iwcia93 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 danka1234 napisał(a): Jesli Kuki nadal siedzi w zimnym schronie zrobmy wszystko bu mu pomóc je jak najszybciej opuscić. Moge mu zrobic ogloszenia tylko ktos musiałby sie zgodzic na podanie swojego numeeru do ogloszen ,ktos kto bedize mógł udzielic zainteresowanym informacji o nim. Popytajcie kto najczesciej bywa w schronisku,z kim mozna by wspólpracowac. Załozyłam watek temu psu bazujac na wpisie u jamnika struszka,wynikało z niego ze taka pomoc jest potrzebna i bedzie mozliwa wspólpraca,jelsi to nie jest możliwe to napiszcie prosze bo po co maja byc niepotrzebne nieporozumienia. ------------------------------------------------- Nie wiemy na razie czy i kto zaloży wątek :-( Jesli ktoś z Was ma czas, to załóżcie, my będziemy dostarczać info i foty. Żadna z nas (tzn Kajusza, Koelka i ja) nie może w tę sobotę być w schronie (ja będę na chwilę w sob zabrać dobka Oskara do Poznania), więc maluch musi poczekać, chyba, że ktoś oprócz nas zorganizuje mu wątek... Ja czasu zbytnio w zabawę wątkami nie mam. Kukiego tez nie znam bo mam swoich 9 podopiecznych i ledwo mi na nich czasu w schronie starczy. Wiem że Kuki dogaduje się z sukami (siedzi w boksie z 2) i nie jest agresywny. Tyle wiem. A co do soboty. To Oskar chyba jest już w Poznaniu ??!! Chyba, że tu chodzi o cos innego, bo w naszym schronie juz dawno go nie ma... Quote
danka1234 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 co do tej soboty to jest przedawniony wpis wiec pewnie nieaktualne. Quote
iwcia93 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 tak właśnie mi się zdawało , ale jest napisane, że dodany dzisiaj, dlatego zwątpiłam :) Quote
__Lara Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Podniosę, bo cicho u Kukiego. iwcia93, on akceptuje tylko suczki? Quote
iwcia93 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 jak na razie to tylko z nimi był... nie wiem jak do innych psów ale wydaje mi sie, że problemu nie ma, bo jest spokojny. Box obok niego jest pies średniego wzrostu, który siedzi sam, bo nie akceptuje innych psów i przez kraty jakos nie widziałam żeby się drażniły :) Quote
__Lara Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Szkoda, że o Kukim tak nie za wiele wiadomo :( Quote
Kajusza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ja będę dzisiaj w schronisku, ale tylko na max 2h, jaki mi się uda to wyjdę z Kukim i sprawdzę na samce jak reaguje. Quote
__Lara Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kajusza, ok, poobserwuj malucha :) ogólnie jego charakter :) Quote
koelka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Byłam dziś w schronisku i miałam wyjśc z Kukim na spacer, ale bylo takie zamieszanie i w ostatnim momencie przyszli Państwo, którzy zainteresowali się sunia, która siedzi w boksie z Kukim i wyszłam z nią, żeby ją pokazać, a potem musiałam już wracać. Kuki jest bardzo spokojny, nie skakał na mnie, kiedy weszłam do boksu ani też nie uciekał. Stał spokojnie na budzie, potem podszedł się przywitać. Nie wiem, czy ktoś z nim dziś wyszedł. Quote
__Lara Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Podniosę chłopaka...dzięki chociaż za tyle koelka. Quote
maxiowa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ja będę za tydzień w schronisku. Jak znajdę czas to wyjdę z Kukim ;) ale mówie ,że dopiero będę za tydzien. Quote
Kajusza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ja też nie wyszłam z Kukim bo już nie zdążyłam :-( Quote
__Lara Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zaglądam do Kukiego. A co z jego adopcją zagraniczną? bez szans? Quote
MalgosMalgos Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 bo po wizycie przedadopcyjnej okazal sie byc dobry, wiec dostal kolejna czekajaca w kolejce jamnicza biede, jako ze sytuacja Kukiego nie byla wyjasniona do konca TAK TO NIESTETY JEST JAK JEDNI WKLADAJA W PRACE CALE SERCE A INNI SA ZDECYDOWANIE KONTRAPRODUKTYWNI I KWERULANCCY Bedziemy szukac dalej, szukajcie i wy w Polsce, prosze MalgosMalgos Quote
__Lara Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 No szkoda...to szukamy, postaram się o ogłoszenia dla chłopaka. Quote
Kajusza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 MalgosMalgos napisał(a):... jako ze sytuacja Kukiego nie byla wyjasniona do konca .... Malgos - sytuacja Kukiego jest taka, że siedzi w schronie, niewiem co więcej można napisać? Quote
__Lara Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Kuki, do góry. Ogłoszenia dla Kukiego: 1. www.olx.pl 2. www.sprzedasz.pl 3. www.tlenek.pl 4. www.e-zwierzak.pl 5. www.petworld.pl 6. www.vetmozga.com 7. www.animalia.pl 8. www.neeon.pl 9. www.rozglos.net 10. www.top-ogloszenia.com 11. www.petsy.pl 12. www.gumtree.pl 13. www.pineska.pl 14. www.pajeczyna.pl 15. www.morusek.pl 16. www.eoferty.com.pl 17. www.gieldaogloszen.pl 18. www.kupsprzedaj.pl 19. www.kokosy.pl 20. www.kupiepsa.pl 21. www.przygarnijzwierzaka.pl 22. www.przygarnij.pl 23. www.ojej.pl 24. www.adpedia.pl 25. www.adopcjapsa.pl 26. www.owi.pl 27. www.gryps.pl 28. www.rubryk.pl 29. www.ogloszenia.planty.pl 30. www.aloge.pl 31. adpost.pl Quote
__Lara Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No tak, miałam wczoraj zrobić te ogłoszenia to mi net padł w domu....ehhh, dziś porobię. Quote
Kajusza Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ustaliłam w schronie, że Kuki po niedzieli pozbędzie się klejnotów :-D Quote
maxiowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ja tutaj w sobotę albo w niedzielę napisze jak tam Kuki ;P Quote
iwcia93 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kuki razem z koleżanką siedzą cały czas w budzie i się grzeją w sianku :) Quote
__Lara Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Kajusza']ustaliłam w schronie, że Kuki po niedzieli pozbędzie się klejnotów :-D To dobrze :) Grzeją w sianku, fajnie :) Dziś wreszcie robię ogłoszenia... Edit: Na kogo podawać namiary w ogłoszeniach? Quote
maxiowa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Niestety nie byłam z Kukim na spacerze. Ale dziewczyny były ;D Quote
Recommended Posts