Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli likwidacje będzie pewna,wtedy zajmiemy się szukaniem miejsca do przetrzymania psów, teraz lepiej, żeby gmina płaciła za ich utrzymanie,

a wet i kierownictwo co innego mówią o terminie likwidacji...

Posted

Dzięki :) 3 godziny nad nim siedziałem, ale się opłacało :cool3: Jeśli ktoś chce kopiować, nie ma sprawy. Mogę też podmienić jakieś psiaki na życzenie ;)

A tymczasem Brutusku hopaj w góre po domek:multi:

Posted

Nie ma sprawy, ja zawsze chętny do pomocy :cool3:

ps. samo zrobienie to chwilka, ale podlinkowanie, żeby się zmieścić w 1000 znaków bbcode to już masakra:mdleje:

Posted

Jeśli potrzebne allegro to mogę chłopaka wystawić. Bardzo mu kibicuję. Ale potrzebowałabym jakiś chwtyający za serce tekst i fotki. Mam mało czasu, ale allegro dla Brutuska to mus! Jeśli ktoś może to przygotować to proszę słać na email: gmurka@interia.pl W temacie: BRUTUS, żebym nie przegapiła ;-)

Posted

:loveu: Brutusik jest na allegro:
http://www.allegro.pl/item160714832_kto_mnie_pokocha_starszy_psiak_schronisko_k_pily.html
Niestety nie mogłam wczesniej.
Jeśli mam coś dodac do opisu to proszę o uwagi. Aukcja jest na 4 dni. Ale potem mogę go wystawić ponownie - nie ma problemu. Chociaż mam nadzieję, że szybko ktoś się znajdzie i nie będzie to konieczne.....
Jeśli ktoś się skontaktuje ze mną - odeślę do Ani, która przesłała mi dane i fotki do allegro.
Trzymamy kciukaski

Posted

Brutusiku, na pewno jest gdzies ten Twoj nowy domek, ale jeszcze cie nie znalazł.
na allegro ciągle 1 obserwator. Jak się coś zmieni - napiszę. Oby się ktoś zainteresował......