Saksana Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nie wiem, ile trzeba by dać "kasiorki" na miesiąc, by gdzieś Brutusa i resztę piesków umieśćić, może któreś ze schronisk w Polsce zgodziłłyby sie na to Quote
Szczurosława Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 jeśli likwidacje będzie pewna,wtedy zajmiemy się szukaniem miejsca do przetrzymania psów, teraz lepiej, żeby gmina płaciła za ich utrzymanie, a wet i kierownictwo co innego mówią o terminie likwidacji... Quote
Anashar Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Brutusek niech Cię ktoś wreszcie zauważy! Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Dzięki :) 3 godziny nad nim siedziałem, ale się opłacało :cool3: Jeśli ktoś chce kopiować, nie ma sprawy. Mogę też podmienić jakieś psiaki na życzenie ;) A tymczasem Brutusku hopaj w góre po domek:multi: Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nie ma sprawy, ja zawsze chętny do pomocy :cool3: ps. samo zrobienie to chwilka, ale podlinkowanie, żeby się zmieścić w 1000 znaków bbcode to już masakra:mdleje: Quote
Anashar Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Anka - nie ma sprawy, tylko wyslij mi na maila: darkanashar@gmail.com zdjecia z widocznymi pyszczkami Miecia, Reksia, Wipka wraz z linkami (Brutuska mam) :) Quote
Anashar Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ok, ale juz jutro zrobie bo dzisiaj musze sobie odpoczac po ciezkim dniu ;) Quote
jo_joanna Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jeśli potrzebne allegro to mogę chłopaka wystawić. Bardzo mu kibicuję. Ale potrzebowałabym jakiś chwtyający za serce tekst i fotki. Mam mało czasu, ale allegro dla Brutuska to mus! Jeśli ktoś może to przygotować to proszę słać na email: gmurka@interia.pl W temacie: BRUTUS, żebym nie przegapiła ;-) Quote
Anashar Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Anka - zaraz bedzie bannerek. Kolejny psiak za TM przez glupote ludzka :( Szkoda slow:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34357&page=98 Quote
jo_joanna Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :loveu: Brutusik jest na allegro: http://www.allegro.pl/item160714832_kto_mnie_pokocha_starszy_psiak_schronisko_k_pily.html Niestety nie mogłam wczesniej. Jeśli mam coś dodac do opisu to proszę o uwagi. Aukcja jest na 4 dni. Ale potem mogę go wystawić ponownie - nie ma problemu. Chociaż mam nadzieję, że szybko ktoś się znajdzie i nie będzie to konieczne..... Jeśli ktoś się skontaktuje ze mną - odeślę do Ani, która przesłała mi dane i fotki do allegro. Trzymamy kciukaski Quote
jo_joanna Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Brutusik ponownie na allegro. Znów jest jeden obserwator. http://www.allegro.pl/item162158282_kto_mnie_pokocha_starszy_psiak_schronisko_k_pily.html Quote
jo_joanna Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Brutusiku, na pewno jest gdzies ten Twoj nowy domek, ale jeszcze cie nie znalazł. na allegro ciągle 1 obserwator. Jak się coś zmieni - napiszę. Oby się ktoś zainteresował...... Quote
Recommended Posts