Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TULA pozdrawia MAJKE

Tula to dzieło daśki potem kontynuowane przez DOM

u daski:)

JADAŁA TOOO

W DOMU :)

po strylce - teraz ja mozna spotkac na korytarzach wydziału wet we WRocławiu...

MAJKA - tym optymistycznym akcentem - zycze Ci takiego DT jak daska i DOMU jak u Maury....

Posted

esperanza napisał(a):
Cisnę jayo o wieści, bo jest w kontakcie z hotelikiem.

Biorac pod uwage wczesniejsze info Maja jest od 6 dni w hoteliku, czy nikt nic nie wie jak sie zaklimatyzowala i jak sobie radzi?

Posted

magiraf napisał(a):
Biorac pod uwage wczesniejsze info Maja jest od 6 dni w hoteliku, czy nikt nic nie wie jak sie zaklimatyzowala i jak sobie radzi?

.................hmmm...............dziwne.....wszystko ok?????

Posted

beka napisał(a):
Rozmawiałam wczoraj z jayo, maja epidemie grypy w domu (3 z 4 chorzy).
Napewno za kilka dni wszystkiego się dowiemy.

Moze jayo w rozmowie tele chociaz wspomniala pare slow jak wygladal przejazd Maji i pierwsze momenty? Tu nie chodzi o elaboraty, wystarczy pare slow... Wiele osob monitoruje ten watek i po prostu sie martwi, ze praktycznie od tygodnia sluch wszelki zaginal o dalszym losie Suni, nawet nie wiemy czy szczesliwie dotarla do hoteliku...

Posted

Mam nadzieję, że będzie.
Pechowo się złożyło, że teraz wetki mają na głowie jakieś umierające konie i trudno się z nimi skomunikować. To co niezbędne Maja dostała, a ja mam nadzieje, że lada chwila będziemy mieć więcej informacji o Majeczce.

Posted

nie bylo mnie chwile ,a tu takie fajne zmiany u suni :) strasznie sie ciesze ,ze jest juz w normalnych warunkach!
czekamy na wiesci z hoteliku ...

Posted

Dzieki za dobre wiesci o zarastajacej Majeczce :) Mam nadzieje, ze szybko pojdzie w slady naszej Tulencji, ktora teraz przypomina z siersci niedzwiedzia polarnego :) Tez mam podobne jak Lara pytanie a propos tego guzka, czy to powazne i co mozna z tym zrobic?