meganka5 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 ciotki proszę zajrzyjcie na wątek http://www.dogomania.pl/threads/200158-KOLEJNA-porzucona-stara-miłość.-potrzebujemy-pomocy. Quote
enia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 meganka5 napisał(a):Krówka ma dom :-) no a coś więcej??? kilka osób jednak się tu martwiło, elik np. wykupiła ogłoszenia, allegro robiła evita... czy to z naszych ogłoszeń dom, czy z Siedlec jakiś znany Wam?:roll: Quote
meganka5 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 nie wiem czyje to ogłoszenie-jakby nie wnikałam i nie było to dla mnie zbyt istotne elik dziękuję za te wykupine ogłoszenia, evita tobie za allegro pojechała do warszawy do białołęki-byłam trochę uprzedzona do ludzi bo nasz kontakt tel. nie wypadł najlepiej ale ogólnie jest oki. sunia ma się dobrze śpi w pościeli z panem, domek wolnostojący z ogródkiem daleko od głównej arterii komunikacyjnej-więc ruchu tam nie ma...kontakt jest-mało bo mało ale jest-foty dostałam, pan do mnie dzwonił...trzymam kciuki Quote
enia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 powodzenia Krówko! niech ci się wiedzie lepiej niż dotychczas :) Quote
elik Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='meganka5']nie wiem czyje to ogłoszenie-jakby nie wnikałam i nie było to dla mnie zbyt istotne elik dziękuję za te wykupine ogłoszenia, evita tobie za allegro pojechała do warszawy do białołęki-byłam trochę uprzedzona do ludzi bo nasz kontakt tel. nie wypadł najlepiej ale ogólnie jest oki. sunia ma się dobrze śpi w pościeli z panem, domek wolnostojący z ogródkiem daleko od głównej arterii komunikacyjnej-więc ruchu tam nie ma...kontakt jest-mało bo mało ale jest-foty dostałam, pan do mnie dzwonił...trzymam kciuki Pewnie, że nie ważne z czyjego ogłoszenie, ważne że ma własny domek i własnego ludzia :) Wszystkiego naj, naj, naj sunieczko :loveu: Bardzo prosimy o fotki :modla: Quote
mestudio Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dla mnie np. ważne jest żeby wiedzieć szybko, że pies ma domek bo wystawiłam Krówce allegro na 14 dni i skoro ma domek to mogę to samo allegro przekształcić na resztę dni innemu psu bo szkoda pieniędzy zwyczajnie, a tak Krówka w domku od kilku dni, a allegro zalega. Quote
meganka5 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 mestudio dziękuję za allegro również ale nikt mi nie mówił i nie pisał że info ma być na cito jak tylko dom będzie prawdę mówiąc nawet nie wiedziałam komu tak naprawdę zależy na tych informacjach i nie wychylałam się-teraz gdy jestem pewna że tam zostanie mogę mówić o tym otwarcie więc jeśli ktoś ma do mnie pretensje że osobiście go nie poinformowałam o domku krówki to przepraszam, ostatnio mało było na wątku nowych postów stąd moje takie założenie ale dziękuję tym ciotkom wszystkim co wspierały i robiły ogłoszenia enia foty wkleję jak będę miała więcej czasu na kompa-czyli na dniach :-) Quote
wanda szostek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Więc jak już wiadomo, że Mili zostaje, wkleję ja pierwsze wrażenia w fotkach z nowego domu. Nie wiem gdzie ona tą głowę Magdzie schowała. Potem jednak nabrała śmiałości. Z gościnnym kumplem zwiedzała dom i wędrowała po rękach wszystkich domowników. Quote
wanda szostek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Najpierw było przekupywanie suni a potem na ręce seniorki rodu. Nie wiem dlaczego nie mam zdjęć, kiedy siedziała na rękach seniora rodu Pewnie przez pomyłkę wykasowałam Quote
wanda szostek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Potem to już były łzy w samochodzie Magdy i martwienie się czy adopcja będzie dobra a sunia w tym domu szczęśliwa Quote
meganka5 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 a to obiecane dla was foty z nowego domku Quote
elik Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dzięki za zdjęcia Ślicznotko miej się dobrze w domku i dawaj Dużym dużo miłości :loveu: Quote
Recommended Posts