Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tradycyjnie - kto bedzie?
Ja jednak szczynke zglosilam. Wczesniej myslalam, ze dostanie cieczke, ale ze te obawy juz za nami, to jedziemy postac minutke na ringu i popatrzec jak inni walcza :)

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno ma byc wystawiany w mlodziezy Elmo -moj przychowek. I tez bede prosic jak by ktos mi mogl go ladnie sfotografowac. Ciekawa jestem jak wyglada i jak mu pojdzie.

Posted

Patka napisala:

acroba fotki zrobię z przyjemnoscią moge nawet zaznaczyć żeby ładnie pozowali na Twoje zyczenie :cool3:

Tak po cichutku liczylam na Ciebie :lol: .Dziękuję za odzew. A znajac nakrecone niedoswiadczone wystawowo mlode staffiki i ich wlascicieli to wiem ze moze byc ciezko :evil_lol: z ladna fotka

Posted

Acroba juz mnie wystraszyłaś, ale mam nadzieję ze tryb "sport" sobie poradzi z ruchomym celem :cool3:
Lambi dojazd sam w sobie w obrebie Torunia na wystawę jest super prosty :)

Posted

Droga Patki..jak by Ci to powiedziec...hmmmm :roll:...na pewno bedzie dobrze...
Przeciez staffiki sa grzeczne i spokojne i cierpliwe i sie nie wierca. Na pewno sobie poradzisz...:cool1:

Posted

blaira napisał(a):
Cest ma nr 366 wiec juz wiadomo ze duzo psiakow nie bedzie, ale tak czy siak zawsze kogos poznamy :)

My bardzo chetnie, tylko czy sie nie boisz? ;-)

Posted

hehe ja mam sie bac :evil_lol: czego?? najwyzej Cest nas obroni wywalajac brzuch do gory zeby ktos go poglaskal :lol::diabloti:
Jakby co zaczepcie mnie na wystawie bo ja to czasem stresa mam i przez to klapki na oczach :roll: Wiem, ze bedzie w kl posredniej siostra Cesta ale to tylko tyle wiem .

Wiesz czy Lindunia bedzie miala konkurencje? Mam nadzieje ze jutro bedzie cos wiadomo jakie sa zgloszone psy ;-)

Posted

[quote name='blaira']hehe ja mam sie bac :evil_lol: czego?? najwyzej Cest nas obroni wywalajac brzuch do gory zeby ktos go poglaskal :lol::diabloti:
Lindzior na pewno mu nie da, bo bedzie skakac od niego do Ciebie :)

Jakby co zaczepcie mnie na wystawie bo ja to czasem stresa mam i przez to klapki na oczach :roll:

To tak jak ja. W Gdyni gdyby Daria do mnie nie podeszla to bym tam tak stala i stala :)
Wiesz czy Lindunia bedzie miala konkurencje?

Nie mam pojecia, juz nie chcialam faceta w ZK meczyc, pytalam tylko o ogolna ilosc.
Mam nadzieje ze jutro bedzie cos wiadomo jakie sa zgloszone psy ;-)

No tak powiedzial, moze jutro, moze pojutzre - zalezy od informatyka.

Posted

a wiesz jaka jest ilosc?? Dobrze ze wogole bedzie jakies info :D
Achh ta babska ciekawosc.
No to drogie Paie zaczepiac nas tak jak juz wspominalam nr 366 :cool3: