Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romuś ma się dobrze:) zakochał się i to z wzajemnością w suni z klatki obok:loveu: tyle że Sabcia ma 1,5 roku a kawaler już sędziwy:loveu: dziś ja idę na zabieg więc do wnusia przyjdzie babcia. Jak wrócę popołudniu i go zatłamszę, czy będzie grzeczny czy nie:loveu:
Polowanie na śniadanie;)

Posted

Wczoraj byłam ta padnięta po tym zabiegu, że nawet kompciaka nie włączyłam. Dziwnie się czuje bo mam szwy na brodzie i o bułeczkach mogę pomarzyć... Romuald skakał w nocy po klamkach, chciał koniecznie wyjść, przyczyną są cieczki:razz: a suczek przewaga;) siłą poszedł do lóżka podziamgotał żałośnie i spał na moich nogach twardo do białego rana.

Maćku to złudzenie, ładne tereny zaczynają się jakieś 30km od nas na południe. Ten kawałek wody to z elektrowni wodnej:cool3: obok jest jeszcze huta i druga elektrownia:( Romanowi to nie przeszkadza dla niego liczy się tylko spacer, grunt żeby z pola nie wracać:loveu:

Posted

margoth137 napisał(a):
Wczoraj byłam ta padnięta po tym zabiegu, że nawet kompciaka nie włączyłam. Dziwnie się czuje bo mam szwy na brodzie i o bułeczkach mogę pomarzyć...

Zyczę szybkiego powrotu do...bułek;)

margoth137 napisał(a):
Romuald skakał w nocy po klamkach, chciał koniecznie wyjść, przyczyną są cieczki:razz: a suczek przewaga;) siłą poszedł do lóżka podziamgotał żałośnie i spał na moich nogach twardo do białego rana.

Niby własny dom... Niby nowe życie... Niby takie szczęście... ...a w dalszym ciągu celibat:eviltong:

margoth137 napisał(a):
Maćku to złudzenie, ładne tereny zaczynają się jakieś 30km od nas na południe. Ten kawałek wody to z elektrowni wodnej:cool3: obok jest jeszcze huta i druga elektrownia:( Romanowi to nie przeszkadza dla niego liczy się tylko spacer, grunt żeby z pola nie wracać:loveu:

To się zdziwiłem:D

Posted (edited)

nie nie:) szwy to był planowany zabieg, usunięcia włókniaka, który zrobił się z tyciego pieprzyka:cool3: Romuś czudowny, zachowuje się jakby był z nami od lat:)

Asiuniu nie mogą znaleźć wątku, ale meldujemy z Romanem, że ogóreczki rozpływają się w ustach....:eating::happy1:pycha... tamte co miałam z curry Twoim nie dorównują nawet:loveu: Roman papryki pilnuje, no cóż....

Edited by margoth137
Posted

margoth137 napisał(a):
nie nie:) szwy to był planowany zabieg, usunięcia włókniaka, który zrobił się z tyciego pieprzyka:cool3: Romuś czudowny, zachowuje się jakby był z nami od lat:)

Asiuniu nie mogą znaleźć wątku, ale meldujemy z Romanem, że ogóreczki rozpływają się w ustach....:eating::happy1:pycha... tamte co miałam z curry Twoim nie dorównują nawet:loveu: Roman papryki pilnuje, no cóż....

super, pięknie dziękuję za milutkie komplementy, tak bardzo się bałam oceny:)

Posted

Romanek został dziś wykąpany:) nadziamgotał się w wannie jakby się najgorsza krzywda działa. Jednak muszę go pochwalić za szczotkę i suszarkę;) stał cierpliwie i można nim było obracać we wszystkie strony:diabloti: