Natusia88 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a jak można się z Tobą zgadać co do spacerka ??;p Mam jeszcze jedno pytanie:-) czy Mamuśka jeszcze jest w schronisku ?? Jeżeli tak to w piątek, a najpóźniej w sobote chciałabym ją wziąć do domku;-) Jest urocza i wszyscy się w niej zakochali:-) i czy była szczepiona p/wściekliźnie, czy trzeba ją zaszczepić?? Quote
terra Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Proszę, proszę... To się nazywa rozmach:lol: Za jednym zamachem adopcja i oferta pomocy. Natusiu88, witaj. Cieszę się, że Ania nie będzie już sama. Quote
Natusia88 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 terra staram się jak moge :D Mam tylko nadzieje, że Mamuśka jest jeszcze w schronisku bo czuje jak już by była moja ;-) Quote
Gosiapk Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Natusia88 napisał(a):terra staram się jak moge :D Mam tylko nadzieje, że Mamuśka jest jeszcze w schronisku bo czuje jak już by była moja ;-) :multi::multi::multi: Mamusia szykuj się do drogi :multi::multi::multi: Inne pieski będą mogły iść na spacer z Natusią! Niech żyją wolontariusze!!! Quote
Natusia88 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 tak jest niech się moja Maleńka szykuje :-) już się nie moge doczekać, czekam jeszcze tylko na odpowiedź od Ani czy mam brać coś pieniędzy jak po nią przyjade :-) Quote
Natusia88 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gosiapk, a Ty masz jakiś kontakt do Ani ?? Bo przez o forum to ciężko;p Quote
terra Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kliknij na jej Nick i napisz prywatną wiadomość. Jak będzie mogła, to odczyta. Lub też dzwoń. Na pocżatku wątku jest tel. Quote
Natusia88 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To jak pasuje Ci jutro ?? Pisałam w PW ale nie widze odp:p Quote
Natusia88 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ma domek tylko z Anka ciężko się skontaktować i nie wiem o której godzinie mogę ją jutro odebrać :-( Quote
Natusia88 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ok już się skontaktowałyśmy i jutro o 16,30 jade po Mamusie:-) Quote
Gosiapk Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Natusia88 napisał(a):Gosiapk, a Ty masz jakiś kontakt do Ani ?? Bo przez o forum to ciężko;p Napisz do niej e-maila lub wyślij PM :) albo zadzwoń :) kontakt: (0)603 224 392 aaadamczak@wp.pl Quote
Gosiapk Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Już za 5 godzin Mamusia będzie w domku :multi: Quote
Natusia88 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Mamusia jest już u mnie w domku i ma się dobrze:-)) Teraz zapoznaje się z nowymi ludźmi i zwierzakami:-) Quote
terra Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Gratuluję! Koniecznie musisz pisać co i jak z Mamuśką, a może jakieś zdjęcia? Myślę, że Mamusia szybko zrozumie, że to jej nowy domek i nie będzie żadnych zatargów i niesnasek z pozostałymi zwierzątkami. Quote
Szczurosława Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Natusia88 napisał(a):Mamusia jest już u mnie w domku i ma się dobrze:-)) Teraz zapoznaje się z nowymi ludźmi i zwierzakami:-) superowo:multi: cieszę się,że tak szybko przyjechaliście,przec chwilą dzwoniła kierowniczka,że sunią był zainteresowany jakiś pani, chciał ją do budy,ale na szczęście zdążyliście:) zarezerwowałam sukę,więc nie wiem czemu chciano ją jeszcze wydwać komuś innemu....:shake: oczywiście pisz co u suczki i zdjęcia,zdjęcia!;) byłam u weta,mam jakiś płyn dla Szorściaka,na przyspieszenie gojenia tych ran, ma dostac podskórnie w odstepie 72 h, na dworcu sprawdzałam czy strzykawka jest cała, czy nic nie kapie i starsze panie spogladały na mnie jak na ćpunkę, która nawet w autobusie musi się szprzycować:evil_lol: TOZ nie ma kasy,gdyby miał już być może w przyszłym tyg wet wyciąłby Szorściakowi ropien i wykastrował Iwana i Kajtka; Quote
Natusia88 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Anuś w ogóle jakaś taka dziwna ta Twoja kierowniczka;/ też się ciesze, że zdąrzyliśmy bo przynajmniej jest w ciepłym domku, a nie w budzie... Na prawde ona jest zabójczo słodziutka:-) Zdjęcia postaram się dać jak najprędzej. Quote
Natusia88 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dobrze to tam w tym schronisku sie nie dzieje;p ale co poradzic jak takie babsko tam jest;/ Misia normalnie nie schodzi z kolan:D caly czas albo na kolanach albo na fotelu/kanapie:D Quote
Gosiapk Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Natusia88 napisał(a):dobrze to tam w tym schronisku sie nie dzieje;p ale co poradzic jak takie babsko tam jest;/ Misia normalnie nie schodzi z kolan:D caly czas albo na kolanach albo na fotelu/kanapie:D Wdzięczy się? Daje lizuskobuziaczki? :loveu: Quote
Natusia88 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Gosiapk napisał(a):Wdzięczy się? Daje lizuskobuziaczki? :loveu: pewnie, że tak. jak tylko usiądzie na kolanach i weźmie łepek do góry wystarczy się nad nią pochylić i już cała buzia mokra od całusków hehe. Uwielbia lizać po nosie:D i bardzo polubiła spacerki z moim owczarkiem:-) Quote
terra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Oby jak najdłużej boks pozostał wolny.:kciuki: Quote
Szczurosława Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 terra napisał(a):Oby jak najdłużej boks pozostał wolny.:kciuki: :kciuki: no to lecimy, Brutus: Quote
Szczurosława Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Kajtek takie cośik Kajtek spotkał na spacerze, podbiegł, popatrzył i powrócił:lol: Quote
Recommended Posts