Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a jak można się z Tobą zgadać co do spacerka ??;p Mam jeszcze jedno pytanie:-) czy Mamuśka jeszcze jest w schronisku ?? Jeżeli tak to w piątek, a najpóźniej w sobote chciałabym ją wziąć do domku;-) Jest urocza i wszyscy się w niej zakochali:-) i czy była szczepiona p/wściekliźnie, czy trzeba ją zaszczepić??

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę, proszę... To się nazywa rozmach:lol: Za jednym zamachem adopcja i oferta pomocy.
Natusiu88, witaj. Cieszę się, że Ania nie będzie już sama.

Posted

Natusia88 napisał(a):
terra staram się jak moge :D Mam tylko nadzieje, że Mamuśka jest jeszcze w schronisku bo czuje jak już by była moja ;-)

:multi::multi::multi: Mamusia szykuj się do drogi :multi::multi::multi:

Inne pieski będą mogły iść na spacer z Natusią! Niech żyją wolontariusze!!!

Posted

Gratuluję!
Koniecznie musisz pisać co i jak z Mamuśką, a może jakieś zdjęcia?
Myślę, że Mamusia szybko zrozumie, że to jej nowy domek i nie będzie żadnych zatargów i niesnasek z pozostałymi zwierzątkami.

Posted

Natusia88 napisał(a):
Mamusia jest już u mnie w domku i ma się dobrze:-)) Teraz zapoznaje się z nowymi ludźmi i zwierzakami:-)

superowo:multi:
cieszę się,że tak szybko przyjechaliście,przec chwilą dzwoniła kierowniczka,że sunią był zainteresowany jakiś pani, chciał ją do budy,ale na szczęście zdążyliście:) zarezerwowałam sukę,więc nie wiem czemu chciano ją jeszcze wydwać komuś innemu....:shake:
oczywiście pisz co u suczki i zdjęcia,zdjęcia!;)

byłam u weta,mam jakiś płyn dla Szorściaka,na przyspieszenie gojenia tych ran, ma dostac podskórnie w odstepie 72 h, na dworcu sprawdzałam czy strzykawka jest cała, czy nic nie kapie i starsze panie spogladały na mnie jak na ćpunkę, która nawet w autobusie musi się szprzycować:evil_lol:

TOZ nie ma kasy,gdyby miał już być może w przyszłym tyg wet wyciąłby Szorściakowi ropien i wykastrował Iwana i Kajtka;

Posted

Anuś w ogóle jakaś taka dziwna ta Twoja kierowniczka;/ też się ciesze, że zdąrzyliśmy bo przynajmniej jest w ciepłym domku, a nie w budzie... Na prawde ona jest zabójczo słodziutka:-) Zdjęcia postaram się dać jak najprędzej.

Posted

Natusia88 napisał(a):
dobrze to tam w tym schronisku sie nie dzieje;p ale co poradzic jak takie babsko tam jest;/ Misia normalnie nie schodzi z kolan:D caly czas albo na kolanach albo na fotelu/kanapie:D

Wdzięczy się? Daje lizuskobuziaczki? :loveu:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Wdzięczy się? Daje lizuskobuziaczki? :loveu:

pewnie, że tak. jak tylko usiądzie na kolanach i weźmie łepek do góry wystarczy się nad nią pochylić i już cała buzia mokra od całusków hehe. Uwielbia lizać po nosie:D i bardzo polubiła spacerki z moim owczarkiem:-)