esperanza Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 W czwartek może przyjechać do W-wy. Nie wiem, czy do tego czasu uda się coś zorganizować. Majka jest niedelikatna, nadpobudliwa. Wczoraj zdarzyło się, że w trakcie rozdzielania Majki i Neta, gdy się gryzły, opiekunka została ugryziona. P. Dorota wie, że to był przypadek, ale boi się o dzieci. Istnieje ryzyko, że Majka niechcący może złapać za rękę dziecko. Quote
bebcik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 E tam, wszystko jakoś do niczego :( redaktorom mówiłam o Majce... i nic nie puścili :( Quote
bela51 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Matko, jaka cuuuuuuuuudna !!! Nie rozumiem, jak mozna oddac psa, bo kogos przypadkiem dziabnął. Moje ONki nie takie grzechy mają na sumieniu.:roll: Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Śliczna jest ! Mam nadzieję, że uda sie skorygować niektóre zachowania Majeczki w hoteliku, w którym obecnie przebywa. Quote
esperanza Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Pięknie zarosła. A jak pozuje :-) Quote
*Gajowa* Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jak Majeczka się zachowuje w nowym miejscu ? Quote
mysza 1 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ale cudo, jak wypiękniała. Niesamowita. Kocham DONki. Wspaniałego domu jej życzę. Quote
beka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Mieszkanie w bloku, niedaleko wałów wislanych, Bydgoszcz, młodzi ludzie. Kto się chce skontaktować? Cudna, absolutnie cudna :) Quote
esperanza Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Martwię się, czy ona nie jest za głośna do bloku. Lara wiadomo coś na temat ceny sterylki? Zrobię jej jutro kilka ogłoszeń w najpopularniejszych serwisach. Quote
esperanza Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 O! To podziękowania należą się sponsorowi :-) Wstawiłam Majke na: tablica.pl, cafeniaml.pl, gumtree, alegratka Quote
bebcik Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 a może wykupię jej pakiet ogłoszeń? Na sercu mi ta bieda leży bo pamiętam ja gdy pojawiła się w schronisku. Quote
esperanza Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 bebcik poczekaj chwilkę z pakietem. Jak nie będzie telefonów w ciągu kilku dni, to wtedy warto będzie zainwestować w pakiet. Wstawiłam ogłoszenie na najbardziej popularne strony. Quote
Witokret Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Tak czasami bywa, że pierwsza adopcja jest nietrafiona, ale druga już będzie na pewno! Majka jest teraz niesamowicie piękna :) Rzeczywiście wygląda jak 100% rasowy ONEK. Czy dostała może karmę od poprzednich właścicieli? Pytam ze względu na jej uczulenie na zboża... W wolnej chwili umieścimy ją w adopcjach w naszym sklepie. Trzymamy kciuki! Quote
esperanza Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Nie robiłam jej allegro, bo z tabilica.pl ogłoszenia pojawiają się także na allegro, ale myślę, że nie zaszkodzi, więc wystaw. Ja tez miałam same bzdurne telefony w jej sprawie. Glównie panowie, którzy mają samca w kojcu i chcieliby suczkę... Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Taka sliczna sunia i ciagle bez domu ? Ile ona ma lat, ostatnio było pare zapytan o sunie Onka, ale mlode. Quote
azalia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jak się miewa Majeczka?Czy ktoś o nią pyta? Quote
*Gajowa* Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Lara napisał(a):Poki co bez zmian, nadal domku brak :-( Nie wierzę... takie cudo jeszcze czeka ? Quote
Recommended Posts