Klaudus__ Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Miałam telefon o chłopaka. Jednak Pani miała kilka pytań - więc podałam Jej nr Iwony. Jakby była na adopcję zdecydowana - po rozmowie z Iwonką ma się do mnie odezwać :kciuki: Quote
Olena84 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Nie mam sily juz do tej dogomanii:(, teraz mam reklamy na pol strony... Dane do ogloszenia wyslalam! Co do telefonu, Iwona do mnei dzwonila, mam numer tej pani, moze zmienie tytul i ktos by sie zglosil do wizyty, to jest 30km od Krakowa w strone Nowego Targu. Ale tak miedzy nami prosze nie szykowac sie na wiele:(. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Olena84']Nie mam sily juz do tej dogomanii:(, teraz mam reklamy na pol strony... Dane do ogloszenia wyslalam! Co do telefonu, Iwona do mnei dzwonila, mam numer tej pani, moze zmienie tytul i ktos by sie zglosil do wizyty, to jest 30km od Krakowa w strone Nowego Targu. Ale tak miedzy nami prosze nie szykowac sie na wiele:(.[/QUOTE] Gdzie dokładnie ? 30 km od Krakowa to Myślenice prawie ;) Quote
mania1979 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 oby...oby tym razem...nie wypowiadam czarodziejskiego słowa.. trzymam kciuki.. znalazł sie już ktoś do wizyty? Quote
wojtuś Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ja też kciuki trzymam, a jak z wizytą p/a - będzie? jest osoba na wizytę? Pozdrawiam:) Quote
Olena84 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nie bylo mnei na dogo znowu 2 dni:(. Mam numer telefonu ale nic wiecej nie wiem, Klaudus, gdzie pani dokladnie mieszka? Zaraz poszukam kogos w tych okolicach i popytam. Quote
Javena Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/208096-Krak%C3%B3w-6-czarnych-szczeniak%C3%B3w-b%C4%99d%C4%85-ma%C5%82e-mama.-Czyli-przysz%C5%82a-suka-na-budow%C4%99... Tu jest duzo cioteczek z Krakowa. Quote
bakusiowa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Olena84']Nie bylo mnei na dogo znowu 2 dni:(. Mam numer telefonu ale nic wiecej nie wiem, Klaudus, gdzie pani dokladnie mieszka? Zaraz poszukam kogos w tych okolicach i popytam.[/QUOTE] Przeciez to może być w okolicy gdzie mieszka Rudzia- Bianca. Napisz na pw do Klaudus i trzeba się spieszyć z wizytą. Tylko jestem ciekawa dlaczego jest napisane żeby nie szykować się na wiele. Quote
iwoniam Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 dajcie znac jaki to adres - miejscowość. rudzia-bianka - rzeczywiście w tamtą strone Quote
Awit Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 I co z wizytą? Olena w 1 wątku wpisałaś, że Rysio pojechał do domu w styczniu 2011r i przez chwilę straciłam głowę, że ten rok jego bycia w domu coś szybko zleciał, a on poszedł w tym roku:-) Quote
Olena84 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jestem, prawie nie było mnie przez dwa dni w domu i na dogo. Ja mialam tylko nr tel ktory skasowalam przez przypadek:(, z kobieta rozmawiala Klaudus i Iwona, ale Iwona powiedziala, ze Romus chyba albo bylby w kojcu z owczarkiem, co odpada, bo on nie bardzo lubi samcow lub w domu, ale pani pracuje i w sumie jej nie ma, dlatego napisalam by sie nie cieszyc. Mozna wizyte zrobic, ale jesli juz to chyab nie bedzie dom dla Romka. Klaudus prosze podaj mi nr tel raz jeszcze i powiedz gdzie to, to moze Rudzia by podjechala wwolnej chwili. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Olena84 napisał(a):Jestem, prawie nie było mnie przez dwa dni w domu i na dogo. Ja mialam tylko nr tel ktory skasowalam przez przypadek:(, z kobieta rozmawiala Klaudus i Iwona, ale Iwona powiedziala, ze Romus chyba albo bylby w kojcu z owczarkiem, co odpada, bo on nie bardzo lubi samcow lub w domu, ale pani pracuje i w sumie jej nie ma, dlatego napisalam by sie nie cieszyc. Mozna wizyte zrobic, ale jesli juz to chyab nie bedzie dom dla Romka. Klaudus prosze podaj mi nr tel raz jeszcze i powiedz gdzie to, to moze Rudzia by podjechala wwolnej chwili. Kochani bardzo mi przykro , ale nie zrobię wizyty w najbliższym czasie :( mam nogę w gipsie i jestem unieruchomiona w domu :( W razie czego z Myślenic jest Asieq_ może ona dałaby radę gdyby to było tu na naszym terenie . Quote
pucka69 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Moja też:) Akrum pisała że ogłoszenia zrobione - wysłała Ci na maila je ? Oleno? Quote
Justyna Lipicka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ja tez wysłałam stałą dla Romusia Przepraszam że w zeszłym miesiącu nie wysłałam, ale miałam kiepsko z kasą:( Quote
Olena84 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jestem w koncu, niestety zmienilam miejsce pracy bo zastepuje kogos i nie mam czasu podrapac sie w glowe, a w domu tez jestem pozno:(, czy cos wiadomo w sprawie wizyty??? Zaraz sprobuje zalogowac sie na konto i podam wszystkie wplaty. Quote
Olena84 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dotarły wpłaty: - 05.03.12- grzenka - 10zł - 05.03.12 - Pucka69 - 10zł - 06.03.12 - Tofikowa - 20zł - 07.03.12 - Bakusiowa - 50zł - 12.03.12 - J. Lipicka - 10zł Quote
iwoniam Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 nie wiem, kiedy będę jechać w tamten rejon, ale podajcie mi dokładne namiary z nr tel na PW. Tak się każdy kwapi, że domek przepadnie.. Nie przewidzę co mnie czeka po jutrzejszym dniu, może akurat.. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Zapraszam na chrzciny, tym razem bardzo smutne chrzciny :-( SMUTNE CHRZCINY Quote
Olena84 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 iwoniam napisał(a):nie wiem, kiedy będę jechać w tamten rejon, ale podajcie mi dokładne namiary z nr tel na PW. Tak się każdy kwapi, że domek przepadnie.. Nie przewidzę co mnie czeka po jutrzejszym dniu, może akurat.. Klaudus prosze podaj nr telefonu!!!! Quote
Klaudus__ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Olena84']Klaudus prosze podaj nr telefonu!!!! Iwona Ci podawała prawda? Do mnie się już nikt w tej sprawie nie odezwał... Psy mnie pogryzły i nie było mnie tu kilka dni. Nie mam teraz tego nr - muszę sprawdzić notatki. Quote
Recommended Posts