Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy z Kukim na spacerze - wesołek na spacerku z niego:) Troszkę na początku ciągnął na smyczy, ale potem na dłuższej już mniej. W boksie siedzi teraz z dwoma innymi pieskami. Załączam fotki:

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła do mnie kobieta, która chciała dać dt Kukiemu, jednak zanim udało się go umówić na kastrację, to dt juz oferowała innemu potrzebującemu psiakowi. Szkoda, ale i zarazem fajnie, że inny bezdomniak miał szczęście.

Posted

Kuki został wykastrowany.

Z poziomem wody raz lepiej raz gorzej... pompy chodzą, dzisiaj trochę przymroziło, więc jak to znowu puści to może być bardzo nieciekawie.
Póki co ludzie zabierają już powoli psy na DT, ale oficjalnej ewakuacji jeszcze nie ogłoszone.
5 boksów jest zalanych (oczywiście stoją puste)
Na dzień dzisiejszy nie przyjmujemy też żadnych psów.

Posted

Byłam dzis u Kukiego na chwilkę - siedzi po zabiegu w izolacji (z jedną suczką). I muszę powiedzieć, że bardzo mnie dziś zaskoczył - wcześniej nie był taką przytulanką, a dziś mnie tak obcałował, tak sie tulił, aż mi ciężko było od niego wychodzić. Także Kuki okazał się bardzo całuśny;)

Posted

Lara, a gdzie dawałaś ogłoszenia Kukiego? Podeślij jeśli możesz linka, to też mu trochę porobię. Fajny psiak z niego, jak mi sie uda, to też go jutro odwiedzę.

Posted

Byłam dziś na krótkim spacerku z Kukim - polubił mojego Maksia od razu, bo bardzo chciał się z nim bawić ;) I w boksie oczywiście mnie obcałował ;)

A kuruje się w boksie razem z taką przestraszoną sunią :(

Posted

__Lara napisał(a):
Wstyd się przyznać, ale nie miałam czasu Kukiemu zrobić tych ogłoszeń jeszcze...

dobrze ze o tym piszesz bo myslałam ze te linki ogłoszeniowe które tu wstawiłaś to sa juz zrobione ogłoszenia.
zatem wyglada na to ze Kuki nie ma jeszcze zadnych ogłoszen więc trzeba mu robić,ja mu tez dorobie i wstawie tu i na 1 stronie aktywne linki by było widac gdize juz ma.

Posted

Oto Kuki na domowej kanapie:) Jest u mnie na DT w związku z tragiczną sytuacją w gorzowskim schronisku - zalewa je woda i pilnie potrzebne są DT!!!!!

Kuki jest bardzo ufnym i wesołym psiakiem, już w samochodzie kładł sie na plecy i tulił do mnie, a w domu odrazu usadowił się na kanapie;) Ma teraz kolegę Maksia, bardzo się polubili i tak wariowali całe popołudnie, że teraz oba śpią;)