Szczurosława Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Skoczek zwany Skoczentym Rocky spacer cdn. Quote
Szczurosława Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 troche świrowania wyjście na spacer(nie mylic z powrotem) Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 hooooppppp Ania proszę powiedz mi, że to nieprawda z tą eutanazją bo ja nie mogę uwierzyć w to :-( :placz: płakać mi siechce za każdym razem jak wchodzę na ten wątek czy mogę dać sznaucera na allegro? z namiarami na Ciebie nie na schronisko Quote
malawaszka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 nie będą :lol: jak miała sterylkę aborcyjną, zresztą jakąkolwiek by miała, to ma usunięte jajniki i macicę więc nic jej nie grozi ;) Quote
carolinascotties Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 psiutki hopsamy po szczęście!!!! Quote
carolinascotties Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 to rzeczywiscie zastanawiajace... Quote
lon_cia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no to moze rzeczywiscie robaczków nie było:roll: , albo ''wyszły'' a nie zauważyłaś Quote
aisaK Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 hop, do góry, pokazujcie się piękności, do miasta chcecie??? Quote
carolinascotties Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ANKA_89 napisał(a):hopamy an górę(chciałam napisać coś innego, ale brak mi cierpliwości...) Aniu- coś się stało? :( Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ania???? a był może jakis odzew z allegro o średniaka? Quote
Szczurosława Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 chciałam napisać, że z gazecie były ostatnio zdjęcia m.in. szczeniaków, ale nie podano nr telefonu, a jestem ciekawa czy byłoby jakieś większe zainteresowanie;, dziś była grupka ludzików, zamówili czarnego szczeniaczka i mniej więcej poznałam historie Kudłacza- Dino, więc sznaucer został znaleziony na przystanku w kartonie( na średniak to musiał być duży karton) i jedna z tych osób go przygarnęła , Kudłacz przebywał u niej kilka miesięcy, ale „musieli” to zgłosić i go oddać, bo zaczął być agresywny w stosunku do ludzi(dla mnie dziwne, bo już na drugi dzień w schronisku wystawił się podwozie do góry, żeby obciąć kołtuny), poza tym skoro przebywał u nich kilka miesięcy czemu nie wpadli na pomysł , żeby wyczesać psa? Kaganiec w którym przywieziono Kudłacza jest ich, musieli mu założyć bo był agresywny:shake: ( w sumie pogmatwana sprawa) dziś był wet i: -Brutus ma przepuklinę, ale małą, ,więc bardziej niż ta przepuklina zagraża mu narkoza i ingerencja chirurgiczna -Szorściak ma ropień, najprawdopodobniej zakłuł się gdzieś lub pamiątka po walce -Ogonek ma dostawać przez 3 dni leki na liszaje, jeśli nic się nie zmieni oznacza, że ma kaszak, z tego co mówił wet to nie zagraża Ogonkowi, no i w schronisku nie ma warunków na operacje, a żadna z pobliskich lecznic nie ma szpitalika -2 z pięciu szczeniaków mają przepuklinę, suczka ma małą i może jej się to wchłonąć(czy jakoś tak), piesek(łaciaty) ma dużą, ale jest za mały na operacje, o to będzie musiał zadbać przyszły właściciel z allegro nic:( Quote
malawaszka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 trzymam :kciuki: ja miałam o niego zapytanie też na maila, ale nie wiem co dalej, bo kobieta ma już sznaucerke średnią i chciała jego żeby razem z sunią pilnowali ogrodu - sznaucerka mieszka w budzie ponoć porządnej i on też miałby tam ewentualnie mieszkać, Pani kiedyś zajmowała się hodowlą sznaucerów więc na pielęgnacji sie zna i ma w domu trzy weteranki, które sobie spokojnie funkcjonują na emeryturce; narazie nie dostałam odpowiedzi czy sunia, ta z którą miałby Dino mieszkać, jest wysterylizowana; ale wiadomo że jeśliby wypalił domek z Gniezna to byłoby super, bo lepiej jakby mieszkał w domu, ale znowu ta porządna buda i towarzystwo lepsze niż uśpienie! Oby to była odpowiedzialna osoba :kciuki: Quote
Szczurosława Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 przed chwilą dzwoniła pani z moich okolic, wypatrzyłam ogłoszenie Malawaszki:) pani miała już piesa z "mojego" schroniska , który pozagryzał(?) jej wszystkie psy, jeśli pan z Gniezna nie wypali(skoro jedzie z tak daleka to chyba wypali), być może jeśli Kudłacza już nie będzie pani weźmie inną bidę; wybacz, że teraz, ale zapomniałam, mi też nie zbyt podoba się wizja Kudłacza w budzie, on nie jest wykastrowany, jeśli ta pani była hodowczynią, to jej sunie też raczej wysterylizowane nie są; BTW.Kudłacz reaguje na Dino, dziś pyskował z sąsiadami, Kudłacz to sobie mogłam wołać, ale na Dino od razu radośnie przyleciał Quote
lon_cia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 o domek się szykuje, trzymam kciuki zeby się udało!!!!! :razz: Pozagryzał jej wszystkie psy:roll: ??? Quote
aisaK Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ania....skoro pozagryzał jej wszystkie psy to najlepiej o niej i jej odpowiedzialności nie świadczy... Podbijam biedactwa... Quote
Recommended Posts