zerduszko Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Będzie dobrze :) józwa napisał(a):jak zmienic tytul? Edycja pierwszego postu -> edycja zaawansowana. Quote
Atomowka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jóźwa nie wiem jak to się stało,że dopiero zobaczyłam tą wiadomosc Cudownie :) Bardzo się cieszę,że teraz sunia będzie miała godne życie Powodzenia ślicznotko Quote
józwa Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 dzwonilam do nowej pani koko i wszystko dobrze sie uklada :) sa pewne problemy bo nie za bardzo umie sie zachowac w domu ale nowej pani to nie zniecheca :) powoli zaprzyjaznia sie z druga suczka nie je juz tak lapczywie i najwazniejsze lazi za nowa pania krok w krok wlazi do lozka i oczywiscie wywala podwozie do miziania :) pani mnie zapraszala zeby wpadala kiedy chce wiec podjade tam za tydzien dwa sunia pojdzie do weta w przyszlym tygodniu i beda ja tez umawiac na sterylke baaaardzo sie ciesze ze malej dobrze :D Quote
józwa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 2 razy odwiedzalam koko w jej nowym domu i wszystko dobrze sie uklada :) mala ma przyjaciolke niewielka jazgoczaca parowke :P jest juz po sterylizacji i zamecza pania gra w pilke :D slodka wesola i energiczna jak zawsze :) Quote
zerduszko Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 józwa napisał(a):2 razy odwiedzalam koko w jej nowym domu i wszystko dobrze sie uklada :) mala ma przyjaciolke niewielka jazgoczaca parowke :P jest juz po sterylizacji i zamecza pania gra w pilke :D slodka wesola i energiczna jak zawsze :) To super! Dobra robota :) Quote
Recommended Posts