*Gajowa* Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Fajnie, że Majeczka wyszła już ze schronu. Ciekawe co powiedzą weci - jej obecni opiekunowie. Quote
anita_happy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 TULA pozdrawia MAJKE Tula to dzieło daśki potem kontynuowane przez DOM u daski:) JADAŁA TOOO W DOMU :) po strylce - teraz ja mozna spotkac na korytarzach wydziału wet we WRocławiu... MAJKA - tym optymistycznym akcentem - zycze Ci takiego DT jak daska i DOMU jak u Maury.... Quote
esperanza Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Cisnę jayo o wieści, bo jest w kontakcie z hotelikiem. Quote
Lolalola Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 no to czekamy dalej na wiesci o Majeczce,jestem przekonana,ze i tym razem bedziemy ogladac metamorfoze psiaka z biednej "sluzki"w piekna krolewne ,tak jak Tula!!! Quote
magiraf Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 esperanza napisał(a):Cisnę jayo o wieści, bo jest w kontakcie z hotelikiem. Biorac pod uwage wczesniejsze info Maja jest od 6 dni w hoteliku, czy nikt nic nie wie jak sie zaklimatyzowala i jak sobie radzi? Quote
Lolalola Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 magiraf napisał(a):Biorac pod uwage wczesniejsze info Maja jest od 6 dni w hoteliku, czy nikt nic nie wie jak sie zaklimatyzowala i jak sobie radzi? .................hmmm...............dziwne.....wszystko ok????? Quote
beka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Rozmawiałam wczoraj z jayo, maja epidemie grypy w domu (3 z 4 chorzy). Napewno za kilka dni wszystkiego się dowiemy. Quote
magiraf Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 beka napisał(a):Rozmawiałam wczoraj z jayo, maja epidemie grypy w domu (3 z 4 chorzy). Napewno za kilka dni wszystkiego się dowiemy. Moze jayo w rozmowie tele chociaz wspomniala pare slow jak wygladal przejazd Maji i pierwsze momenty? Tu nie chodzi o elaboraty, wystarczy pare slow... Wiele osob monitoruje ten watek i po prostu sie martwi, ze praktycznie od tygodnia sluch wszelki zaginal o dalszym losie Suni, nawet nie wiemy czy szczesliwie dotarla do hoteliku... Quote
Lolalola Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mamy nadzieje,ze wszystko dobrze z Majunia..........czekamy wobec tego i czekamy!! Quote
esperanza Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Maja dotarła do hotelu. Na razie dostała steryd i Advocate, tyle tylko wiem. Wetki podejrzewają chorobę autoimmunologiczną. Quote
Lolalola Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 to niezbyt dobre wiesci ...................czekamy na szczegolowe opisy,jak sie miewa,jak sie oswaja z nowym miejscem itd................ Quote
magiraf Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dzieki za info! Trzymamy wiec teraz najmooocniej kciukole za Majeczke, zeby diagnoza byl dla niej jak najpomyslniejsza! Musi byc dobrze... Quote
esperanza Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Mam nadzieję, że będzie. Pechowo się złożyło, że teraz wetki mają na głowie jakieś umierające konie i trudno się z nimi skomunikować. To co niezbędne Maja dostała, a ja mam nadzieje, że lada chwila będziemy mieć więcej informacji o Majeczce. Quote
IVV Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 nie bylo mnie chwile ,a tu takie fajne zmiany u suni :) strasznie sie ciesze ,ze jest juz w normalnych warunkach! czekamy na wiesci z hoteliku ... Quote
esperanza Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Majeczka zarasta. Nadal jest bardzo chuda, więc głównie dostaje mięso, bez wypełniaczy typu ryż. Ten "guz", to fragment guza kulszowego, który się oddzielił, prawdopodobnie w wyniku wypadku. albo silnego kopniaka. Zrobiłam aukcję dla Majki: http://allegro.pl/kartki-walentynkowe-dla-lysej-bezdomnej-suczki-i1445764874.html Quote
magiraf Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dzieki za dobre wiesci o zarastajacej Majeczce :) Mam nadzieje, ze szybko pojdzie w slady naszej Tulencji, ktora teraz przypomina z siersci niedzwiedzia polarnego :) Tez mam podobne jak Lara pytanie a propos tego guzka, czy to powazne i co mozna z tym zrobic? Quote
esperanza Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Na razie nic nie można zrobić, nawet sterylki, bo maja dostaje steryd, a to grozi poważnym powikłaniem. Quote
esperanza Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Zrobiłam bazarek z ciuchami dla Majki: http://www.dogomania.pl/threads/201826-pe%C5%82na-szafa-damskich-ciuch%C3%B3w-Zara-Promod-H-amp-M-dla-Majki-do-20.02?p=16270774#post16270774 Quote
Negrita8 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 IVV napisał(a):pokazujemy sie no właśnie, pokazujemy się, sunia na pierwszą! I dlaczego nikt nie zagląda :shake: Quote
Negrita8 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 zapomniałam dodać, że bazarek jest megafajny: super ciuszki w dobrych cenach - idzie wiosna, pora odświeżyć garderobę:) Quote
esperanza Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Dziękuję za reklamę bazarku :-) U Majeczki na razie bez zmian. Quote
Recommended Posts