terra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 W tych oczach jest smutek i nadzieja: Quote
Szczurosława Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Mamuśka w czasie adopcji:p teraz czas na zdjęcia z domku;) Quote
Szczurosława Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Czarna-Sabcia,mały baleronik:mad:;) Quote
Natusia88 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ANKA_89 napisał(a):Mamuśka w czasie adopcji:p [quote name='ANKA_89'] teraz czas na zdjęcia z domku;) żebym jeszcze wiedziała jak się tutaj dodaje fotki Quote
Szczurosława Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 chciałam Wam jeszcze przedstawić parę rottków, kiedy je poznałam zaczęłam marzyć o takim psie, wyglądem wzbudza respekt, a w środku słodka przytulanka:loveu: taki duży misio:) Elza do schronska trafiła w 2004 r,odebrana alkoholikowi,ktory jej nie karmił, puszczał w samopas, suka błąkała się po wsi i każda rujka kończył się potomstwem, na poczatku byla przerażona , nie chciała jeść, kierownictwo wydało ją komuś... Brutusa po 4 latach państwo oddali, bo "wyrósł za duży", w schronisku nazwałam go Bolek, tak jak Sara jest uczulony na jad pcheł i po kilku dniach w schronisku wygryzł sobie olbrzymią ranę przy ogonie,do DT zabrała go pani z TOZ-u, teraz jest to już DS;),a Bolek został Lolkiem, od szczeniaka mieszkał w budzie, a teraz łóżko i amstaffka Śnieżynka z Mielca;) w schronisku był ok.2 ms, ok.1,5 roku temu Quote
Szczurosława Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Natusia88 napisał(a): żebym jeszcze wiedziała jak się tutaj dodaje fotki ja robię tak: najpierw musisz wrzucić to zdjęcie na pulpit, potem skopiuj i wklej do painta, następnie klikasz "obraz", "rozciągnij/pochyl".i tam gdzie masz procenty 100 zmieniasz na 50,potem zapisz i wchodzisz na ogólnodostępny serwer, ja korzystam z www.imageshack.us , klikasz "przeglądaj" i wybierasz zdjęcie, ktore chcesz wrzucić na forum, wybierasz w "resize image" rozmiar /najlepiej 640*480/, w tym białym kwadraciku musi byc zaznaczony krzyżyk, potem klikasz "host it", jak zdjęcie się załaduje, wyświetli sie miniaturka i pełno linków, na dogomanii chodzi ten ostatni, "direct coś tam", kopiujesz i wklejasz pomiędzi , i na koniec niebo nad schroniskiem;) Quote
Natusia88 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 dzięki bardzo:-) to teraz jak będę mieć chwile to wrzuce fotki Quote
terra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Piękne niebo nad schroniskiem;) Piękne psy czekają na domy. Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 a w tym niebie, psie aniołki latają i pilnują aby domki się znalazły dla schroniskowych piesków. Quote
Szczurosława Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 w scronisku jest nowy, wygląda jak brat Iwana, zgadza się wielkość, budowa ciała i głowy,uszy, wiek,z tym,że jest b.bezpośredni, nieco maywniejszy i calutki czarny z białym krawatem;:loveu: cudny pies,ale łatwy kąsek dla rolników.... Quote
terra Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jej, czyżby miot odchowany i wywalony na pastwę losu? Ania, będą zdjęcia? Quote
terra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 W górę psinki! Czekam na nowe zdjęcia. Może to i lepiej, niż gdyby miał spędzić żywot na łańcuchu. A domek na pewno sie znajdzie. Quote
Szczurosława Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 echh,znowu mam doła:( właśnie dowiedziałam się,że dziewczyna, która w schronisku płakała,użalała się nad psami, obiecywała zbiórkę karmy,która na zewnątrz wciąż opowiada jaką to jest miłośniczką zwierząt 3 dni temu pojechała ze swoją kilkumiesięczną, wychowaną w miescie,śpiącą w łóżku suczką na wieś,wypie*doliła z auta i z uśmiechem na twarzy wróciła do domu,zachowując się jakby nic nie nie wydarzyło; zastanawiam się co ja robię na tym świecie:-( Quote
terra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Świat jest pełen dwulicowych, obłudnych, nieczułych dwunożnych. Ale też jest nie mało tych wrażliwych i troskliwych ludzi. I Ty Aniu do nich należysz. Wierzę mocno, że nic w przyrodzie nie ginie. Ta osoba odbierze co jej, w odpowiednim momencie. Może będzie okazja zapytać ją, gdzie jej sunia? Głowa do góry i rób swoje! Quote
Gosiapk Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ANKA_89 napisał(a):echh,znowu mam doła:( właśnie dowiedziałam się,że dziewczyna, która w schronisku płakała,użalała się nad psami, obiecywała zbiórkę karmy,która na zewnątrz wciąż opowiada jaką to jest miłośniczką zwierząt 3 dni temu pojechała ze swoją kilkumiesięczną, wychowaną w miescie,śpiącą w łóżku suczką na wieś,wypie*doliła z auta i z uśmiechem na twarzy wróciła do domu,zachowując się jakby nic nie nie wydarzyło; zastanawiam się co ja robię na tym świecie:-( Oby sczezła :angryy: Quote
Szczurosława Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 nie omieszkam się jej zapytać:diabloti: przecież ma mój nr,mogła zadzwonić ,wziełabym sunie.... Czarnego nie ma już w schronisku, okazało się,że stróżował w zakładzie obok,którego znalazł się w studzience,zabrano go. jest nowa sunia,kilkumiesięczna,włos średni,biała w beżowe łaty,średnia i strasznie wychudzona,przywiozła ją pani od Sabci wraz z psimi kiełbasami czy jak to się nazywa w foliowych opakowaniach,psy się na to rzuciły! a miski mają pełne śrutu... pani obiecała co jakiś czas przywozić te smakołyki i karmić osobiści psy, a by miec pewność,że jej karma nie zostaje wykorzystana przez kierownictwo,którzy karmią swojego kota karmą, którą ta pani przywiozła wcześniej.... wieczory i noce są zimne , a psy oczywiście nie mają słomy w budach, a za schroniskiem kilkumetrowy stóg snopków... Quote
Natusia88 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 narazie jedno bo coś nie moge ich wrzuci, ale jak przyjde do domq to postaram się wrzuci wszystkie fotki malutkiej jakie mam Quote
terra Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A ja myślałam, że ona jest więkasza. A tu taka malizna:loveu: Śliczna psiunia. Quote
terra Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A gdzie reszta zdjęc? Czekamy na pokaz szczęśliwej ślicznotki z domku. Quote
Gosiapk Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A uszka ma jak chart - w różę ułożone Quote
Recommended Posts