Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

meganka5 napisał(a):
Krówka ma dom :-)

no a coś więcej???
kilka osób jednak się tu martwiło, elik np. wykupiła ogłoszenia, allegro robiła evita...
czy to z naszych ogłoszeń dom, czy z Siedlec jakiś znany Wam?:roll:

Posted

nie wiem czyje to ogłoszenie-jakby nie wnikałam i nie było to dla mnie zbyt istotne
elik dziękuję za te wykupine ogłoszenia, evita tobie za allegro
pojechała do warszawy do białołęki-byłam trochę uprzedzona do ludzi bo nasz kontakt tel. nie wypadł najlepiej ale ogólnie jest oki. sunia ma się dobrze śpi w pościeli z panem, domek wolnostojący z ogródkiem daleko od głównej arterii komunikacyjnej-więc ruchu tam nie ma...kontakt jest-mało bo mało ale jest-foty dostałam, pan do mnie dzwonił...trzymam kciuki

Posted

[quote name='meganka5']nie wiem czyje to ogłoszenie-jakby nie wnikałam i nie było to dla mnie zbyt istotne
elik dziękuję za te wykupine ogłoszenia, evita tobie za allegro
pojechała do warszawy do białołęki-byłam trochę uprzedzona do ludzi bo nasz kontakt tel. nie wypadł najlepiej ale ogólnie jest oki. sunia ma się dobrze śpi w pościeli z panem, domek wolnostojący z ogródkiem daleko od głównej arterii komunikacyjnej-więc ruchu tam nie ma...kontakt jest-mało bo mało ale jest-foty dostałam, pan do mnie dzwonił...trzymam kciuki
Pewnie, że nie ważne z czyjego ogłoszenie, ważne że ma własny domek i własnego ludzia :) Wszystkiego naj, naj, naj sunieczko :loveu:

Bardzo prosimy o fotki
:modla:

Posted

Dla mnie np. ważne jest żeby wiedzieć szybko, że pies ma domek bo wystawiłam Krówce allegro na 14 dni i skoro ma domek to mogę to samo allegro przekształcić na resztę dni innemu psu bo szkoda pieniędzy zwyczajnie, a tak Krówka w domku od kilku dni, a allegro zalega.

Posted

mestudio dziękuję za allegro również ale nikt mi nie mówił i nie pisał że info ma być na cito jak tylko dom będzie
prawdę mówiąc nawet nie wiedziałam komu tak naprawdę zależy na tych informacjach i nie wychylałam się-teraz gdy jestem pewna że tam zostanie mogę mówić o tym otwarcie
więc jeśli ktoś ma do mnie pretensje że osobiście go nie poinformowałam o domku krówki to przepraszam, ostatnio mało było na wątku nowych postów stąd moje takie założenie

ale dziękuję tym ciotkom wszystkim co wspierały i robiły ogłoszenia

enia foty wkleję jak będę miała więcej czasu na kompa-czyli na dniach :-)

Posted

Więc jak już wiadomo, że Mili zostaje, wkleję ja pierwsze wrażenia w fotkach z nowego domu.

Nie wiem gdzie ona tą głowę Magdzie schowała. Potem jednak nabrała śmiałości. Z gościnnym kumplem zwiedzała dom i wędrowała po rękach wszystkich domowników.