Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hotel kosztuje 450zł, tak jak pisałam wcześniej, pozostałe 150zł to koszt leków.
Kwota obejmuje pobyt Majki do 24.02.
Sunia przebywa w Błędowie koło Pomiechówka u lek. wet. Szmurło.

Posted

450 zl za hotel to nie taka wielka kwota a Majka musi mieć dobre warunki ze swoim schorzeniem. Weterynarz pod ręką. Mysle że to idealne warunki i hotel dobry.

Posted

esperanza napisał(a):

Za jakiś czas sterylka ją czeka. Zapowiadają się spore wydatki, a wpłat malutko :-(

Będzie kolejny bazarek dla Majki. Już wkrótce :)

Posted

bebcik napisał(a):
a moze jakieś sweterki dla psow? na zamówienie? albo kurteczki? Wiem ze masz talent a ja w potrzebie jestem wiec- deal?

Jasne, że ubijamy interes :) Wymiar (długość od obroży do nasady ogona i szerokość w "klacie") i kolor poproszę ;-)

Posted

Jejku, udało się. no a teraz już tylko zmierzyć zwierza swego muszę :) Kolor? najlepiej różowy bo Ast najlepiej w takim wygląda.
Poszukam miarki... napewno jakaś znajdę

Posted

Jak się czuje Majeczka - odrosło już choć troszkę futerko? I czy już wiadomo jaka jest przyczyna jej (wy)łysienia?
A jak się zachowuje- jest otwarta na człowieka, czy raczej wycofana?

Posted

Na razie steryd jest odstawiony. W przyszłym tygodniu Majka musi jechać na rtg bioder i miednicy. Czy ktoś jest chętny, by pojechać do Błędowa po sunię, zabrać na badania na Sadybę i odwieźć Majkę?

Suczka obecnie ma cieczkę. Przynajmniej wiemy, że nie jest w ciąży....