Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pragne poinformować iż gładka, czarno-podpalana ogarowata suczka wczoraj zamieszkała w bloku, ma wypełnić pustke po poprzedniej suczce i byc dzisiejszym prezentem ur.dla dziewczynki, z tego co wiem sunia będzie miała odpowiednie warunki i jest szansa że będe ją widuwać na mieście, fotki suni mam wywołane, czekam na cyfrówkę, zrobię zdjęcie zdjęcia i zoabczycie to cudo:lol:

Posted

nic juz nie wiem:diabloti: sunia miała zapełnić pustkę po swojej porzedniczce i wywołać radość u córki, dziś się dowiaduje że sunia żyję, a ogarowata stała sie prezentem urodzinowym , mam tylko nadzieję że tak jak pan zapewniał sunia znalazła dom na stałe

Posted

właśnie tamta ma mieć 14 lat, takie małe długowieczne stworzonko,
to nie ta na zdjęciu,ona trafila do nas ok.3 tyg temu i nie było jej jeszcze w dniu gdy dysponowałam aparacikiem,nie mam jej zdjęcia cyfrowego tylko zwykłe, mam obiecaną cyfrówke i wtedy zrobie zdjęcie zdjęcia, bo ogarowata to b.ładna sunka, ta którą wkleiłaś wciąż w sschronisku, ale byłonia zainteresowanie....na łańcuch!dziękuje , poczekamy na lepsze propozycje

Posted

od wczoraj jest mała suńka, czrana, szorstkowłosa, chudziutkie nóżki(niczym mix sznaucera z pinczerkiem), nie pozwala się do siebie zblizyć, wygląda na młodziutką, ale widać że rodziła, została przywieziona przez panią która znalazła ja w lesie, płakała że nie może jej zatrzymać, bo ma uczulenie(nie było mnie przy tym , ale podobno było widać już opuchlizne), sunia jest przestraszona, leży pomiędzy budami, nie wie że powinna wejść do środka, mało co wkurza mnie tak jak wylądowanie piesa z cieplego domu do schroniskowego kojca! ona nawet nie wie do czego służy buda!:angryy:

a teraz zlinczujcie mnie za nieposiadanie cyfrówki:-(

Posted

shroniskowa sczlachcianka powitala mnie dzis mruczeniem, nie wychodzi przy mnie z budy(ale swe potrzeby załatwia ok.metra przed budą , więc nauczona czystości), na chwile obecną mruczeniem reaguje też na inne psy, na co inne suki zaczynają odważnie szczekać chowając się za mną:) nieśmiałość malutkiej mnie nie zraża, daje jej góra 2 tygodnie i będzie kochaniutka:)

Posted

szczeniorka, dlaczego dziecinstwo musi spędzac w schronisku, czy w końcu przestanie płakać za miłością, której nie miała okazji doswiadczyć?

uszy zaczynaja jej stwać i wygląda wtedy za***cie, rozczuła na całego, tylka ta smutna minka

jeszcze jedna szczeniorka, obydwie w wieku ok.4miesięcy