meganka5 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 dzięki skarbie ogromnie wesołych świąt ciotki-walczcie jak lwy...bo to jednak coś daje no i dzisiaj nasze czworonogi z nami w końcu pogadają:-) Quote
enia Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 halo, halo? czy ktoś dzwonil o Krówke lub male puchatki? Quote
enia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 meganka5 napisał(a):nie..nie dzwonił.. może dziś zadzwoni..... Quote
meganka5 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 dzwoniłam dzisiaj do pana roberta-lila ma się dobrze nazywa się teraz tosia ale krówka nadal potrzebuje pomocy Quote
enia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 nikt zupełnie nikt nie dzwoni? kurka, a tyle ogłoszeń ma...... Quote
elik Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 enia napisał(a):nikt zupełnie nikt nie dzwoni? kurka, a tyle ogłoszeń ma...... Dzisiaj powinno się ukazać 80 ogłoszeń dla Krówki i Sarenki, a potem także 80 dla szczeniaczków. Cat Angel ma szczęśliwą rękę więc domki powinny się pojawić :) Quote
meganka5 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 fajnie...no to czekamy babki na te obiecane domki:-) Quote
enia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 meganka5 napisał(a):fajnie...no to czekamy babki na te obiecane domki:-) a Ty nam tu melduj kto i kiedy dzwoni i jak się sytuacja rozwija , ok?;) ps. elik wielkie dzięki!:loveu: Quote
meganka5 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 dziękuję zawaliło mi pocztę dzisiaj:-) aktywowane będę meldować-dzisiaj nie było nic:-( ale może w końcu będzie Quote
enia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 meganka5 napisał(a):dziękuję zawaliło mi pocztę dzisiaj:-) aktywowane będę meldować-dzisiaj nie było nic:-( ale może w końcu będzie MUSI! nie ma innej opcji... Quote
enia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 podnoszę... http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surowĄ_karĘ_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html prosze podpiszcie.. Quote
evita. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Krówko- niech ktoś Cię w końcu pokocha :kciuki: Quote
enia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Radek napisał(a):Enia, podpisałem petycję. dzięki, im nas więcej tym lepiej....w głowie się nie mieści:shake: Quote
Agnieszka_K Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='enia']podnoszę... http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surowĄ_karĘ_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html prosze podpiszcie.. podpisałam, ale filmiku oglądać nie mogłam - pierwsze kilka s. ... jakbym takiego gnoja dorwała ... Quote
enia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Agnieszka_K']podpisałam, ale filmiku oglądać nie mogłam - pierwsze kilka s. ... jakbym takiego gnoja dorwała ... tak to straszne.... http://www.dogomania.pl/threads/198989-Dziecko-zabija-kota-pod-okiem-tatusia.-Film-na-youtube.-POLSKA Quote
elik Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Agnieszka_K napisał(a):podpisałam, ale filmiku oglądać nie mogłam - pierwsze kilka s... To dokładnie tak samo jak ja. Myślę, że gdybym złapała tego gnojka jak pastwi się nad tym kociątkiem, to byłabym w stanie zrobić mu coś złego, pomimo, że to smarkacz. A rodziców to na sybir, a wcześniej wykastrować, żeby już więcej takich bestii nie płodzili. Quote
Radek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 I jak wygląda sytuacja Krówki? Są jakieś nadzieje? Quote
meganka5 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 i ja podpisałam a krówka nadal szuka domku...a jak ona bawi się na śniegu-ubaw po pachy-drąży tunele, nagle z nich wyskakuje i potem hopla następny tunel, i na oboczki i znowu tunel...hehe....fajna mała Quote
elik Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Nie wiem czemu nie ma jeszcze ogłoszeń dla Sarenki i Krówki. Zamówiłam i zapłaciłam razem z ogłoszeniami dla szczeniaczków. Tamte ukazały się 30 grudnia, a tych jeszcze nie ma :( Zapytam CatAngel. Może ma z tym jakiś problem. =================================== Rzeczywiście są problemy. Dostałam na PW odpowiedź od CatAngel, że ogłoszenia się pojawiają, ale jest teraz tylko z tel. na miau więc nie ma jak przesłać linków. Jutro po południu będzie z komputera na necie więc będą linki do ogłoszeń. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/oglos ... Twoj-domek http://zwierzeta.azbazar.pl/ogloszenia/ ... ki-czekaj/ Z telefonu nie ma jak przesłać wszystkich linków Quote
elik Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 enia napisał(a):Elu- rozumiemy :) Dzięki :) Z tych linków widać, że ogłoszenia fajne, może któreś przyniesie domki, oby. Quote
meganka5 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ogłoszenia są super-aktywowane baaaardzo dziękujemy-olbrzymia to pomoc dla mnie buziol dla wszystkich zaangażowanych :-) :-) :-) :-) to teraz czekamy na te tłumy:-) chętnych a krówka będzie miała sesję zdjeciową w środę i ogłoszenia też pójdą do super expresu...chyba?? kurka bo nabrałam własnie watpliwości jak ta gazeta się nazywa...hmmm...jakby co sprostuję w środę...pan fotograf sam zaproponował foty dla bid po tym jak część ulic wykleiłam plakatami o adaopcji...w sumie to koma żadnego na domek nie miałam ale patrzcie jaki fart że taki facet się trafił, zadzwonił i zaproponował pomoc chociaż w ten sposób dobra to ja do roboty uderzam a wy zaglądajcie i podtrzymujcie mnie na duchu:-) Quote
Recommended Posts