ewa36 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 bebcik napisał(a):Nie mam jak dojechać przed świętami do schroniska :( ale w następnym tygodniu moze mi sie uda wiec dowiozę trochę karmy dla wrażliwców, Josera, którą podaje mojej alergiczce , no i porobie zdjecia. Aby tylko moje auto było sprawne bo Dżordżu miewa swoje humory :) wiek ma swoje prawa :) (Dżordżu to auto ) O tak wiek ma swoje prawa :) Quote
esperanza Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 bebcik dzięki :) Kubrak doszedł i Maja grzecznie go nosi. Quote
IVV Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 zagladam swiatecznie :) dobrze ,ze ma kubraczek !!! nie bedzie juz marzla :) Quote
beam6 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 esperanza napisał(a):bebcik dzięki :) Kubrak doszedł i Maja grzecznie go nosi. Ale się cieszę, że już Majka już "ocieplona" :D Quote
IVV Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 esperanza napisał(a):Skontaktowałam się z Daśką i czekam na jej odpowiedź. Rybarczyk to jeden z weterynarzy z Ostrołęki. Schronisko współpracuje z kilkoma. Czy ktoś jest chętny, by dołożyć się do lepszej karmy dla Majeczki? czy Daska dala znac ?? Quote
bros Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 na wątku Sary daśka pisze cyt: "...przepraszam,ale do końca grudnia nie bardzo mam czas na neta i dogo,więc proszę o tel 666317028 jest też na pierwszej stronie wątku Saruni ..." może dlatego nie odpowiada Quote
ewa36 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='bros']na wątku Sary daśka pisze cyt: "...przepraszam,ale do końca grudnia nie bardzo mam czas na neta i dogo,więc proszę o tel 666317028 jest też na pierwszej stronie wątku Saruni ..." może dlatego nie odpowiada No słusznie ..... Dobrze, że sunia ma ubranko, zima okrutna ..... Czy advocate dotarł ? Quote
IVV Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 dzwonil ktos do Daski na ten numer podany przez Bros ? Quote
bebcik Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Byłam wczoraj u suni. Biedna sama w kojcu płacze :( Kubraczka nie ściąga więc chyba nie marznie. Ślicznie wygląda. Będą zdjęcia :) Karmę Josera dla wrazliwkow podebralam swojej alergiczczce tak ok 7 kg. Dałam tez Biotyne na porost pieknej sierści. No a teraz to czekać tylko trzeba na efekty. Quote
ewa36 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 bebcik napisał(a):Byłam wczoraj u suni. Biedna sama w kojcu płacze :( Kubraczka nie ściąga więc chyba nie marznie. Ślicznie wygląda. Będą zdjęcia :) Karmę Josera dla wrazliwkow podebralam swojej alergiczczce tak ok 7 kg. Dałam tez Biotyne na porost pieknej sierści. No a teraz to czekać tylko trzeba na efekty. Ojej .... może z koleżeństwem spokojnym byłoby jej raźniej no i cieplej ? :) Quote
esperanza Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Sunia w kubraczku- zdjęcia od bebcik i magaaaa: Quote
IVV Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 podpiszcie prosze http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surow%C4%84_kar%C4%98_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html Quote
ewa36 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Super niunia :) W kubraczku na pewno jest jej cieplej :) toteż się nie wzbrania :) Quote
esperanza Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Podpisałam petycję. Prawda, że ładnie wygląda w tym kubraczku? :-) Quote
bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Slicznie wyglada. Macie jakies plany w stosunku do niej? Jakis DT na oku ? Quote
Ania i Kajber Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ona ma najprawdopodobniej problemy hormonalne, bardzo pomogłaby sterylizacja, zbadanie hormonów tarczycy i leczenie w tym kierunku. Napiszcie proszę do Justyny Klimek z Fundacji " Przyjaciele 4 Łap" z Rokitna ( nick: Justyna Klimek ). Do nich pojechała łysa WEGA od nas z Łodzi - teraz mam inf., że po sterylce i leczeniu horm. już w ogole nie jest łysa-moze Justyna mogłaby coś doradzić w sprawie leczenia Mai. Quote
magiraf Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Sliczna Elegantka, ale taka smuuutna niesamowicie w tym kojcu :( Czytalam na ktoryms z watkow, ze od stycznia Daska bedzie mniej zajeta i ewentualne DT jest mozliwe, czy ktos dzwonil na numer podany pare wpisow wyzej? Styczen juz tuz tuz! Tak jak pisalam wczesniej, Dasia wyprowadzila na prosta Onke (Tule) w duzo gorszym stanie, ma doswiadczenie, a przede wszystkim ooogromne serce! Byloby cudownie, gdyby Mala tam wlasnie trafila... Quote
Ninti Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jest przepiękna! Po wyleczeniu domki będą się o nią biły! Już teraz powinny, jakby ludzie mieli wyobraźnię. Szkoda, że nie mogę pomóc finansowo :-( Quote
*Gajowa* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Fajnie Majeczka wygląda w ubranku, śliczna jest... Quote
agenciara Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 zrobiłam bazarek dla suni :) http://www.dogomania.pl/threads/199362-Bazarek-dla-quot-%C5%82ysej-quot-DONki-z-Kruszewa-opakowania-CD-gry-dla-dzieci-kolczatkaTrixie?p=16030279#post16030279 Quote
beka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Idzie odwilż, nie bedzie tak marzła, biedulka Quote
Recommended Posts