Saksana Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 tu również przeklejam z Brutusika: "Nie wiem, ile trzeba by dać "kasiorki" na miesiąc, by gdzieś Brutusa i resztę piesków umieśćić, może któreś ze schronisk w Polsce zgodziłłyby sie na to" Quote
lon_cia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 uuuuuuu Reksio:razz: super ze wszystkie dziewczynki beda mialy sterylki Quote
lon_cia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ANKA_89 napisał(a):no niestety domek nie wypalił, to szkoda melduje, że suczydła żyją, no cóż czasami medycyna jest bezsilna... jestes okrutna:eviltong: Quote
Szczurosława Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Saksana napisał(a):A co z Brutusem ? bez zmian:( Reksio cd. Dzika-biorąc pod uwage,że jeszcze dwa lata temu bała się wyjść z budy to, to że wyszła poza schronisko jest niemal cudem, a dziś biegała radośnie i bawiła się z kumplami poza schroniskiem i nawet przebiegła w odległości metra ode mnie! Quote
Szczurosława Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 biegała dziś jak szalona, jak szczenior, sierść się polepszyła, zaczyna lśnić, po prostu mnie urzekła, gdbym mogła brałabym ją od razu i próbowała zresocjalizować; kilka razy udało jej się ujść eutanazji, został uśpiony duży, młody dziskusek, ona przetrwała bo jest mała , potem w przypadku eutanazji zdrowego psa pani z TOZ-u zagroziła sądem, Dzika ma jak na razie szczęście, ale jak długo się...., oswoić suczydło się da, czasem się zapomni i podejdzie bliżej, ale i tak nikt jej nie chcę!:placz: miała kilka propzycji łańcuchowych! ja nie mam serce wydać jej w takie warunki a kierownictwu nie da się złapać( na szczęście) Quote
lon_cia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 myśle ze ona niebawem zaufa Ci, zobaczysz, jeszcze bedzie chciala mizianka Quote
lon_cia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 wazne zeby psinka odzyskała wiare w człowieka, to juz bedzie polowa sukcesu...... Quote
Szczurosława Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 a tak było na sterylce, Sarunia zachowywała sie idealnie, prosiła o wyjście na dwór, próbowała się władować do każdej blokowej klatki, ładnie chodziła ma smyczy, zatrzymywała się przed ulicą, chciała zaczekać przed sklepem i zdziwiła sie jak wzięłam ją pod ręke i wniosłam mała łaciatka podczas wybudzania się Mamuśka, która ciąglew ładowała sie na fotel i [img] Quote
malawaszka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ehhh tylko gdzie te domki dla Was ślicznie psinki :placz: Quote
Szczurosława Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 a oto nowy, taki burasek, który jeszcze kuca i czeka na propozyjce odnośnie imienia:) Quote
Szczurosława Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 dowiedziałam się, że kupe gnoju planuje wywieźć na wiosnę, bo teraz jest mokro..., jakby nie padało to nie byłoby mokro Quote
Kara. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Mogę? Mogę? Czy on sie może nazywać Roy? Znam jednego takiego i jest baaardzo szczęśliwym psem:lol: Quote
Kara. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Zostałam mamą chrzestną:multi::multi::multi: Quote
Kara. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ANKA_89 napisał(a):to zobowiązuje, bierzesz chrześniak an ferie:) Bardzo chętnie Nie wiem tylko czy nam będzie wygodnie na klatce schodowej:evil_lol: Ale co tam to tylko dwa tygodnie:eviltong: Ale zaczynam juz zbierać na komputer na przyjęcie:lol: Quote
Szczurosława Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 dzis przyjechało głupie babsko i 3-kilogramową Pchełkę chciała na łańcuch! bo szczeka! a pozostałe to niby miauczą? i jeszcze mi wmawiała, że będzie mieć u niej dobrze "bardzo dobre warunki", bo ma budę i dostanie jedzenie! psy zawsze mają u nich dobrze, oni psu krzywdy nie zrobią, tłumacze jej, że Pchełka tylko to domu, a ona udaje , że nie słyszy i zachwala jak dobrze pies u nich ma , mieli trzy a został jeden, pytam co się stało , jeden "się przejechał tragicznie" po dłuższym namyśle wydusiła, że trzeci zdechł, były z nią dzieci, które chciały się bawić z psami, a ta im zrobiła awanture, że pies nie jest do zabawy tylko ma pilnować. a na moje, że suka może mieć szczeniaki to powiedziała, że to nie jest problem , oni zawsze mieli dużo małych piesków, mówię, że schronisko jest pełne, po co chcę domnażać, a ta patrzy na mnie ze zdziwieniem co ma schronisko do szczeniaków, z którymi bawią się dzieciaki, i chwali się, że jej suka zawsze miała 12 szczeniaków, no gratulacje!:angryy: dzieciakowi się spodobał Reksio a matak mówi, że gdzie go wsadzi, a bachor 10-letni : do bagażnika, sam niech się wsadzi do bagaznika i najlepiej niech tam zgniję:angryy: chcą jeszcze przyjechać , powodzenia:mad: Quote
malagos Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ano takich bab jest w Polsce wiekszość....:shake: Smutne, ale prawdziwe. A pieskom życzę naprawde dobrych ludzi i domów :cool1: Quote
lon_cia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Anka walcz, dogomaniacy sa z Tobą!!!!!!!!!!!! jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!! Quote
Kara. Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ehh Głupich nie sieją,sami się rodzą:angryy: A ja mam zapytowanko o mojego chrześniaka?Co u Roya? Quote
Recommended Posts