Malgoska Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Szelcia też lubi marchewkę ale tylko surową.... Quote
Maciek777 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 A moje nie lubią marchewki:roll: Za to brzoskwinie tak:) Quote
margoth137 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Maciek777 napisał(a):A moje nie lubią marchewki:roll: Za to brzoskwinie tak:) brzoskwiń Romanek nie miał jeszcze okazji;) przypomniał mi się mój 12 letni króliczek on uwielbiał nektarynki, banany i winogrona:) Quote
margoth137 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Romanek wytarty i wyczyszczony, on z deszczu jak wchodzi do domu od razu wystawia łapki do wytarcia, taki jest:eviltong: Quote
Olena84 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Boże jaki on mądry - zaczynam żałować... Quote
Malgoska Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Olena84 napisał(a):Boże jaki on mądry - zaczynam żałować... żałuj,,,,,żałuj.... Quote
margoth137 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 może to się wydaje śmieszne, ale Roman zachowuje się tak jakby wszystko rozumiał:) kto by do niego nie mówił zawsze poburkuje tak jakby dyskutował. Lubi siedzieć w kuchni:) W sobotę się przeprowadzamy więc w nowym mieszkaniu będzie osobna kuchnia, a nie mikroskopijny aneks:( Quote
Malgoska Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 margoth137 napisał(a):może to się wydaje śmieszne, ale Roman zachowuje się tak jakby wszystko rozumiał:) kto by do niego nie mówił zawsze poburkuje tak jakby dyskutował. Lubi siedzieć w kuchni:) W sobotę się przeprowadzamy więc w nowym mieszkaniu będzie osobna kuchnia, a nie mikroskopijny aneks:( to dopiero będą pogaduchy :) Quote
maarit Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Malgoska napisał(a):to dopiero będą pogaduchy :) Przy porannej kawie na przykład ;) Mój Misiek zawsze kombinuje jakby tu liznąć jakąś chwilowo "opuszczoną" kawę albo chociaż fusy ;) A co do ulubionych przekąsek to nasz poprzedni Misiek (z pokolenia na pokolenie zawsze były Miśki) uwielbiał korniszony. Quote
rudakacha Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 "a nie mikroskopijny aneks:-(" ale w tym aneksiku można zrobić np. pyszną zupę krem z zielonego groszku...:eviltong: Quote
margoth137 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 rudakacha napisał(a):"a nie mikroskopijny aneks:-(" ale w tym aneksiku można zrobić np. pyszną zupę krem z zielonego groszku...:eviltong: pamiętam...:loveu: to było podczas odwiedzin rudejkachy z tz u Teofilcia:loveu: ale w ,,nowej'' kuchni zupy z groszku możemy z Romanem produkować na skalę masową:crazyeye: wczoraj podczas tego bałaganu wśród kartonów usłyszałam głośne chlipanie zaglądam i widzę jak Romuś pije z filiżanki mleko sojowe, oczywiście zanim się zorientowałam wypił całe tz się śmiał, że chyba będzie więcej spacerów wieczorem:) obyło się bez sensacji żołądkowych i po spacerze Roman bez problemu wtrąbił miche karmy. Quote
margoth137 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 maarit napisał(a):Przy porannej kawie na przykład ;) Mój Misiek zawsze kombinuje jakby tu liznąć jakąś chwilowo "opuszczoną" kawę albo chociaż fusy ;) A co do ulubionych przekąsek to nasz poprzedni Misiek (z pokolenia na pokolenie zawsze były Miśki) uwielbiał korniszony. przypomniał mi się Buli pies mojego wujka. On codziennie rano siadał i pił z nim kawę z jednego kubka, tak przez 18 lat. Umarł ze starości, nigdy nie chorował. To był taki mały czarny węgielek, wiejski piesek, który mieszkał w domu i nie jadł psiej karmy a normalne jedzenie:) kochany Bulinek:) Quote
Olena84 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Pospamuje, a co;) Zapraszam na bazarek - ciuszki, płyty, kosmetyki ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/248656-Ubrania-(także-nowe)-i-inne-cuda-(kosmetyki-smycz-płyty)-na-6-celów!-do-01-12-13r Ciuszki, figurki, książeczki, buciki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248624-wysy%C5%82ka-gratis-bazarek-na-Szarika-i-Fizi%C4%99-do-26-11-2013-godz-21-00 Quote
Malgoska Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Olena84']Pospamuje, a co;) Zapraszam na bazarek - ciuszki, płyty, kosmetyki ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/248656-Ubrania-(także-nowe)-i-inne-cuda-(kosmetyki-smycz-płyty)-na-6-celów!-do-01-12-13r Ciuszki, figurki, książeczki, buciki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248624-wysyłka-gratis-bazarek-na-Szarika-i-Fizię-do-26-11-2013-godz-21-00 dziękuję:) Roman zakupił zasłonki :) Quote
margoth137 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Lubi siedzieć w kuchni to stwierdził, że firanka jest a zasłon nie ma:(. W sobotę był tak wściekły, że potrafił gryźć, nie mógł znaleźć sobie miejsca. Teraz graty po układane i Roman może się rozwalać gdzie chce. Ale okolica do spacerów nie bardzo mu się jeszcze podoba, mimo tego, że za ulicą jest dość spory park:razz: Quote
Malgoska Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 margoth137 napisał(a):Lubi siedzieć w kuchni to stwierdził, że firanka jest a zasłon nie ma:(. W sobotę był tak wściekły, że potrafił gryźć, nie mógł znaleźć sobie miejsca. Teraz graty po układane i Roman może się rozwalać gdzie chce. Ale okolica do spacerów nie bardzo mu się jeszcze podoba, mimo tego, że za ulicą jest dość spory park:razz: denerwował się nad kolejną zmianą miejsca, pamietasz jaki był zdenerwowany w aucie, może myslał, że go nie zabierzecie???? biedny maluszek co w tej główce się rodzi... A tu taka niespodzianka, więcej miejsca i jeszcze nowe zasłony :) Quote
margoth137 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 miejsca dla Romunia mnóstwo:) otwieranie drzwi do kuchni i łazienki już opanowane. Wczoraj na spacerku podszedł do nas staruszek identyczny jak Romuś tylko miał dłuższe włoski i był gruby. Pani się ucieszyła i nie wierzyła jak mogą być tak podobni te sterczące ogonki i nawet pyszczki identyczne. Byłam w szoku, że Roman nie na wrzeszczał na niego bo on za psami nie bardzo:) Quote
Malgoska Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 uszlachetnia się chłopak, rozpoznał przyjaciela:) Quote
margoth137 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Romuś pozdrawia z kolejnego legowiska;) Quote
Malgoska Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='margoth137']Romuś pozdrawia z kolejnego legowiska;) jaki zaspany na tym 1 zdjęciu. Wybudziłaś chłopaka do zdjęcia! Quote
Malgoska Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Olena84 napisał(a):Ale kloc :evil_lol: no wiesz???????????? z Romusia się tak nabijać:obrazic: Quote
margoth137 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 No dobra;) może i jest klocek ale ze swoją budową waży prawidłowo;) (prawie 10 kg) Wczoraj dałam mu pierwszy raz gotowanych buraczków, przypomniało mi się, że Teoś je lubił. A Roman tak je wsuwał, aż w nim coś piszczało:evil_lol: Quote
Recommended Posts