Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W czwartek może przyjechać do W-wy. Nie wiem, czy do tego czasu uda się coś zorganizować.

Majka jest niedelikatna, nadpobudliwa. Wczoraj zdarzyło się, że w trakcie rozdzielania Majki i Neta, gdy się gryzły, opiekunka została ugryziona.
P. Dorota wie, że to był przypadek, ale boi się o dzieci. Istnieje ryzyko, że Majka niechcący może złapać za rękę dziecko.

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bebcik poczekaj chwilkę z pakietem. Jak nie będzie telefonów w ciągu kilku dni, to wtedy warto będzie zainwestować w pakiet.
Wstawiłam ogłoszenie na najbardziej popularne strony.

Posted

Tak czasami bywa, że pierwsza adopcja jest nietrafiona, ale druga już będzie na pewno! Majka jest teraz niesamowicie piękna :) Rzeczywiście wygląda jak 100% rasowy ONEK. Czy dostała może karmę od poprzednich właścicieli? Pytam ze względu na jej uczulenie na zboża...
W wolnej chwili umieścimy ją w adopcjach w naszym sklepie. Trzymamy kciuki!

Posted

Nie robiłam jej allegro, bo z tabilica.pl ogłoszenia pojawiają się także na allegro, ale myślę, że nie zaszkodzi, więc wystaw.
Ja tez miałam same bzdurne telefony w jej sprawie. Glównie panowie, którzy mają samca w kojcu i chcieliby suczkę...

• 3 weeks later...