Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tu również przeklejam z Brutusika:
"Nie wiem, ile trzeba by dać "kasiorki" na miesiąc, by gdzieś Brutusa i resztę piesków umieśćić, może któreś ze schronisk w Polsce zgodziłłyby sie na to"

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saksana napisał(a):
A co z Brutusem ?

bez zmian:(

Reksio cd.

Dzika-biorąc pod uwage,że jeszcze dwa lata temu bała się wyjść z budy to, to że wyszła poza schronisko jest niemal cudem, a dziś biegała radośnie i bawiła się z kumplami poza schroniskiem i nawet przebiegła w odległości metra ode mnie!

Posted

biegała dziś jak szalona, jak szczenior, sierść się polepszyła, zaczyna lśnić, po prostu mnie urzekła, gdbym mogła brałabym ją od razu i próbowała zresocjalizować; kilka razy udało jej się ujść eutanazji, został uśpiony duży, młody dziskusek, ona przetrwała bo jest mała , potem w przypadku eutanazji zdrowego psa pani z TOZ-u zagroziła sądem, Dzika ma jak na razie szczęście, ale jak długo się...., oswoić suczydło się da, czasem się zapomni i podejdzie bliżej, ale i tak nikt jej nie chcę!:placz: miała kilka propzycji łańcuchowych! ja nie mam serce wydać jej w takie warunki a kierownictwu nie da się złapać( na szczęście)

Posted

a tak było na sterylce, Sarunia zachowywała sie idealnie, prosiła o wyjście na dwór, próbowała się władować do każdej blokowej klatki, ładnie chodziła ma smyczy, zatrzymywała się przed ulicą, chciała zaczekać przed sklepem i zdziwiła sie jak wzięłam ją pod ręke i wniosłam

mała łaciatka podczas wybudzania się

Mamuśka, która ciąglew ładowała sie na fotel i

Posted

ANKA_89 napisał(a):
to zobowiązuje, bierzesz chrześniak an ferie:)

Bardzo chętnie Nie wiem tylko czy nam będzie wygodnie na klatce schodowej:evil_lol: Ale co tam to tylko dwa tygodnie:eviltong:

Ale zaczynam juz zbierać na komputer na przyjęcie:lol:

Posted

dzis przyjechało głupie babsko i 3-kilogramową Pchełkę chciała na łańcuch! bo szczeka! a pozostałe to niby miauczą? i jeszcze mi wmawiała, że będzie mieć u niej dobrze "bardzo dobre warunki", bo ma budę i dostanie jedzenie! psy zawsze mają u nich dobrze, oni psu krzywdy nie zrobią, tłumacze jej, że Pchełka tylko to domu, a ona udaje , że nie słyszy i zachwala jak dobrze pies u nich ma , mieli trzy a został jeden, pytam co się stało , jeden "się przejechał tragicznie" po dłuższym namyśle wydusiła, że trzeci zdechł, były z nią dzieci, które chciały się bawić z psami, a ta im zrobiła awanture, że pies nie jest do zabawy tylko ma pilnować. a na moje, że suka może mieć szczeniaki to powiedziała, że to nie jest problem , oni zawsze mieli dużo małych piesków, mówię, że schronisko jest pełne, po co chcę domnażać, a ta patrzy na mnie ze zdziwieniem co ma schronisko do szczeniaków, z którymi bawią się dzieciaki, i chwali się, że jej suka zawsze miała 12 szczeniaków, no gratulacje!:angryy: dzieciakowi się spodobał Reksio a matak mówi, że gdzie go wsadzi, a bachor 10-letni : do bagażnika, sam niech się wsadzi do bagaznika i najlepiej niech tam zgniję:angryy: chcą jeszcze przyjechać , powodzenia:mad: