek

Krzys tel. 606-231-201 (Ela - kom. służbowa )
e-mail elzbieta.choina@list.pl / lucero@list.pl

To sa ludzie z Dogomani oferujące pomoc w Krakowie, może ktoś z nich ma czas i mógłby zrobic wizytę przed i poadopcyjną?

Posted

jak porobie nowe fotki to też wrzuce :) Zosia z dnia na dzień jest coraz weselsza o ile jeszcze bardziej się da ;) A co do Pani z TN to juz sie zgadałyśmy więc możesz Jej śmiało powiedzieć żeby brała które fotki chce.

Posted

wróciłam i jestem zachwycone owczareczkiem!
jest bardzo wysoki,ale zagłodzony,to piękny ,ale zaniedbany pies,charakter też cudo:loveu:
kierowniczce nie pozwolił założyć obroży, na mnie tylko warczał jak po grzebaniu w zębach,uszach,zapięciu smyczy próbowałam go podnieść:evil_lol:

oczywiście byłaby to sobota stracona ,gdyby nie złośliwości sąsiada:cool1:

Oneczek: