Brucio Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 z dwojga zlego lepsze dla Brutuska to schronisko niz lancuch :shake: chlopak nawet na spacerki widze chodzi :loveu: ale jakby sie jeszcze domciu trafil to byloby wspaniale ... Quote
Brucio Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Brutusik pieknie zapozowal ....zwlaszcza na drugiej fotce ;) :lol: Quote
jo_joanna Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 dzisiaj skonczyło się allegro, może wymyśliłybyście jakiś nowy tekst? cały czas chłopak wystawiany z tym samym tekstem, moze lepiej coś zmienić? a ja znowu jakieś inne fotki wybiorę... Jakbyście miały inny tekst to proszę na gmurka@interia.pl Quote
Szczurosława Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Jo tutaj przekleiłam zdjęcia Brutusa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75261 od postu 10; na razie przeglądam temat, szukam lepszych zdjęć i tekstu, bo wiem , że kiedyś przyjaciel_koni, napisała ładny tekst, teraz już tylko Ty i Brucio pamiętacie o zapomnianym stauszku Brutusie... Quote
jo_joanna Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 pamiętam o nim bardzo!! ale tekst na allegro trzeba już zmienić. Wiem, że cudne teksty pisze też Halbina. Bardzo chwytające za serce! Na allegro chłopak będzie ciągle. Ale czy będę wątek podnosić to nie wiem, wkrótce urodzi mi się dziecko, więc w pierwszym etapie będę "lekko" otumaniona i pozbawiona czasu, dlatego chciałabym, żeby Brutus nie poszedł w zapomnienie, miał dobry tekst i szukał swojego domku!! Quote
Szczurosława Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='jo_joanna']pamiętam o nim bardzo!! ale tekst na allegro trzeba już zmienić. Wiem, że cudne teksty pisze też Halbina. Bardzo chwytające za serce! Na allegro chłopak będzie ciągle. Ale czy będę wątek podnosić to nie wiem, wkrótce urodzi mi się dziecko, więc w pierwszym etapie będę "lekko" otumaniona i pozbawiona czasu, dlatego chciałabym, żeby Brutus nie poszedł w zapomnienie, miał dobry tekst i szukał swojego domku!! gratulacje dla przyszłej mamy!:multi: w poście 10, do którego podałam link przekleiłam tekst o Brutusie, chyba na razie mógłby być, bo to raczej nie ten był do tej pory; jak tylko uopram się z tym topikiem poprosze o nowy tekst, chyba najlepsze są Yona i Halbina? Quote
jo_joanna Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 dziękuje za gratulacje :-) !! takstów Yony niy miałam okazji czytać, ale Halbiny owszem, i za serce chwytają, może warto, zebyś ją poprosiła..... Chciałabym pewne sprawy załatwić, zanim zostanę wyłączona z obiegu na czas jakiś...... Quote
jo_joanna Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Brutus na allegro na 3 dni. Jeśli dostanę nowy tekst to zrobię następną aukcję na 14 dni z nowym tekstem :) Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A ja mam propozycję szablonu do allegro żeby choć urozmaicić Baukcje Brucia ;) http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6355067&postcount=331 Quote
Brucio Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ja niestety w tworzeniu tekstow nie pomoge.. takich lzawych ,chwytajacych za serce nie potrafie pisac :shake: a Brutusik na tych fotkach sliczniutki...dobrze ze moze tak pochodzic na spacerek ...bida piekniutka:-( jo_joanna- dolaczam sie do gratulacji :lol: Quote
Recommended Posts