aniac50 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Zagląda,zaglada!!!!,ale może tylko podnosić :oops: :oops: Quote
akucha Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Gromada psich nieszczęść i nikogo one nie interesują :-( :-( :-( Jak mają prosić??? Quote
Szczurosława Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 pragne poinformować iż gładka, czarno-podpalana ogarowata suczka wczoraj zamieszkała w bloku, ma wypełnić pustke po poprzedniej suczce i byc dzisiejszym prezentem ur.dla dziewczynki, z tego co wiem sunia będzie miała odpowiednie warunki i jest szansa że będe ją widuwać na mieście, fotki suni mam wywołane, czekam na cyfrówkę, zrobię zdjęcie zdjęcia i zoabczycie to cudo:lol: Quote
Szczurosława Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 nic juz nie wiem:diabloti: sunia miała zapełnić pustkę po swojej porzedniczce i wywołać radość u córki, dziś się dowiaduje że sunia żyję, a ogarowata stała sie prezentem urodzinowym , mam tylko nadzieję że tak jak pan zapewniał sunia znalazła dom na stałe Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 To może będzie dobrze, tamta suczka pewnie stara, a ona będzie kolejna kochana lokatorką. Nie martw się Aniu na zapas! Quote
Szczurosława Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 właśnie tamta ma mieć 14 lat, takie małe długowieczne stworzonko, to nie ta na zdjęciu,ona trafila do nas ok.3 tyg temu i nie było jej jeszcze w dniu gdy dysponowałam aparacikiem,nie mam jej zdjęcia cyfrowego tylko zwykłe, mam obiecaną cyfrówke i wtedy zrobie zdjęcie zdjęcia, bo ogarowata to b.ładna sunka, ta którą wkleiłaś wciąż w sschronisku, ale byłonia zainteresowanie....na łańcuch!dziękuje , poczekamy na lepsze propozycje Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ładna jest :lol: i nie na łańcuch :angryy: Quote
akucha Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nikt tych psów nie odwiedza, nikt :shake: Quote
akucha Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To dobra wiadomość :lol: Wet dba o psiaki, fajny z niego gość!!! Quote
akucha Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 I co, sama będziesz za te kropelki płaciła??? Quote
lon_cia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 psiaki czekaja..... przepraszam ze tak rzadko podnosze :oops: ale robie to naprawde kiedy tylko moge Quote
Szczurosława Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 od wczoraj jest mała suńka, czrana, szorstkowłosa, chudziutkie nóżki(niczym mix sznaucera z pinczerkiem), nie pozwala się do siebie zblizyć, wygląda na młodziutką, ale widać że rodziła, została przywieziona przez panią która znalazła ja w lesie, płakała że nie może jej zatrzymać, bo ma uczulenie(nie było mnie przy tym , ale podobno było widać już opuchlizne), sunia jest przestraszona, leży pomiędzy budami, nie wie że powinna wejść do środka, mało co wkurza mnie tak jak wylądowanie piesa z cieplego domu do schroniskowego kojca! ona nawet nie wie do czego służy buda!:angryy: a teraz zlinczujcie mnie za nieposiadanie cyfrówki:-( Quote
Szczurosława Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 shroniskowa sczlachcianka powitala mnie dzis mruczeniem, nie wychodzi przy mnie z budy(ale swe potrzeby załatwia ok.metra przed budą , więc nauczona czystości), na chwile obecną mruczeniem reaguje też na inne psy, na co inne suki zaczynają odważnie szczekać chowając się za mną:) nieśmiałość malutkiej mnie nie zraża, daje jej góra 2 tygodnie i będzie kochaniutka:) Quote
Szczurosława Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 prześliczny Rocky, zwyczajnie niezwyczajny kundel, o którego rtasę pytaja się odwiedzający Quote
Szczurosława Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 jamnikowata młodziutka suczka Miecio,Rocky, Skoczek, Dzika Quote
Szczurosława Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 szczeniorka, dlaczego dziecinstwo musi spędzac w schronisku, czy w końcu przestanie płakać za miłością, której nie miała okazji doswiadczyć? uszy zaczynaja jej stwać i wygląda wtedy za***cie, rozczuła na całego, tylka ta smutna minka jeszcze jedna szczeniorka, obydwie w wieku ok.4miesięcy Quote
Szczurosława Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Natka, zawsze szalenie energiczna, musial ją jeszcze bolec brzuch po sterylce jak wzięłam na ręce ,prawdopodobnie stąd ta mina szczeniorki i ich "mamusia" Quote
Szczurosława Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Pazurek jego towarzyszka Dima, wzystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja , że w środę będzie już w nowym domu, szkoda tylko, że do budy wychudzony Szorściak Quote
lon_cia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 czy mi sie wydaje czy przybylo troche psiakow???????:shake: Quote
lon_cia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 myślę ze szczeniaczkami sie ktos na pewno zainteresuje Quote
Recommended Posts